Image and video hosting by TinyPicAllereerst mijn excuus. Ik kan helaas nog geen afbeeldingen toevoegen. Nu ben ik niet zo technisch en heb ik dus geen idee hoe ik dit kan oplossen. Ik heb de vraag neergelegd bij mijn hosting, maar het is nu ik dit typ weekend. Dus ik ga er maar vanuit dat, als ze het kunnen oplossen, dit na het weekend gebeurd. Ik zal dan zo snel mogelijk een afbeelding bijvoegen natuurlijk. Jeej, als het goed is staat er nu een afbeelding. Het probleem is niet opgelost, maar voor nu is dit een oplossing. Nu het leuke nieuws van dit bericht. Vandaag heb ik een super leuke winactie. Een grote bible journaling winactie met een schrijfbijbel en verrassingspakket. Jullie heb er al het een en ander over kunnen lezen en nu mag ik één van jullie ook blij maken.

Gulle gever
Toen ik een oproepje plaatste wat ik moest doen met mijn schrijfbijbel, of eigenlijk voor wie ik als eerste moest beginnen want ik maak voor mijn kinderen een bijbel, kreeg ik uiteenlopende reacties. Het zit er niet in om zelf nog een bijbel aan te schaffen en toen kwam er ineens een gulle gever op mijn pad. Ik heb van deze persoon een schrijfbijbel mogen ontvangen. Wat ben ik daar blij mee. Nu kan ik mijn beide kinderen dit, voor mij, belangrijke cadeau geven. Toen ik van uitgeverij Jongbloed de mogelijkheid kreeg om iemand anders ook blij te maken met een schrijfbijbel pakte ik deze kans direct aan. Daarbij heb ik ook nog wat andere leuke dingen voor jullie geregeld.

Wat kun je winnen?
Om te beginnen een schrijfbijbel met craftpakketje. Er waren wat kleine foutjes ingeslopen bij de ontwikkeling van het craftpakketje. Ik heb dan ook geregeld dat Kris van de website bykris de juiste tabbladen zal sturen. En wat nog leuker is, zij zal er ook nog iets leuks bij stoppen. Wat dat is, is nog een verrassing. Verder kun je bij haar ook super leuk spullen kopen voor bible journaling en andere hobby’s waar papier, inkt, verf o.i.d. voor nodig is. Er zijn ook super leuke spullen te koop van het merk illustrated faith. In Nederland kun je deze kopen bij Lucinde van de webshop Lucilight. Ook zij zal een verrassingspakketje samenstellen voor de winnaar. Dat betekent dat de winnaar dus 3 leuke pakketjes zal ontvangen.

Wat moet je doen om te winnen?
Met deze winactie zou ik graag iemand blij maken met dit leuke pakket die het anders zelf niet zou kunnen betalen. Maar dat is natuurlijk niet te controleren. Daarom mag je het volgende doen om kans te maken op dit super gave pakket.

 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet en waarom je graag zou willen winnen.
 • Like mijn facebookpagina, daar wordt de winnaar bekend gemaakt. Dit is niet verplicht, maar als je mijn pagina niet liked kun je dus het bericht over de winnaar missen.
 • Voor een extra kans mag je mijn IG account liken, laat dit dan ook even weten.

Deze winactie loopt van 9 januari t/m 23 januari 2017. Op 24 januari 2017 zal ik de winnaar bekendmaken op mijn facebookpagina. De winnaar heeft dan 2 dagen de tijd (t/m 26 januari 2017) om contact op te nemen met mij voor de adresgegevens zodat de spullen kunnen worden toegestuurd. Heeft de winnaar op 27 januari 2017 00.00 uur geen contact op genomen wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

 

Image and video hosting by TinyPic

90 thoughts on “Schrijfbijbel en verrassingspakket – Nederlandse journaling bijbel

 1. Wat een geweldige actie! Ik zou hem graag willen winnen, heerlijk om op een creatieve manier aan de slag te kunnen met Godswoord en het tot je door te laten drinken. Maar er zijn genoeg andere mensen die zo’n pakketje verdienen. Zou leuk zijn om te winnen, maar anders gaat het naar iemand die het hard kan gebruiken.

  Veel liefss

 2. Wat een gave actie! Ik zou hem heel graag willen winnen. Niet voor mijzelf, maar voor mijn schoonzusje. Ze heeft niet zoveel middelen en houdt ontzettend van creatief bezig zijn met Gods Woord.

 3. Ik doe mee! Ik zou graag willen winnen zodat ik samen met een vriendin die een pittige tijd heeft doorgemaakt lekker op zondagmiddag kan journalen. Zelf heb ik al een bijbel, maar zij nog niet en het is extra leuk om het in de bijbel toen.
  Ik heb je facebook geliked en ik volg je op instagram.
  Duimen maaaaaaaar! ?

 4. O wauw wat een gave prijs. De craft bijbel staat al een tijdje op mijn wenslijst wie weet kan ik die er straks van af strepen en lekker gebruiken in mijn stille tijd.

 5. O het zou zijn fijn zijn om dit pakket voor mijn vriendinnetje Anouschka te winnen. Ondanks dat ze het financieel heel zwaar hebben en er nu ook nog rugproblemen voor haar bij zijn gekomen. Blijft ze staan in het geloof van haar Heiland. Volgt ze een bijbelschool en is ze er voor ons.
  Toen ik haar de bible journaling liet zien was ze zo verrast en blij. En zoekt mogelijkheden om dit te gaan doen. We gaan regelmatig samen naar het Huis van Gebed. En dit is zo kostbaar. Wat zou het fijn zijn om samen in het Huis van Gebed bezig te zijn met Gods woord en dit uit te mogen werken in onze schrijfbijbels.

 6. Hallo Minke. Wat ontzettend gaaf dat Lucinde en Kris deze leuke actie ondersteunen! Ik doe graag mee met deze actie. Zodat ik voor mijn zoontje ook een bijbel kan maken. ? groet margriet

 7. Hoi Minke! Ik doe mee. Heel graag zou ik de Bijbel winnen voor mijn dochter die 12 wordt. We hebben samen op de Paper Passion beurs een workshop gedaan Bijbeljournaling. Ikzelf heb een oude schrijfbijbel waar ik in journal. Het lijkt me ff als zij had eigen Bijbel heeft waarin ze mag journalen en groeien in haar relatie met haar Maker. Ze is ook nog bijna jarig! Zou een prachtig cadeau zijn.

  1. Na twijfelen toch maar vertellen waarom. Ik heb een Duitse versie die ik aan een vriendin wil geven zodat we dan samen aan de slag kunnen. Zij is Duits en zo zou er een diepere bijbelstudie kunnen ontstaan.

 8. Lieve Mama Minke, wat een geweldige actie. Ik werd enorm geraakt doordat je schreef dat het voor iemand is die dit niet kan betalen. Ik schrijf dan ook voor mijn vriendin. Haar leven staat op dit moment behoorlijk onder druk. Ze heeft geen eigen stekje waar ze zichzelf kan zijn en tijd met haar hemelse Vader kan doorbrengen. Nu zou ik het heel leuk vinden als zij dan ook samen met mij kan Bible Journaling! Dan kunnen we elkaar samen helpen en creatief groeien. Mijn vriendin zou er heel erg blij mee zijn. Dit berichtje is voor haar, het is een lieve schat en ze verdient het zo om te weten dat ze geliefd is door Jezus. Met vriendelijke groetjes,

 9. wat een leuke actie! Ik loot graag mee voor dit pakket! Lijkt me heel leuk! Ik zou de Bijbel aan mijn vriending geven, zodat we dan samen kunnen craften.En de extra spulletjes delen we natuurlijk gewoon!

  groeten, Heleen

 10. Oh dit zouden mijn zoontje van 7 en ik geweldig vinden, nu tekent hij af eb toe in mijn Bijbel maar wat zou het fijn zijn als we allebei in onze eigen Bijbel kunnen journalen.

 11. Hoihoi…Wat zullen er veel verschillende verhalen binnenkomen (de 1 misschien nog wel erger dan de ander…helaas)
  Ik zeg het maar recht voor z’n raap?ik zou hem heel erg aan mijn schoonzusje gunnen…zij zit echt niet in geld nood..maar geen extra geld voor een schrijfBijbel..
  Ze komt hier elke week schoonmaken omdat ik een spier ziekte heb..en nu dacht ik…Ik spaar hem voor haar op..zodat ik voor haar verjaardag een schrijfBijbel kan kopen..tot ik dit las?????
  Dus nu maak ik kans om hem voor haar te winnen…en ook nog al die leuke extra’s.
  Bedankt voor deze super leuke actie..en u zelf heel veel plezier van uw eigen schrijf bijbel..
  Groetjes janneke ?

 12. Ik zou dit verassings pakket graag voor me zelf willen winnen. Door creatief bezig te zijn zou ik graag meer tijd door willen brengen met God en het lezen in de Bijbel.

 13. Jaaaa ik doe graag mee met deze win actie! Vind het super om te biblejournalen, lekker bezig zijn met de beloften die God voor ons heeft. En dat op creatieve manier kunnen uitwerken.

 14. Hallo Minke,
  Graag kom ik in aanmerking voor je mooie pakketje, dit voor mijn dochter van 15. Op dit moment zitten we al een aantal jaar in een financieel zware situatie, waardoor extra dingen zijn uitgesloten. Mu wil ze heel graag gaan biblejournalen, maar geld voor een Bijbel is er niet. Ze maakt nu haar dingen in een schrijfblok. Je begrijpt mij dus dat ik het heel fijn zou vinden als ik dit zou winnen om haar te verrassen.
  Groetjes Anja

 15. Hallo Minke,

  Allereerst, wat ontzettend lief! En ja, je zou mij er heel blij mee maken, heb al meerdere keren bij de Evangelische boekwinkel even stiekem de Bijschrijfbijbel in mijn handen gehad, maar ja…
  Ik moet ‘m daar toch maar achterlaten
  Het bijbel journalen doe ik in een stevig schrift en de bijbeltekst plak ik er dan bij vanuit een Bijbel die ik voor een euro bij een kringloopwinkel gekocht heb.
  Een échte Bijschrijfbijbel zou ik dan ook super gaaf vinden!
  De reden: dan heb ik alles mooi bij elkaar in mijn eigen gepersonaliseerde Bijbel.
  Een persoonlijk kunstwerk van aanbidding voor mijn Hemelse Papa ❤

  Hartelijke groet & Gods liefdevolle Zegen,

  Gea

 16. Wat een super toffe actie zeg! Lees het op de vroege morgen en wordt er heeelemaal blij van! Ik ben sinds gister begonnen met bijbel journaling, beetje aangestoken door een vrouw bij ons uit de gemeente. Ben zelf in gedachte altijd erg creatief maar moet mezelf de ruimte geven om het ook te uiten. Ik hoop dat ik een kans maak op het pakket om dit zo ook daadwerkelijk te kunnen doen 🙂

  Nogmaals mocht iemand anders winnen blijf ik het nog een mooie daad vinden! Veel succes en zegen!

  Vrolijke groet,
  Grietje Gorter

 17. ben al een tijdje aan het twijfelen over de aanschaf van deze bijbel ,winnen zou geweldig zijn en zou ik heel blij mee zijn.
  dus ik doe graag mee met deze winactie en ga duimen
  op fb en ib ook mee gedaan

 18. Beste Minke,
  Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee. Ik ben Annelies en moeder van 2 zonen (van 4 en 7 jaar). Op dit moment wonen en werken wij nog in Zuid-Oost-Azie maar wij hopen halverwege dit jaar na ruim 6 jaar naar Nederland terug te keren. Genoeg onzekerheden, maar zekerheid dat Hij zorgt en er bij is. Ik zou heel graag dit pakketje winnen omdat we nog geen zekerheid van een baan en dergelijke hebben als wij terug komen dus niet zomaar grote uitgaven zullen kunnen doen, en ik erg graag zo’n Bijbel zou willen hebben om in te tekenen en schilderen voor mijn stille tijd.
  Liefs, Annelies

 19. Ik zou graag de schrijfbijbel willen winnen voor mijn moeder. Ze staat altijd klaar voor mij, maar ook voor mijn broer en zusjes.
  Vaak zit ze 2x in de week in het ziekenhuis met mij en mijn zusje en nooit hoor je haar daar over klagen.
  Dus ik vind dat mijn moeder deze Bijbel verdiend te winnen als bedankje.

 20. De reactie is niet voor mij zelf. Ik wil ook graag iemand anders blij maken. Iemand die al jaren aan het vechten is voor de veiligheid van haar kinderen voor haar ex. Ze heeft daar door een getraumatiseerd kind. Ze komt bijna niet aan zichzelf toe. Toen ik haar vertelde over mijn schrijfbijbel was ze zo enthousiast. Ik neem haar ook mee naar een workshop. Maar ze heeft geen bijbel of spulletjes. Vroeger tekende ze ook altijd.
  Ik gun het haar om haar geloof op deze manier te verwerken. Want haar geloof is haar enige houvast om het vol te houden.

 21. Een vervolg op vorige aanmelding. Stuur mij een mail als er een reactie is. Sorry, ik zag de onderstaande link te laat

 22. Wat een mooi actie. Ik zou graag willen winnen omdat ik nog geen bijbel heb en dit voor mij een ideale manier is er mee kennis te maken en op een creatieve manier mee bezig te zijn.

 23. Ik doe mee! Ik zou deze bijbel heel graag willen winnen, omdat ik graag met mijn zoontje die veel van de bijbel houdt en graag tekent en kleurt samen een bijbel zou hebben om zo samen met hem met en over God bezig te zijn en hem te leren hoe persoonlijk een bijbel kan zijn/worden.

 24. Hallo Minke, wat ontzettend leuk dat je ons de kans kunt / wilt geven om de schrifbijbel te winnen. Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn vriendin omdat ze niet in de bijbel “durft” te schrijven. Als ik haar de schrijfbijbel vua deze weg kan/ mag geven, kan ik haar wellicht “over de streep” halen!!

 25. Hoi Minke, wat een toffe winactie. Uiteraard zou ik ‘m zelf ook graag willen winnen maar ik heb nu (gelukkig) de mogelijkheid om het gewoon zelf te kunnen betalen. Dat is wel eens anders geweest dus ik voel mij erg gezegend.

  Ik gun het daarom mijn zusje Evelien. Zij heeft nu een vergelijkbare financiële situatie als ikzelf een paar jaar terug. Haar man studeert nog en zij is startende ZZP’er en maakt daarnaast schoon om rond te kunnen komen. Ze is superpositief maar ik weet dat ze zich ook zorgen maakt en dat herken ik heel goed. Met dit pakketje wil ik haar een hart onder de riem steken en haar bemoedigen. Ze is al een poosje bezig met handletteren en volgt ook de Bible-Journaling Facebook maar is nog niet echt begonnen met Bible-Journaling. Met dit pakket kan ze echt aan de slag en hierin rust en kracht vinden

 26. Ik zou deze bijbel graag willen winnen voor mijn dochter Rebecca, zij is 19 jaar en sinds ruim een jaar tot geloof gekomen. Ze heeft het afgelopen jaar de hele bijbel gelezen en is nog steeds zoekende in haar geloof, ze wil meer weten van Gods liefde. Het is zo mooi om deze ontwikkeling te mogen volgen. Ik ben echt supertrots op haar. Sinds kort ben ik zelf begonnen met bijbel journaling en dit trekt haar ook enorm, maar zij durft niet in haar bijbel te beginnen, ook omdat daar weinig ruimte in zit. Zij heeft het kleine budget dat ze heeft hard nodig(student) en dus geen budget om er zelf 1 te kopen. Het zou echt super gaaf zijn als zij hem kan winnen.

 27. Wauwwww wat een super lief gebaar……ik wil er een voor mijn jongste dochter maken, zij is 14 en beperkt maar met tekeningen en teksten erin zou het voor haar een geweldig mooi kado zijn. Zelf aanschaffen word enorm lastig omdat ik onder het sociaal minimum leef en vanwege mijn eigen beperkingen daar ook niet uit zal komen. Dit, dit is een geweldig mooie actie en ik doe dan ook heel graag mee

 28. Hoi,wat een fijne winactie! Ik ben ook pas begonnen aan bible journaling voor mijn kindjes 🙂 Ik heb 3 kindjes dus voor elk een aparte bijbel kopen past jammer genoeg niet in mijn budget.Deze prijs zou dus als een geschenk uit de hemel zijn voor mij.Ik heb al de stappen gedaan,wat een leuke instagram heb je trouwens.Veel geluk iedereen!

 29. Hallo Minke,

  Wat een fantastische leuke actie dat je dit mag weggeven. Ik zou het graag voor mezelf willen winnen. Door omstandigheden kan ik niet meer werken, terwijl ik pas 30 ben, en daardoor moet ik leven van een klein budget elke maand. Zou heel gaaf zijn en fantastische als ik zo toch de bijbel kan krijgen/ winnen.
  Liefs Michelle

  1. Hoi Michelle,
   Ik ben ook net 30 en kan door chronische ziekte niet werken. Ik wou je via dit berichtje laten weten dat ik met je meeleef. Veel sterkte.

   Groetjes Nicole

 30. Hallo Minke,
  Wat zou ik dit graag willen winnen, mede ook omdat ik hier best lang voor moet sparen om hem zelf aan te schaffen. Maar ik gun het ook zo veel anderen!
  Ik bid je God’s wijsheid toe zodat het bij de juiste persoon terecht mag komen!
  Lieve groet,
  Hilda Wardenier

 31. Ik zou heel graag meedoen met deze actie ik heb zelfs al een workshop gevolgd bij bettuelle..maar heb nog geen bijschrijfbijbel..

 32. Wow Minke, wat een mooie actie! Ik zou ook heel graag een bijbel willen maken voor mn twee kids. Zo kunnen ze zien wat er in ons leven langs is gekomen.

 33. Hoi Minke,
  Wat een mooie winactie! Ik doe graag mee met een naam van een lieve vrouw in gedachten. Beginnend gelovige, beginnend biblejournaler maar niet de financiële middelen hebbend om de Schrijfbijbel te kopen.

 34. Hoi Minke,

  Ik zou de bijschrijfbijbel niet voor mezelf willen winnen maar voor een lief zusje in het geloof wat zelf de middelen niet heeft om hem aan te schaffen en waarvan ik zeker weet dat ze er zo blij mee zou zijn!

 35. Wat een geweldige actie. Ik zou de Bijbel graag voor mijn dochter willen winnen. Ik weet zeker dat het haar zou helpen door de woelige tienerjaren heen en dat ze daarmee haar geloof zou kunnen versterken.

 36. Ik.zou het heel graag willen hebben om samen met mijn dochter te doen. Door schuldsanering is het onmogelijk om dit soort mooie initiatieven aan te schaffen. Terwijl we zo graag meer met Gods woord bezig willen zijn. Ook moet het een soort naslagwerk voor mijn meissie worden omdat ik erg ziek ben en de toekomst onzeker.

  Liefs Elsa

 37. Wat een super leuke en mooie actie. Daar doe ik graag aan mee. Ik zou graag de schrijfbijbel willen winnen.
  Ik oefen het al op ‘kladpapier’ in de hoop het ooit in een echte schrijfbijbel te mogen doen….. creatief bezig zijn met Gods Woord❤

 38. Ik ben pas aangestoken met het journalingvirus, maar heb er geen geschikte Bijbel voor. Budgetair is het niet verantwoord momenteel om er 1 aan te schaffen, dus ik maak heel heel graag op deze manier kans!

 39. Ik zou heel graag mee willen doen aan deze actie. Ik heb zelf een schrijfbijbel en ervaar hier heel gezegende momenten mee. Deze nieuwe bijbel zou ik graag willen weggeven aan een vriendin.

 40. Wat een mooi gebaar is deze actie. Ik ben niet zo van de winacties maar deze wil ik graag aan mee doen. Onze dochter is op 26 januari jarig en hoopt dan 11 te worden, omdat ze mij ook bezig ziet met bijbeljournaling wil ze ook graag een bijschrijfbijbel, maar ja das best een prijzig kado. Vandaar dat ik hoop dat ik haar via deze weg toch heel blij kan maken.

 41. Dit zou voor mij geweldig zijn…
  Leuk en mooi dat je het weg wilt geven! Waarom ik hem zou willen winnen: gewoon omdat ik mij wil verdiepen in Gods woord en met beeld en tekst duidelijk wil maken hoeveel ik om Hem geef!

 42. Voor m’n zieke ( kanker) broer! Ik heb vorig jaar mijn bijbel bij hem achtergelaten met diverse tekeningen erin. Omdat we niet gelovig zijn opgevoed ( ben later tot bekering gekomen volwassen doop e.d. ) dus m’n broer ook niet vond hij m’n bijbel wel zo interessant dat ik hem niet meer terug krijg van hem ( waar ik heel blij mee ben) nu heb ik van een kerkelijke zuster een ” oude bijschrijfbijbel gekregen waar ik heel blij mee ben en er al diverse tekeningen in heb gemaakt. Nu zou het mooi zijn om een ” verse” bijbel aan m’n broer te kunnen geven om daar z’n gedachten erin te laten schrijven ( die van mij heeft daar geen ruimte ( meer) voor. Groetjes Conny

 43. Ik doe ook heel graag mee! Als ik mag winnen geef ik de Bijbel aan mijn vriendin die het heel goed kan gebruiken. Haar financiële situatie laat het niet toe om deze Schrijfbijbel zelf te kopen. En nu ze aan bed gekluisterd is heeft ze veel tijd om creatief met de Bijbel bezig te zijn. Duimen maar! Ik like je FB pagina

 44. Hoi Minke, zowel je fb als IGaccount geliked.
  Wat een mooie actie! Mijn zus is afgelopen kerst terug verhuist naar Nederland met haar gezin met 4 jongens, na 9 jaar in Zwitserland gewoond te hebben(min of meer noodgedwongen i.v.m. heftige astma van oudste 2). Helaas was het wonen erg duur daar en verhuizen kost ook giga veel geld, dus ze maakt een erg magere start hier in Nederland. Ik kon haar praktisch helpen met verbouwing en inrichten van huis en wat zou ik haar graag hier ook mee helpen!
  Want ondanks alle drukte nu, heeft ze gelukkig haar creativiteit nog! Wat zou het mooi zijn als zij haar creativiteit ook kan gebruiken voor de schrijfbijbel en ook haar (geloofs)ervaringen kan vastleggen in haar schrijfbijbel.

 45. Zou deze bijbel graag winnen, niet voor mijzelf maar voor een vriendin, zij heeft 2 gehandicapte zonen, 1 is vorig jaar bijna het hele jaar niet naar school geweest en dit heeft veel van haar gevraagd, sinds kort heeft ze moeten besluiten om hem in een gezinsvervangend tehuis te plaatsen omdat haar jongste zoon onder zijn gedrag leed. Dit is een zware beslissing geweest, maar nu komt er wel wat tijd en ruimte voor haar zelf. Zij is nu op zoek naar wegen om wat tot zichzelf te komen. Bijbeljournaling is daar een hulp bij, maar ze heeft nog geen journal bijbel en kan die ook niet zo maar kopen. Dus het zou super gaaf zijn als jullie haar zouden willen verrassen met deze bijbel.

 46. Dit is nu een actie waar je intens blij van kan worden. Ik zelf heb al een bijschrijfbijbel maar zou er graag een alleenstaande zuster uit mijn kerk mee willen verrassen. Ze is 72 jaar oud en leeft voor de Heer. Ze woont nu een aantal jaren in Nederland . Ze is afkomstig uit Polen. Ze heeft nog geen Nederlandse bijbel maar wil wel graag leren. Hoe mooi zou het voor haar zijn om haar gevoelens te kunnen uiten in een Nederlandse bijschrijfbijbel. Ik hoop haar dat geluk wat ik zelf door het journaling ervaar te kunnen delen met haar. Gr Nancy

 47. Wat leuk. Zou het pakket hraag winnen om het te introduceren in mijn kerk. Wie weet kan ik Kris bragen om dan een workshop te doen. Als ik kan laten zien wat het is hoe het gaat wie weet. Maar er zijn vast mensen die het meer nodig hebben

 48. Wat een mooi initiatief! Als ik de bijbel zou krijgen, dan zou ik ermee aan het werk willen gaan voor mijn pleegzoontje. Hoe langer hij bij ons is, hoe meer wij van hem gaan houden, maar ook hoe meer we merken dat hij behoorlijk beschadigd is in zijn jonge leventje. Ik zou in de bijbel alle beloften van God aan hem willen benadrukken, waarin hij zegt dat we zijn kinderen zijn, hij altijd bij ons is, en we met alles bij hem mogen komen, en dat hij als geen ander te vertrouwen is. En ik bid, dat hij het op een dag misschien zelf zal kunnen lezen, maar vooral, dat de waarheid mag gaan landen in zijn kleine hartje, dat hij een waardevol, gewild, en bovenal geliefd kind van God is.

 49. Wat een mooie actie! Het lijkt me geweldig om dit pakket te winnen! Nu heb ik net een half uur geleden zelf de schrijfbijbel besteld van mijn verjaardagsgeld. Het lijkt me leuk om iemand anders hier dan mee te verrassen 🙂

 50. Wat zou dat een prachtig kado zijn. Het is te duur om zelf aan te schaffen. Ik verlang er echt naar om mijn stille tijd en creativiteit te combineren. Ik ben pas naar de art summit conferentie geweest en het borrelt vanbinnen :-). Ik dacht net nog hoe leuk het zou zijn om met de schrijfbijbel te beginnen . zie ik dit!!
  Wat een bijzondere actie.

 51. Wat een mooi initiatief! Als ik de bijbel zou krijgen, dan zou ik ermee aan het werk willen gaan voor mijn pleegzoontje. Hoe langer hij bij ons is, hoe meer wij van hem gaan houden, maar ook hoe meer we merken dat hij behoorlijk beschadigd is in zijn jonge leventje. Ik zou in de bijbel alle beloften van God aan hem willen benadrukken, waarin Hij zegt dat we Zijn kinderen zijn, Hij altijd bij ons is, en we met alles bij Hem mogen komen, en dat Hij als geen ander te vertrouwen is. En ik bid, dat hij het op een dag misschien zelf zal kunnen lezen, maar vooral, dat de waarheid mag gaan landen in zijn kleine hartje; dat hij een waardevol, gewild, en bovenal geliefd kind van God is.

 52. Dat lijkt me echt geweldig. Tot nu toe journal ik op de kladblok, maar een echte bijbel ervoor zou wel heel bijzonder zijn. Fantastische winactie!

 53. Mijn dochter van 18 wil heel graag deze bijbel. Ze heeft geen geld en woont net beschermd na n hele moeilijke periode. Ik gun t haar. Ze is zo xreatief en kent de Heer net en krabbelt uit n dsl omhoog samen met Hem.

 54. Wat een leuke actie! Ik zou hem graag winnen voor mijn moeder omdat ze mij heeft verrast met een bijbel op mijn verjaardag. Ze vergeet nog wel eens om ook leuke dingen voor zichzelf te halen nu lijkt het me heel leuk om deze bijbel aan haar te kunnen geven.
  P.s. Ik vol je op facebook en insta

 55. Wat een mooi initiatief! Als ik de bijbel zou krijgen, dan zou ik ermee aan het werk willen gaan voor mijn pleegzoontje. Hoe langer hij bij ons is, hoe meer wij van hem gaan houden, maar ook hoe meer we merken dat hij behoorlijk beschadigd is in zijn jonge leventje. Ik zou in de bijbel alle beloften van God aan hem willen benadrukken, waarin hij zegt dat we zijn kinderen zijn, hij altijd bij ons is, en we met alles bij hem mogen komen, en dat hij als geen ander te vertrouwen is. En ik bid, dat hij het op een dag misschien zelf zal kunnen lezen, maar vooral, dat de waarheid mag gaan landen in zijn kleine hartje, dat hij een waardevol, gewild, en bovenal geliefd kind van God is.

 56. Zou hem graag schenken aan mijn bijna dertienjarige dochter, die veel uren thuis is (door beperkingen). Ze is heel creatief. En door op deze manier bezig te zijn, hoop ik dat ze met Gods Woord wil blijven leven.
  (Ik kan zelf helaas niet betaald werken. Heb gevraagde geliked/gevolgd)

 57. Ik ken een paar mensen die aan bible journalling doen en ik vind het zo’n mooie manier om met God en de Bijbel bezig te zijn. Ik vind mezelf altijd zo a-creatief, maar hiervan heb ik altijd gedacht dat ik het ook zou kunnen en er ook veel plezier aan zou kunnen beleven. Maar de stap om daadwerkelijk zo’n Bijbel en andere spullen ervoor te kopen is dan toch te groot voor me en wij moeten inderdaad op de kleintjes letten. Maar als ik de juiste materialen ervoor zou kríjgen, zou ik er zeker mee bezig gaan. Dus daarom doe ik graag mee!

 58. Hoi,
  Wat een leuke actie.
  Ik zie en hoor zoveel mooie berichten over de Schrijfbijbel…het zou geweldig zijn om die te winnen.
  Het lijkt me leuk om samen met mijn dochter hiermee aan de slag te gaan.

 59. Oh wat een geweldig gaaf pakket mag je weg geven. Ik zou heel graag mee willen doen. De bijbel zou ik heel mooi gaan maken en daarna aan mijn stiefzoon geven voor zijn 18e verjaardag. Vanwege een verstandelijke beperking begrijpt hij het allemaal wat minder, maar een mooie versierde bijbel zou hem kunnen helpen om altijd te vertrouwen op zijn hemelse Vader.

 60. Wat een leuke actie! Ik ben nog steeds blij dat ik het Bijbel Journalen een jaar of twee terug ontdekt heb en op die manier mijn creativiteit kan combineren met de liefde voor het woord van God. Ik vind het ook erg leuk om samen te doen met mensen om me heen. Als ik deze bijbel win zou ik het leuk vinden om er een doorgeefbijbel van te maken, waar iedereen een eigen bijdrage in kan plaatsen en dan door te geven naar de volgende, om uiteindelijk een bijbel vol mooie gedachten, tekeningen en teksten te hebben. Ik volg je Instagram en Facebook al een tijdje.

 61. Oh dat zou echt een groot geschenk zijn! Ik jounal nu in een oude engelse bijbel, maar veel ruimte om te handletteren is daar niet….. een schrijfbijbel tsja hij staat op mn verlanglijst!

 62. Wauw wat een mooie actie!
  Ik zou het heel graag winnen. Helaas zit ik als jongvolwassene al meerdere jaren ziek thuis zonder inkomsten. In de loop van de jaren heb ik (her)ontdekt dat ik wél talenten(&hobby’s) heb gekregen en die zou ik graag hierin tot uiting willen brengen.

 63. Hallo Minke

  Ik zou deze bijschrijf bijbel erg gunnen aan mijn lieve vriendin Rolinda.

  Ze maakt een moeilijke periode door maar werkt heel hard aan haar zelf om er boven op te komen. We wonen ver uit elkaar en kunnen elkaar daardoor niet veel zien..maar hebben bijna dagelijks contact en ik heb een craftbijbel en stuur haar dan de fotos om het te laten zien..maar het is zo jammer dat ze zelf niet zo n bijbel aan kan schaffen..

  Verder zoeken we naar mogelijkheden elkaar wat vaker te zien en dan samen creatief voor Hem bezig te zijn om elkaar daardoor te bemoedigen en tot zegen te zijn..

  Ik wil u bedanken voor deze prachtige actie!

  Lieve groet Sjanie de Wit

 64. Wat een prachtig initiatief! Zelf doe maak ik kaartjes en meltart, schilderen en tekenen. De opbrengst gaat altijd naar iemand of een goed doel of naar onze christengemeente. Het lijkt me fantastisch om op die manier door de bijbel te gaan! Creatief en met kunst. Zelf kan ik niet altijd nieuwe spulletjes kopen maar geef toch het liefst weg aan iemand die iets nodig heeft… Daarin word ik enorm door de Heer gezegend!
  Veel liefs uit België!!
  isabelle

 65. Op dit moment gebruik ik een notitieboekje voor mijn bibke journaling. Mijn dochters doen graag mee. Hoe geweldig zou het niet zijn om een echte bijbel te delen met hen? Om samen in Gods woord te duiken, en het echt op die pagina’s creatief tot ons te laten spreken!

 66. Hoi Minke, ik zag net in de reactie van jou deze winactie lijkt me heel fijn om de schrijfbijbel te hebben ik doe heel graag mee. Ik ben je net gaan volgen op IG en heb je fb pagina geliked. Fijne dag. Groet Simone

 67. Wauw supergaaf dat je een bijbel en een verrassingspakketje mag weggeven. Eerlijk gezegd had ik nog niet eerder van de schrijfbijbel gehoord en ook niet van biblejournaling. Maar nu ik je al een poosje volg via fb en ig weet ik inmiddels wel wat het is. Door allerlei redenen/omstandigheden ben ik veel te weinig bezig geweest met mijn persoonlijke geloofsleven. Ik had er geen rust voor. Maar ik heb het wel gemist en daarom ben ik 2017 ingegaan met het voornemen om dit weer op te gaan pakken. Maar eerlijk gezegd vind ik het wel lastig, ik ben ook nog zoekende naar een fijne manier die bij mij past. Een eigen bijbel zou ik prettig vinden, dan kan ik zelf erin strepen/aantekeningen maken. Alleen zo jammer van de prijzen. Ik vind het best een uitgave. Zeker nu we het inkomen van mijn man moeten missen, het is opletten. Nu kwam ik nog wel wat boekenbonnen tegen, en heb zo getwijfeld. Dagboekje…jongerenbijbel voor mijzelf….of een cd…maar ik ging naar huis met een kinderbijbel. Dat vond ik toch weer net wat belangrijker dan iets voor mijzelf, en daar lezen we nu elke dag uit met de kinderen. En dat is ook goed! Komend weekend ga ik met onze kleuter je idee van lintjes in de bijbel proberen te maken, ben benieuwd of het goed werkt. Leuk idee!

 68. Wat ’n geweldige actie! Ik zou deze Bijbel dolgraag willen winnen. En dan niet voor mijzelf, maar om door te geven aan een ander. Aan wie??? Dat moet nog even een verrassing blijven. (wil natuurlijk niet dat desbetreffende persoon hier zijn / haar naam leest 😉 )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: