Ken jij de magische wereld van Klorofil al? Het is er zo mooi. De zon komt op, maakt de dieren wakker. Zij leven in harmonie met de natuurlijk. Hoe tof is het om in een boomhut te wonen, in een paddenstoel te werken en te spelen in de natuurlijk. Lekker klimmen in bomen en zwemmen in de riviertjes die je tegen komt. Dat moet toch gewoon magisch zijn. Het spreekt zo tot de verbeelding van kinderen. En dat is juist ook de kracht van dit mooie speelgoed. Dat en nog veel meer, lees snel verder!

We gaan weer iets nieuws sparen?

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis gaat, maar ik bedenk meestal de cadeautjes voor de kinderen. Natuurlijk luister ik wat zij leuk vinden, maar niet alles kan en niet alles is wenselijk in huis. Met een hubelino knikkerbaan, komt er bijvoorbeeld geen andere knikkerbaan in huis. Dat vind ik dan weer zonde. Maar toen ik deze huisjes van Klorofil zag, kreeg ik direct ideeën om Nola te helpen haar spraak te stimuleren. Dus we hebben weer iets nieuws om te sparen voor haar. Iets waar papa niet altijd blij van wordt. Maar alles voor mijn kleine meisje, want spraak is zo belangrijk.

Wereld van Klorofil

Hoe gebruik ik Klorofil om Nola te helpen?

Wij hebben de paddenstoel in huis en een zijspan. Als eerst kun je de kleuren benoemen. Nola heeft daar soms nog moeite mee en zo kunnen we dat spelenderwijs samen oppakken. Daarnaast is het een winkel, we kunnen dus samen dingen kopen en verkopen. Zo leert ze gesprekjes te voeren, hoort ze mijn uitspraak en leert ze over het groente en fruit wat in de winkel ligt. Dat de dieren het allemaal zelf verbouwen is natuurlijk extra leuk. Wij hebben zelf een moestuin dus in de zomer kan ze mij daar dan mee helpen als ze dat leuk vind.

Overzicht wereld van klorofil

Alleen maar leerzaam spelen met Klorofil?

Nee, we gaan niet alleen maar leerzaam spelen in de magische wereld van Klorofil. Dat zou natuurlijk ook niet zo leuk zijn. Er is ook zo veel meer te ontdekken. Het motortje kan dicht (een soort autootje wordt het dan) of open (een zijspan heb je dan). Daarnaast is er bij de paddenstoel veel te ontdekken. Een geheime deur, een trap, een brug en verschillende accessoires. Plus een struik die omhoog gaat als je er op drukt. Dan komt pas al het fruit en groente te voorschijn dat daar verstopt ligt. Daar wil je toch ook gewoon mee spelen?

Paddenstoel helemaal open en spelen

Extra’s bij de wereld van Klorofil

Het leuke voordeel van dit speelgoed is dat het makkelijk meegenomen kan worden. Ik heb het even getest, alles past in de paddenstoel. Ook het autootje. We kunnen het dus mooi meenemen als we ergens op visite gaan, op vakantie of naar een picknick (als het weer mooi weer is natuurlijk). Door de grote uitbreidingsmogelijkheden is het leuk om te sparen, er zitten in verschillende prijscategorieën producten bij dus ideaal voor een verjaardag. Wil je er meer over weten dan kun je bij de kleine giraf alle informatie vinden over deze leuke magische wereld. Er zijn 3 categorieën: de Kloro’Playsets (zoals de paddenstoel), de Kloro’Families en de Kloro’Go (zoals de zijspan).

Wij gaan dus weer heerlijk spelend leren samen. Zodat we haar hopelijk kunnen stimuleren en helpen ontwikkelen op een leuke manier. Gebruik jij spelend leren om je kind(eren) te helpen bij hun eigen ontwikkeling?

Magische wereld van Klorofil instagram

Wil je nog wat leuks doen samen met je kind(eren)? Ga eens binnen picknicken en samen spelen. 

Wil je graag deze magische wereld van Klorofil in huis halen? De prijzen liggen tussen de 12 en 59 euro. Ook heel leuk als sinterklaascadeautje dus.

Magische wereld van Klorofil pinterest

Dit is een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening niet. Het geeft me de kans jullie leuk nieuw speelgoed te laten zien.

2 thoughts on “Stap in de magische wereld van Klorofil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: