Een jaar of twee a drie geleden leerden wij klorofil kennen. Het speelgoed is eigenlijk gemaakt voor kinderen van 1.5 tot 5 jaar. Maar daar trekken wij ons niets van aan. Onze jongste is echt over the moon happy met de klorofil camper en kon niet wachten tot ze hem mocht uitpakken. Zo leuk om dat te zien. Dus we gingen op pad naar ons neefje (2 jaar) en namen de camper mee zodat ze samen konden testen

Wanneer mag ik hem uitpakken?

Als we wakker worden is het eerste dat de jongste vraagt of ze de camper al mag uitpakken. Nee lieverd. We nemen hem mee naar je tante en daar mag je hem samen met je neefje uitpakken. Ja maar, sputtert ze tegen. Helaas, ze mag echt nog even wachten. We gaan dus snel ontbijten want ze is te nieuwsgierig wat er allemaal bij de mooie camper zit. Ze laat de doos niet meer los.

De klorofil camper

Een inkoppertje, maar het speelgoed is dus een camper. Zag je niet aankomen natuurlijk *sarcasme uit*. Er zit 1 poppetje bij en een picknicktafel. Daarnaast ook een hoop stickers die je mag opplakken. En wees niet zoals mij, draai het stickervel om. Dan zie je direct waar je de stickers moet plakken. In plaats van heel moeilijk op de doos naar de betreffende stickers te gaan zoeken. Tja, een niet zo’n helder momentje zullen we maar zeggen.

Mag ik dan nu eindelijk spelen?

Hoor je het haar al zeggen? Het duurt natuurlijk allemaal veel te lang. Het is niet dat ze zelf echt op de foto moet. Maar ik wil de camper wel leuk op de foto zetten. De kinderen zie je alleen als ik een foto maak tijdens het spelen. Waarom? Omdat ik deze blog heb en jullie graag iets vertel hierover. Zij is nog een kind en hoeft hier niets voor te doen. Oke, jawel. Ik vraag haar wat ze van de camper vind. Super leuk mama! Kijk er is een bed en een glijbaan!

Wat vinden wij ervan?

Tja met een neefje van twee delen lijkt bijna onmogelijk. Maar daar zitten ze. Samen. Met de camper van klorofil als gemeenschappelijke factor. Wat onze dochter doet, speelt ons neefje na. En zo spelen ze toch een beetje samen. Zij van bijna 7 en hij van 2. Het is stevig speelgoed, kan echt tegen een stootje. Ik kreeg het plankje niet in de camper, maar dat heeft de man gefixt later. Even kijken dat je het breede knopje aan de juist kant zet.

Verbinding door de klorofil camper

Klorofil speelgoed en dus ook de klorofil camper zorgt bij ons voor verbinding. Onze kinderen spelen er nog graag mee. Ookal zijn ze niet direct meer de doelgroep. En daardoor spelen ze ook leuk met hun nichtjes en neefjes. Ze zijn beide de oudste kinderen bij beide families en zo is er toch een gemeenschappelijk speelgoed voor alle kinderen. Ik vind het heerlijk om te zien. De nichtjes die samen spelen. Ons neefje die zijn grote nicht na probeerd te doen. Speelgoed dat enorm leuk blijft, ook als ze ouder worden.

Magische wereld van klorofil

Ken jij de magische wereld van klorofil al? Er zijn verschillende speelsets zoals de school, de magische boomhut en deze geweldige camper te koop. Maar je kunt ook losse dieren poppetjes kopen. Super leuk om wat meer poppetjes te hebben en zo uren te kunnen spelen. Oke, dat is in mijn dromen. Helaas is de spanningsboog nog niet zo dat ze uren kan spelen. Maar dat is met niets. Met klorofil vermaakt ze zich wel lange tijd en op meerdere dagen. En dat is toch ook best fijn.

Deze camper koop je in de winkel of via deze link. Daarmee help je mij (in dit artikel staan affiliate links) mijn blog te onderhouden. De camper kost 59.95 euro.

Klorofil camper pinterest

2 thoughts on “We gaan op reis met klorofil

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: