Het is weer zaterdag en dat betekend tijd voor het blogfeestje. Elke week vind ik het super leuk als ik dit artikel tegen kom. Even kijken bij de ander. Toch vergeet ik vaak zelf mijn artikelen toe te voegen. Dom! Maar deze week mag ik co-host zijn. Hoe tof is dat, naar die drie fantastische gastvrouwen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar onze favorieten? Lees dan snel verder en doe vooral ook gezellig mee!

Onze favorieten van deze week


Esmeralda koos voor deze blog van MessyMommy over het maken van eetbare verf. Nu mijn dochtertje nog alles in haar mond stopt klinkt dat wel ideaal. Hoef ik niet altijd bang te zijn dat er op een onbewaakt ogenblik iets in haar mond verdwijnt.

Volg Esmeralda via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram


Janske koos voor dit recept van gevulde bolcourgettes en paprika’s van cookiesandcarrotsticks.  Het ziet er ook wel erg lekker uit. Misschien dat ik het ook eens ga maken.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Fleur koos voor een leuke blog van Kreanimo over het zelf maken van zwart kraspapier. Dat deden wij vroeger ook vaak. Op het zwarte kraspapier maakte je dan een tekening en daaronder zaten allemaal mooie kleurtjes. Leuk om eens te proberen.

Volg Fleur via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Ik koos voor een leuke bento traktatie van annekoendigitaal. Nu Luca naar school gaat doe ik zelf ook veel met bento. Ik vind dat dan ook extra leuk om te lezen. En een hele leuke traktatie die ik ga onthouden voor als Luca jarig is in de zomer.

Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Blogfeestje week 35

[inlinkz_linkup id=739134 mode=1]

 

liefs Minke

2 thoughts on “Blogfeestje #35: Yes ik mag co-host zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: