Soms, heel soms is het jammer om op vakantie te zijn. Zo was er een dag dat ik het even best wel jammer vond. 15 september kwam namelijk de nieuwe lijn met babykleertjes bij de lidl. Ze lagen in de winkel en je kon ze ook online bestellen. Via social media begreep ik dat het al snel uitverkocht was in bepaalde maten. Super jammer.

Voor Luca heb ik al vaker kleding gehaald bij de lidl. Super goede kwaliteit en fijne prijsjes. Vooral dat laatste vind mama erg leuk. Al is kwaliteit ook wel erg belangrijk. Luca draagt nu al voor het 2e jaar t-shirts van de lidl. Hij ziet er niet verwassen uit en er zitten geen gaatjes in. Geen slechte plekken en ook niet pillig. Super kwaliteit dus. Mijn favoriete van de babycollectie kun je hier vinden. Ik hoop dat ik nog wat items voor Nola kan vinden. 

3,99 euro

8,99 euro

5,99 euro per 2 stuks

5,99 euro per 2 stuks

2,99 euro voor 3 paar

8,99 euro per paar

Wat vinden jullie van de nieuwe babykleding van de lidl?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: