Wat staat dit artikel al een poos in mijn concepten. Toch heb ik er nog niets over geschreven. Laat ik dat nu, ruim 2 maanden later maar eens doen. De reden dat ik er nog niet over geschreven heb is, dat ik niet precies weet wat ik wil vertellen. Ja, mijn oudste zoon wordt groot. Snel groot. Als je het mij vraagt veel te snel. Maar dat hoor je al zo vaak. Zal ik dan alle cadeautjes laten zien en pronken met hoeveel hij wel niet heeft gekregen?

Ook dat was geen optie, want zo heel veel heeft hij niet gekregen. Begrijp me niet verkeerd. Hij heeft meer dan genoeg gekregen. Er waren mensen die ons dierbaar zijn en waar wij graag zijn verjaardag mee wilden vieren. Hij heeft het super naar zijn zin gehad en trok zich terug met zijn gekregen cadeautjes waar hij lekker mee speelde. Het was een geslaagde dag voor hem.

Zal ik dan schrijven over het feit dat ik zo mijn best heb gedaan op een thema. Het moest Thomas de stoomlocomotief worden, daar is Luca helemaal gek van. Dus ik heb slingers en versiering gemaakt, met behulp van pinterest. Ik heb cake gebakken en cupcakes gemaakt. Versierd en daar erg mijn best op gedaan in een toch al super druk weekend (met de plaatsing van een dakkapel, plaatsing van een vaatwasser en een boeldag waar ik bij hielp). Dat wordt ook niet. Ondanks dat het perfect was voor ons, is het niet echt pinterestwaardig. 

Wat ik dan wel wil meegeven aan jullie? Ja, je kindje wordt veel te snel groot. Geniet van de mooie tijd samen. Geniet van je kindje. Geniet van het feit dat je kindje geniet en geef hem of haar alle liefde die je hebt. Het gaat niet om de mooiste versieringen, de mooiste taarten en de meeste cadeautjes. Het gaat om de mooist en leukste dag uit zijn jaar. De dag dat hij de aandacht kreeg, hij lekker mocht eten en ook cadeautjes mocht uitpakken. De dag dat hij zich speciaal voelde. De dag dat hij nog even extra genoot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: