Nu is de magische tijd echt begonnen. De Video van Sint is weer te bestellen! Een magisch moment waarop ik zelf altijd even terug kijk naar het afgelopen jaar van onze kinderen. Wat hebben ze meegemaakt? Waarin zijn ze gegroeid? Dat probeer ik dan te verwerken in deze te leuke video. Echt ideaal vind ik zelf.

Magisch voor de kinderen

Wij vinden video van Sint om meerdere redenen enorm fijn. Naast dat een bezoek van een ‘echte’ Sinterklaas met pieten nogal overweldigend kan zijn voor kinderen, is ook het uiterlijk van pieten niet overal hetzelfde. Met video van Sint sluiten we mooi aan bij school én het Sinterklaasjournaal. Erg prettig en duidelijk voor de kinderen. Ze vinden het fantastisch wanneer Sinterklaas tegen hun praat op de tv. Zo houdt je de spanning wat beperkt en blijft het voor iedereen een leuk feestje.

Sinterklaas en de pietenhulphond trailer

Nieuwe opties bij video van Sint

Ook dit jaar hebben ze niet stil gezeten bij video van Sint. Er is een splinter nieuw verhaal geschreven over Sinterklaas en de pietenhulphond. Er zijn 150 nieuwe onderwerpen (waar Sinterklaas over praat) te kiezen. En natuurlijk zijn er ook de leuke opties die er vorig jaar ook waren. Je kunt tot 10 personen toevoegen. Daarbij 2 foto’s in het grote boek erbij zetten (per persoon) en 3 algemene foto’s. En Sinterklaas kan verklappen waar de cadeaus verstopt liggen. Je kunt ook tot 6 kopies van de video toevoegen, 5 liedjes met danspiet en 5 verhaaltjes van de Sint. En voeg de puzzelspeurtocht toe. Dat vonden onze kinderen vorig jaar echt fantastisch! Het is niet allemaal verplicht toe te voegen, maar het maakt het extra leuk. De video duurt ongeveer 14 minuten, ook afhankelijk van hoeveel personen je toevoegd.

Geloven in Sinterklaas

Het verhaal van video van Sinterklaas zit altijd goed in elkaar. Dat zal ongetwijfeld niet anders zijn met Sinterklaas en snoetje de pietenhulphond. Ook kinderen die niet meer geloven, zoals onze oudste, worden helemaal meegezogen in de magie en het verhaal. Even zijn ze toch niet zo zeker en geloven ze toch in Sinterklaas. En precies dat vind ik zo tof. Voor groot en klein is het leuk. Heel fijn wanneer er kinderen zijn die niet geheim al kennen en kinderen die het geheim nog niet kennen. Zo is het voor beide een leuke ervaring.

Win jouw eigen video van Sint * winactie gesloten*

Ook dit jaar mag ik 1 van jullie blij maken met een super toffe video van Sint. Je krijgt van mij een code om te bestellen en kunt dan helemaal zelf kiezen wat je wilt. Om te winnen mag je het volgende doen:

 • Laat een reactie achter onder dit artikel dat je mee doet. Leuk als je verteld voor wie je hem wilt winnen.
 • Volg mij en video van Sint op Instagram, Facebook en YouTube voor een extra kans

Voor nog een extra kans kun je ook reageren onder het bericht op Facebook en/of Instagram. We zouden het enorm waarderen als je ons daar ook volgt. Zo kunnen we meer en betere content maken die perfect bij jou past. Met te leuke winacties.

Je kunt meedoen tot en met 31 oktober. Begin november krijgt de winnaar bericht zodat er voldoende tijd is om de video te bestellen voor jouw pakjesavond.

12 thoughts on “Sinterklaas en snoetje de pietenhulphond!

 1. Mijn jongste zoontje gelooft nog, zijn oudere broer en zus niet meer. Ik zou het graag extra magisch maken voor hen door een video van de Sint. Ik ben er zeker van dat ze dat stiekem alle 3 leuk zouden vinden.

 2. Doe heel graag mee voor onze jongste dochter die nog echt gelooft, onze oudste dochter gelooft niet meer, maar met het kijken naar deze dvd gelooft iedereen weer zelfs ik☺️.

 3. Ja, superleuk! Vorig jaar heeft de video van Sint veel indruk gemaakt, dus ik doe heel graag mee. Mijn kids van 6 en 9 geloven allebei nog en vooral de jongste heeft het nu nog steeds over hoe Sint toch aan onze foto’s kwam vorig jaar. Voorzichtig uitgelegd dat Sint soms aan papa’s en mama’s wat hulp vraagt 🙂

 4. Heeeeel erg leuk! Wij bestellen deze al een aantal jaren achter elkaar en elke keer weer geweldig die verbaasde kindergezichtjes hoe die Sint dat nou kan weten???.. hihi.
  Dit kaar voor het eerst dat de oudste her geheim weet, benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Gelukkig nog 2 die wel geloven! 😉

 5. De oudste van 5 geloofd nog maar hij is ook wel slim dus wie weet komen de eerdte barstjes, de jongste van drie gaat er vol voor. Heerlijk zulke enthousiaste kids. Zo’n video zouden ze echt geweldig vinden

 6. Ik doe heel graag mee! We hebben nu al een aantal jaren een video Sint gehad op pakjesavond, de kinderen vinden het elke keer weer geweldig en spannend tegelijkertijd. Wij vieren het bij opa en oma samen met onze nichtjes en neefjes, altijd erg gezellig. Voor mijn jongste zal dit waarschijnlijk het laatste jaar zijn dat ze geloofd, de video mag dan natuurlijk niet ontbreken.

 7. Wat heerlijk dat de tijd van schoentjes zetten, verlanglijstjes maken, enz er weer aan komt!! Ik doe natuurlijk graag mee, fijn dat er plek is voor veel personen want vuur ieder pleegkind en persoonlijk verhaaltje is natuurlijk het leukst. Een echte sint zoals bij papa op het werk of de intocht in het dorp zijn veel te spannend, zo’n filmpje is dan denk ik ideaal. Heel persoonlijk maar toch veilig op tv en je kunt hem nog weken terug kijken… Zou leuk zijn😊

  Ik wens je alvast een sprookjesachtige sinterklaastijd en natuurlijk een mooi cadeautje van de sint!!

 8. Al veel over de Video van Sint gelezen, maar nog nooit zelf gezien. Voor mijn dochters zou ik dit graag willen winnen, wàt zullen ze verrast zijn van een echte groet!!

 9. O hoop dat ik nog optijd ben, zou zo leuk zijn voor ons jongste mannetje. Ik denk, jammer genoeg, dat hdit het laatste jaar is dat we nog een Sint gelover in huis hebben. De oudste 2 doen hard hun best om het dit jaar nog heel leuk te maken voor hun broertje. Met de video van Sint zou het helemaal compleet zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: