Kinderen in huis. Er zijn een hoop dingen waar je dan aan ‘moet’ denken. Natuurlijk de meest voor de hand liggende spullen. Als je zelf kinderen krijgt heb je een babykamer, luiers en voeding. Yes, ook wanneer je van plan bent borstvoeding te gaan geven is het verstandig een bus flesvoeding in huis te hebben. Je moet er niet aan denken dat je kindje ’s nachts geboren wordt, wil gaan eten maar het om een of andere reden niet direct lukt met borstvoeding. Dan is flesvoeding toch even een uitkomst. Maar er is nog iets wat je, zeker met wat oudere kinderen, zeker in huis wilt hebben.

Tafelzeil in alle kleuren en maten

Ik ontving een groot pakket met verschillende kleuren tafelzeil. Want weet je, eigenlijk heb je aan 1 niet genoeg. Met elk zeil creëer je een andere sfeer in huis. Leuk voor als je bijvoorbeeld een feestje hebt, een speciaal zeil voor kerst en een transparant zeil voor wanneer je gewoon je eigen tafel wil doen. Het voordeel van transparant zeil (of een tafelbeschermer, die is wat dikker als het zeil) is dat je gewoon je eigen tafel kunt zien. Ideaal wanneer je net een nieuwe tafel hebt gekocht en je deze nog even netjes wil houden.

Collage tafelzeil.nl sfeer

Combineer en creëer.

Zoals ik hierboven al aangeef kun je met verschillende soorten zeil verschillende sferen krijgen. Het is natuurlijk vrij logisch dat je met een zeil waar een kerstprint op staat je echt een fijne kerstsfeer krijgt. Zeker met kinderen heel leuk, maar ik al volwassene vind het ook heel tof. Dat kun je ook doen met bijvoorbeeld Pasen. Maar je kunt ook een tafelzeil combineren met een kantentafelloper. Dat kan met een zeil met linnen look voor een rustieke sfeer, maar met het vogeltjeszeil geeft het ook een tof effect. Ik had daar dan wel weer een tafelbeschermer overheen gelegd zodat het kant mooi beschermd is. Dit is niet nodig hoor, maar voor mezelf vond ik dat een fijn idee. Plus het werkt wat fijner als je gaat knutselen aan de tafel.

Collage tafelzeil.nl kerst

Opzoek om iets creatiefs met de Bijbel en je kinderen te doen? Kijk eens bij deze recensie van de creabijbel. 

Waarom gebruik je een tafelzeil

Waarom gebruik je een tafelzeil? Ja, dat zal iedereen anders beantwoorden. Wel kan ik aangeven waarom wij het gebruiken. Voornamelijk voor met het eten. Dan knoeien we op het zeil, schoonmaken en klaar. Daarbij vind ik het gewoon gezellig staan en hebben wij niet de mooiste tafel meer. Het is dan ook niet erg als hij ‘verstopt’ zit onder het zeil. De tafelbeschermer kun je ook onder de stoelen van de kinderen leggen. Als ze dan op de grond knoeien (ja, dat doen ze) komt het daar op in plaats van op de grond. Met drinken en een parketvloer ook wel handig. Daarnaast is het ideaal met knutselen. Niet je hele tafel onder de stift/klei/lijm. Doekje erover en je kunt weer gaan. Wel is het dan handig voor knutselen en eten verschillend zeil te gebruiken.

Collage tafelzeil.nl creatief

Zeil op de grond ter bescherming

Ben je nieuwsgierig waar dit mooie zeil vandaan komt? Neem eens een kijkje bij deze website. Te veel leuke printjes, ook voor kinderfeestjes. En de prijs is echt heel fijn ook!

Tafelzeil is your friend. instagram afbeelding

Tafelzeil is your friend. pinterest afbeelding

Tafelzeil is your friend. pinterest afbeelding

Disclaimer, argh ik kom er dus achter dat ons huis helemaal niet zo licht is. Ik heb de foto’s op een zonnige dag gemaakt maar helaas blijft het een beetje donker. Excuus daarvoor. Hopelijk kunnen we een keer daglichtlampen aanschaffen zodat foto’s maken in een wat donkerdere ruimte geen donkere foto’s meer geeft. Het tafelzeil heb ik gekregen. Dit beïnvloed mijn mening verder niet. Lees meer over samenwerkingen.

1 thought on “Tafelzeil, in een huis met kinderen mag dit niet ontbreken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: