Ik hoop dat jullie mij nog steeds willen blijven volgen via bloglovin. Daarom probeer ik nu mijn oude blog over te zetten naar dit nieuwe domein. Ik hoop dat het lukt, dan hoeven jullie zelf verder niets te veranderen. Dan verhuizen jullie gewoon mee en hoeven jullie niets te missen van mij. Dat zou nou toch eens mooi zijn :).

Op dit moment ben ik ook heel druk bezig om alles te ontdekken van wordpress. Dat ben ik echt niet gewend en is toch wel even wennen. Wel erg leuk om zo in het begin van het jaar al aan mijn doelen te kunnen werken. Want het ziet er toch professioneler uit vind ik zelf. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden hoe het nu allemaal wordt. Het is nog niet helemaal zoals ik zou willen, maar dat komt vanzelf. Stapje voor stapje.

Dan bedenk je ook ineens dat je geen 1 pagina hebt meegenomen van je vorige blog, tenminste niet dat ik weet. Dus we mogen alles weer opnieuw gaan typen. Ik heb een redirect geplaatst op blogspot.com zodat iedereen hier uit komt. Dus daar kan ik nu niets meer vinden. Helaas voor mezelf. Maar we werken stug door en dan komt het vanzelf goed. Wat vinden jullie tot nu toe van de veranderingen?

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: