bijbel en bijbelmok erbij voor perfecte ochtend

Oke, ik weet het. Een perfecte morgen bestaat niet. Overal waar perfect voor staat bestaat eigenlijk niet. Niets is perfect en alles is perfect voor dat moment en die persoon. Maar toch, als mijn ochtend dan eens verloop zoals ik dat graag zie dan zou dat zijn zoals dit. Eigenlijk dus mijn perfecte ochtend.
Lezen jullie mee?

Opstaan
Het liefst sta ik rond half 7 op. Niet te vroeg maar ook zeker niet te laat. Dan heb ik nog even de tijd voor mezelf. Even de tijd om rustig op te starten. We beginnen met een heerlijk ontbijtje beneden. Samen met een kopje thee. Het ontbijt zou bestaan uit een mugcake of en smoothie. Al is de eerste veel vullender dan de laatste, maar beide erg lekker en past prima binnen mijn afvalstrijd. Heerlijk onder een deken op de bank opeten. 

Series
Eigenlijk volg ik best veel series en daar heb ik helemaal niet veel tijd voor. Dus ik begin altijd met mijn favoriete series en deze zou ik dan graag 1 aflevering van kijken. Nu is dat heel Holland bakt, My Big Fat Faboulous life, CSI: Cyber of bones. Fijn om deze series, zeker de misdaad, te kunnen kijken. De misdaadseries kijk ik nooit waar de kinderen bij zijn. Ik wil namelijk niet dat zij dit nu al mee krijgen en dan niet goed het onderscheid kunnen maken tussen echt en nep. 

Bijbelstudie
Dan zou ik graag nog even een bijbelstudie doen voor ik ga aankleden en de kinderen ga halen. Even een moment om uit mijn bijbel te lezen (meestal de bijbel in gewone taal) en een stukje te lezen uit een bijbelsdagboekje. Ik lees nu uit ‘En dan nu de Bijbel!’ onder redactie van Herman van Wijngaarden. Dit is een dagboek over de bijbel voor jonge mensen. En daar hoor ik nog wel toe vind ik. Na de bijbelstudie kleed ik me aan en haal de kinderen 1 voor 1 uit bed. Beide even eten en dan Luca naar school brengen. 

Bijbelmok
Hoe leuk is het om een bijbelstudie te kunnen doen met een mooie mok van bijbelmok erbij. Bij deze webshop kun je super leuke mokken bestellen met een bijbeltekst erop of andere teksten. Je kunt ook aangeven een eigen tekst erop te willen. Sommige teksten hebben prachtige illustraties erbij en sommige zijn mooi geschreven met woorden die wat meer opvallen. De levering is zeer goed. De mok is heel goed verpakt en hij was heel snel in huis. De mok is ook een leuk cadeau bij een belijdenis, zeker ook met de leuke prijs van 8,95 euro. Je kunt er ook nog leuke tegels bestellen 9,95 euro, mok met eigen tekst 14,95 euro of een cadeauset van mok en tegel voor 19,95 euro. Volg ze ook op instagram voor leuke foto’s! 

Ik koos voor mijn belijdenistekst. Mooi weergegeven, met de belangrijkste woorden er extra uitspringend. Zijn plan staat al vast, ook als ik het niet zie. Hij heeft altijd mijn geluk voor ogen en zal mij een hoopvolle toekomst geven. Zo fijn om daar aan herinnerd te worden in tijden dat het niet zo lekker loopt. Als ik heel moe ben door mijn CVS bijvoorbeeld. Ik mag weten dat er een plan is en dat Hij mijn geluk voor ogen heeft.

Wat is jullie perfecte ochtend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: