Ik zit echt helemaal in de verbouwingsmood. We zijn bezig met de kamer van Nola. Daar zullen jullie later nog meer over zien op mijn blog. Dat wil ik graag doorzetten. Stukje bij beetje veranderd ons huis, wordt het steeds een beetje mooier. Op zolder hebben wij een kleine ruimte waar wij onze ‘werkkamer’ hebben. Het is nu meer een opslag/rommelzolder. Dat gaan we nog opruimen, maar eerst tijd voor inspiratie.

Voor veel leuke interieur artikelen moet je zijn op de blog van Loes. Je vind daar van alles. Van inspiratie tot leuke d.i.y’s. Sinds kort kun je ook super leuke posters bij haar bestellen. Ze laat je niet alleen genieten van haar eigen interieur, ook kun je gezellig binnen kijken bij andere. Laat ik dat nou echt super leuk vinden. Al eerder kon  je haar slaapkamer hier zien en dan nu haar werk/logeerkamer.


Ook nu weer een mooie rustige kamer. De basis is gewoon wit. Er zijn mooie accenten door de houten balken, kussens en kisten met boeken. De werkplek heeft voldoende licht, waardoor je daar heel fijn zou kunnen werken. Wat een prachtige ruimte. Hij is ook heerlijk groot en super netjes. Wij hebben nog wel even te gaan heb ik het idee met onze zolder. 

Super bedankt voor deze mooie inspiratie foto’s Loes. Het is een prachtige ruimte! Hebben jullie een eigen werkkamer?
De foto’s zijn eigendom van aboutloes.com. Deze mogen niet zonder toestemming van de eigenaar worden gebruikt!

Bron kopfoto

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: