De zomervakantie is voor ons net begonnen. Voorgaande jaren bleef ik eigenlijk vrij veel door bloggen. Of dat wilde ik. Dat kwam er eigenlijk nooit echt van. Dus ik besloot het dit jaar anders te doen. We nemen vakantie. Op instagram heb ik het al even gemeld. Maar ik wilde je hier toch ook even over deze keus vertellen. Er komt een zomerrooster.

Vakantie voor mij en de kinderen

De kinderen hebben hun laatste schooldag gehad. En hoe graag ik zou willen dat ik super women ben alles kan regelen is dat niet het geval. Ik red het soms nu al niet. Of ja, het schrijven wel. Dat doe ik op mijn telefoon. Maar het nalezen en afbeeldingen/foto’s erbij maken of zoeken niet. Dus ik ga ook met vakantie.

6 weken de tijd voor mij

Ik neem 6 weken vakantie. 6 weken de tijd voor mij. 6 weken doen wat ik fijn vind. Of nou ja, ook met de kinderen natuurlijk. En met mijn man. We gaan heerlijk genieten en herinneringen maken. Ik heb er nu al zin in. Even niet op een bepaalde tijd ergens moeten zijn. Doen waar we zin in hebben. Heerlijk! Ik kan daar echt naar uitkijken.

samen ontdekken

Wat kun je verwachten met een zomerrooster?

Nou ja, wat kun je van 6 weken vakantie verwachten? Op mijn blog zal het zo goed als stil zijn. Wanneer ik zin heb plaats ik nog een artikel, maar verder niet. Er staat nog wat ingeplant en dat zal online komen. Daar doe ik alleen in de vakantie dus niets meer aan/mee. Op sociale media zal ik jullie meenemen in onze dagen. Geen druk om blogs te schrijven. Geen druk om iets te plaatsen. Gewoon even de tijd nemen om te ontspannen, te lezen en samen met mijn gezin herinneringen te maken.

Na de vakantie ben ik dus weer terug. Ik wens jou ook een hele fijne zomer vol zon en herinneringen. Ik hoop je na de zomer hier weer te ontmoeten met nieuwe artikelen en mijn uitgeschreven gedachten. Mocht je ergens over willen lezen, laat het dan vooral weten. Dan kan ik dan meenemen in mijn planning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: