Wauw er is een hele gave nieuwe set bij gekomen bij klorofil. Een magische wereld vol avonturen. Wij mochten deze nieuwste set, de klorofil school, voor jullie unboxen en testen. Heel tof, en direct een lesje geduld voor onze dochter. Want we hadden niet direct tijd om de unboxing te filmen. Even wachten tot we wel tijd hadden, maar toen het zo ver was heeft ze heerlijk gespeeld. Bijna alle dagen wordt hij gebruikt om te spelen.

Wat beleven ze op school?

Geen idee hoe het er bij andere scholen gaat, maar in deze tijd krijgen we niet direct heel veel mee van wat er op school gebeurd. Logisch en ik snap het ook. Toch is het jammer. En als ik aan onze kleuter vraag wat ze gedaan heeft krijg ik elke keer het antwoord ‘weet ik niet meer’ of ‘niks’. Tja, dat is ook niet direct helpend om te weten wat ze gedaan heeft. Nu hebben we de nieuwste speelset van klorofil in huis en komen we toch achter meer dingen die ze doen.

Speelset de klorofil school

Klorofil heeft een nieuwe speelset gelanceerd, de school. Super leuk want zo kun je samen naspelen wat ze op school hebben gedaan. Naast natuurlijk eigen verhalen verzinnen. Zo wordt de fantasie geprikkeld van je zoon of dochter. Wij hebben beide hier al gedaan. Nagespeeld wat er op school gebeurd is, is namelijk ook erg goed voor de verwerking. Niet alles is altijd leuk op school, soms maken ze ruzie bijvoorbeeld. Dat kun je dan naspelen en kijken wat er gebeurd is. Zo verwerkt een kind makkelijker gebeurtenissen.

Is de speelset school een aanrader of niet?

Toen ik vroeg aan onze kleuter of ouders het moesten kopen voor hun kinderen of juist niet zei ze volmondig ja (check de unboxing video hieronder). En ik was nog wel bang dat ze nee zou zeggen. Onze kinderen kunnen namelijk best kieskeurig zijn qua speelgoed (en eten, maar dat is iets anders). De Klorofil school speelset valt wel erg in de smaak bij haar gelukkig. En mama vind hem ook erg leuk.

Wat zit er bij de speelset school?

Je vind in deze speelset 3 diertjes (een juf en 2 kindjes), 3 stoelen en een tafel, 2 schooltafels, 2 rugtassen en een driewieler. Er is nog een zandbak, glijbaan en picknickboom. Daarnaast is er nog een leuke struik die licht kan geven (als je hem aan zet en er zitten batterijen in). Dat is helemaal favoriet bij onze jongste en ook echt anders dan de andere speelsets van klorofil die bij hebben. We hebben een grote speelboom, het park en paddenstoel.

Unboxing van de klorofil speelset school

Benieuwd hoe het eruit ziet en hoe onze jongste er mee speelt? Check dan snel onderstaande video.

Speelset de klorofil school is een van de favorieten

Zoals jullie wel zien is de klorofil school wel een van haar favorieten. Ze combineert het ook met ander speelgoed. Heel tof, want zo wordt haar fantasie goed aangesproken. Daarbij vind ik het zelf ook heel leuk speelgoed, alle sets van klorofil eigenlijk. Logisch als je kinderen er graag mee spelen denk ik. Daarnaast is het heel stevig speelgoed en veel kun je ook heel makkelijk meenemen onderweg. En combineerbaar als sets én voor onze dochter ook met ander speelgoed. Wij blijven nog even fan!

de klorofil school - pinterest

De klorofil school is via deze link te bestellen.

3 thoughts on “Nieuw: speelset de Klorofil school *unboxing*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: