Kort geleden kreeg ik een heel leuk persbericht binnen over kaarten versturen. Dat kwam even mooi uit na mijn blogs over echte post is leuker en de verjaardagsactie voor Nola. Tegenwoordig sturen we sneller even een mail, sms of app. Lekker makkelijk en onpersoonlijk. Dat vond Cardcetera ook. Daarom bedachten zij mooie quote kaarten, zodat een kaart sturen weer bijzonder en hip wordt. 

Quotes
Eigenlijk kan een quote niet meer ontbreken in je huis. Bijna iedereen heeft wel een kaart of poster staan met een quote. Of via stickers een quote op de muur gehangen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van banners om quotes of teksten op te hangen in een kamer. De quote’s van Carcetera zijn voorzien van prachtige foto’s. Er zijn verschillende quotes te vinden, bijvoorbeeldA smile is the prettiest thing you can wear’. Door de verschillende kaarten is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden. 

Je hoeft ze niet weg te gooien
De kaarten zijn super leuk om te versturen, maar de ontvanger hoeft ze zeker niet weg te gooien. Je kunt de quotes een mooi plekje in je interieur geven. Via washi tape kun je ze makkelijk op een deur of muur hangen. Plaats ze in een foto lijstje en zet ze in de kast. Of maak een mooie koelkast vol met leuke magneten en leuke quotes. De kaarten zijn los verkrijgbaar voor 0,90 eurocent per stuk of per set van 9 voor 6,75 euro.

Actie voor Nola
Hoe leuk is dan de actie voor Nola. Mochten jullie het eerste bericht gemist hebben hier nog even een herinnering. Het lijkt me super leuk om te laten zien op mijn blog dat echte post echt veel leuker is. Maar daar heb ik natuurlijk wel echte post voor nodig. Willen jullie mij helpen?
Nola wordt 12 november 1 jaar. Het lijkt me leuk om na haar verjaardag een leuke blog te maken over alle kaarten die zij mocht ontvangen. Hoe bijzonder het is dat zij al weer een jaar in ons leven is en dat we dat graag vieren. 
Als je een kaartje wilt sturen kun je dat naar ons huis adres doen. In verband met privacy en dat je nooit weet wat andere met je adres doen zet ik hem hier toch niet neer, maar je kunt me altijd even een mail, privé bericht of app sturen voor ons adres. Dan stuur ik het je even toe. Ik hoop er na haar verjaardag een super leuke blog over te kunnen schrijven. Alvast heel erg bedankt als jullie mee willen doen.

1 thought on “Het versturen van kaarten is hip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: