Vandaag maak ik de winnaar van het super leuke pakje van Noppies bekend.
De winnaar mag mijn mailen op infomamaminke@gmail.com. Vermeld in het onderwerp winactie Noppies en zet het adres in waar ik het pakje naartoe kan sturen. Dit mag naar jou zelf zijn, maar ook naar een ander (als je voor iemand anders mee deed). Laat zo snel mogelijk, maar voor 16 november je adres aan mij weten. Daarna kies ik een andere winnaar. Ik hoop het pakje zo snel mogelijk op de post te doen, maar het kan gebeuren dat ik bevallen ben en dan kan het wat langer duren. Ik hoop op jullie begrip daarvoor. En dan nu de winnaar:

Mary Godfried
Gefeliciteerd met het winnen van dit pakje en veel plezier ermee voor je vriendin!
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: