Vandaag even een kort berichtje. Ik sta namelijk op een andere, hele leuke, blog. De blog van Joyce. Zij heeft een rubriek dat gaat over de buik van een vrouw na de zwangerschap. Veel vrouwen zijn er onzeker over, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Ik vind het super leuk dat zij deze rubriek heeft en dat ik daar aan mee mocht werken. Neem je snel een kijkje op haar blog? Hier vind je het artikel.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: