Smartgames, wij zijn fan! We hadden Luca voor zijn verjaardag al de reisversie van de Ark van Noach gegeven (past goed bij ons als christelijk gezin toch :)) en hij had van zijn verjaardagsgeld al poolparty gekocht. Wij mochten ook nog twee sets reviewen voor jullie. Weet je waarom? Ze zijn namelijk genomineerd voor speelgoed van het jaar! En terecht natuurlijk. Het is super leuk speelgoed voor verschillende leeftijden (ja ook mama vind het leuk om dit te doen als de kinderen niet thuis zijn). In de categorie 0 t/m 3 jaar is brain train genomineerd, in de categorie 4 & 5 jaar smart farmer, in de categorie 6 & 7 jaar colour catch en de categorie 8 & 9 jaar Atlantis Escape. In deze blog lees je wat wij van de spelletjes vinden. Wij testen voor jullie Brain Train en Atlantis Escape.

Brain train voor Nola

Ik was altijd een beetje terughoudend met deze spelletjes voor Nola. Omdat ik niett goed wist wat ze er van zou vinden. Of ze wel zou snappen, wat de bedoeling was. Met kleuren die ze nog niet zo goed kent is het wel een hele leuke uitdaging om samen te doen. Nu wilden de kinderen graag samen eens een filmpje opnemen. Dus dat deden we met deze spelletjes. Onderaan deze blog kunnen jullie het filmpje vinden. Ze koos een moeilijke opgave uit om te laten zien en deed hem goed! Zo trots op haar! De woorden komen er misschien nog niet helemaal goed uit, maar ze maakt grote stappen. Op de vraag of ze het een leuk spel vind krijg ik een volmondige ja. Die valt in de smaak! En dat is te zien, want ze kiest hem ook zelf om mee te spelen. Een leuk spelletje om inzicht, kleuren en vormen te leren kennen.

Smartgames brain train alles wat er bij hoort

Smartgames brain train

Atlantis Escape voor Luca

Toen ik op de doos zag dat dit voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder is was ik eigenlijk bang dat Luca dit niet leuk zou vinden. Als iets niet lukt wordt hij vaak een beetje gefrustreerd (perfectionisme op en top bij hem). Maar we zijn het gaan uitproberen. Op de vraag of hij het een leuk spel vind antwoord hij ook volmondig met ja. Dus ondanks dat hij 2 jaar jonger is vind hij het wel heel leuk. Het is erg uitdagend, soms wat lastig (zelfs voor mij). Maar dat maakt het eigenlijk juist heel geschikt voor hem. Uitdaging heeft hij namelijk wel nodig. En zo samen komen we er altijd wel uit. Goed kijken en mogelijke oplossingen proberen. Gelukkig staan de antwoorden er ook bij, kan mama soms even spieken. Maar ssst dat zeggen we natuurlijk niet tegen Luca.

Smartgames Atlantis Escape alles wat er bij zit

Atlantis Escape smartgames spelen

Ga jij nog stemmen voor speelgoed van het jaar?

Zoals ik in de inleiding al aangaf zijn er verschillende smartgames genomineerd voor speelgoed van het jaar. Je kunt t/m 3 november stemmen op jouw favoriete speelgoed. Je kunt via de site van speelgoed van het jaar stemmen op jouw favoriet in de verschillende leeftijdscategorieën. En het voordeel van stemmen? Je maakt zelf ook kans op prijzen. Extra leuk toch?! Wij gaan in ieder geval even onze stem uit brengen. Op 6 november worden de winnaars bekend gemaakt. Super spannend!

Speelgoed van het jaar smartgames Atlantis Escape pinterest

Speelgoed van het jaar smartgames brain train pinterest

Wat denk jij, maakt smartgames een goede kans om speelgoed van het jaar te worden? In welke categorie of in allemaal?

Vind je smartgames ook een tof cadeau voor sinterklaas, verjaardag of misschien wel kerst? Je kunt hier alles vinden en je helpt mij daar enorm mee. Super dankjewel als je via deze link wilt bestellen.

Speelgoed van het jaar smartgames Brain train en Atlantis Escape instagram

Speelgoed van het jaar smartgames Brain train pinterest

Speelgoed van het jaar smartgames Atlantis Escape

Dit is een samenwerking. Dat beïnvloed mijn mening niet.

1 thought on “Speelgoed van het jaar genomineerde smartgames getest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: