Afgelopen week hadden de kinderen vakantie. Leuk hoor, maar ook even aanpassen en druk. Was ik net gewend aan het ritme van school zijn ze al weer vrij. Maar we hebben leuke dingen gedaan en de week is echt voorbij gevlogen. Komende week weer naar school. Nola mag ook weer een dagje wennen op de basisschool. Nog even en dan mag ze al helemaal starten. Het vliegt voorbij allemaal. Kijken jullie mee wat we deze week hebben gedaan.

Zaterdag

Draaimolen in KidzCity

We begonnen de vakantie goed. Samen met Nola naar KidzCity (dat hebben jullie wellicht gezien in het vorige dagboek). Nola heeft het er nog over. Ze wil graag een keer terug met Luca.

Zondag

Bos, natuur, herfst

Naar het bos. Prachtig toch zo met die mist en al die bladeren. Ja, ik ga het steeds meer waarderen. Behalve die kou, die mag wel weg blijven hoor.

Bos natuur herfst

Samen rennen door de paden. Te lief toch! Zo genoten met de kinderen.

Maandag

 

Essentiële Olie van Young Living

De starterkit. Dit is dus wat je krijgt als je de starterkit koopt met een fles v-6 olie erbij. En die olie doe je heel lang mee. Want die v-6 die ik kocht is dus nog steeds niet leeg. En de meeste potjes uit de starterkit ook niet. Behalve lavendel, want die gebruik ik dus heel vaak. En deze maand krijg je gratis Tea Tree erbij! Wees snel, want de maand i

Spelletje review doolhof
Doolhof spel kregen we binnen voor een review. Ik laat jullie snel meer weten daarover!

Consultatiebureau bezoek

Met Nola mag ik voor de laatste keer naar het consultatie bureau. Prikjes gingen super goed, geen kick gegeven. Toppertje.

Spelletje Bijbelse Helden

Samen met Luca speel ik dit nieuwe spel, Bijbelse helden. Een soort kwartet, maar dan net even anders. Leuk om eens te doen samen.

Dinsdag

Leren lezen

Luca leert lezen op school dus we haalden wat boekjes bij de bibliotheek. Super leuk om te zien hoe goed hij al kan lezen.

Oma met Nola

Met het opruimen van de kast kwam ik foto’s tegen. Ook deze foto van mijn oma met Nola zat daar in. Zo dierbaar! Hier werd Nola gedoopt.

Oma met Luca

En een foto van Luca met mijn oma bij mijn ouders thuis. Alleen maar liefde voor die twee!

Prachtige lucht, natuur

Kijk nou wat een mooie lucht! In het echt nog mooier als op de foto. Maar toch heel mooi nog steeds zo.

Donderdag

Spelen in de mandschommel

Woensdag maak ik geen foto’s. Donderdag ook niet zo veel. Mijn moeder is er eerst even om op de kinderen te passen als ik naar het ziekenhuis moet. Daarna doen we gezellig samen boodschappen. In de middag mag zij weer werken en Mark ook. Dus met de kinderen naar het schoolplein om te spelen. Het spettert iets, maar ze willen toch graag gaan. Prima, wat jullie willen!

Nieuwe leerborden schoolplein, bodemdieren

Er hangen nieuwe leerborden op het plein, deze met bodemdieren bekijken we even samen.

Christelijke milestonekaarten

Gister kwamen mijn mijlpaalkaarten binnen van drukwerknodig. Ik heb de sprong gewaagd en de kaartjes laten drukken. Deze eerste setjes kosten 5 euro exclusief verzendkosten. Daarna betaal je voor een setje 14,95 exclusief verzendkosten. Je mag het natuurlijk altijd bij mij thuis ophalen. Dan betaal je dus ook geen verzendkosten.

Vrijdag

Mark is een dagje vrij en we besluiten naar de intratuin in Duiven te gaan. De kerstshow staat er weer dus die bekijken we vast. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen toch?

Kerstman kerstshow intratuin duiven

Kerstshow intratuin Duiven

Huisjes kerstshow intratuin duiven

We hebben ook een toffe ‘nieuwe’ traditie. Niet helemaal nieuw, want stiekem deed ik dat al wel. Maar de kinderen mochten een kerstbal uitzoeken. Vanaf nu dus elk jaar, hopelijk, bij deze kerstshow. Zodat ze als ze het huis uit gaan een toffe verzameling kerstballen/figuren hebben die ze door de jaren heen zelf hebben uitgezocht.

Zaterdag

Dierentuin Luca foto vtech kidizoom camere
Samen met opa gaan we naar de dierentuin. Handig, want papa is werken en heeft de auto mee. Luca maakt overal foto’s van.

Stokstaartje ouwehandsdierenpark Rhenen

Te leuk toch, dit stokstaartje. Bleef zo mooi zitten ook.

Beer ouwehands dierenpark Rhenen
De beer kwam langs ons heen gelopen. Niet vaak dat ze zo dichtbij zitten.

meten bij de apen ouwehands dierenpark Rhenen

Luca ging Nola en hemzelf even meten bij de apen. Elke keer als we er langs komen moet het weer. Maar volgensmij klopt hij niet helemaal. Vorige week maandag was Nola nog 1.03 bij het CB en nu ineens een aantal cm langer. Dat gaat wel heel snel!

Zondag

Een rustige dag. Mark en Luca gaan naar de wedstrijd van PSV en ik blijf met Nola thuis. We doen lekker rustig aan, hapje en drankje erbij. Gewoon chill voordat de drukte weer begint morgen.

Hadden jullie nog vakantie? Hoe was jullie week?

dagboek herfstvakantie en opruimkriebels instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: