Het is al weer bijna zover, Nola wordt 1 jaar. Zo bijzonder om dat weer een keer mee te mogen maken. Doen jullie al mee met mijn project? Maar wat geef je nou tijdens de eerste verjaardag? Ik bedacht me dat ik gewoon eens een lijstje met wensen voor Nola op ga schrijven. Wie weet kunnen jullie er wat mee. Of misschien hebben jullie wel super leuke aanvullingen. Laat het dan zeker even weten! 

Houten speelgoed

Bron

We hebben al heel veel speelgoed in huis van Luca. En veel daarvan is ook zeker geschikt voor Nola. Ze speelt nu al liever met autotjes dan met haar roze speeltjes dus dat komt wel goed. Om geen overkill aan plastic in huis te hebben straks lijkt het met leuk om wat houten speelgoed te krijgen. We gaan zelf voor een houtenbabywalker voor Nola. Deze kun je prima bij de speelgoedwinkel vinden. En op internet is ook zat leuks te vinden. Ook zou ik graag houten blokken krijgen. De set van de hema vind ik super leuk. Of bijvoorbeeld stapeldieren. Dat lijkt me ook super leuk voor Luca nog. De stapeldieren kun je kopen bij hi cutiepie. Een leuke webshop met nog veel meer leuk speelgoed voor kinderen. Ze zijn nu helaas uitverkocht met er wordt hard gewerkt om ze weer op voorraad te krijgen. Ook krijgt Nola nog houten blokken met letters erop. Zo kan ze samen met Luca nog spelenderwijs leren en bouwen. 

Meisjes speelgoed
Toch lijkt met het me ook wel super leuk om echt meisjesspeelgoed te hebben.

Bron

Zo krijgt ze een leuke poppenwagen met sinterklaas en heeft ze al een aantal poppen liggen. Er zijn ook setjes met servies te koop of tasjes met van alles erin (make-up e.d.). Al het plastic afzweren doe ik niet, het is ook gewoon wel erg leuk. Ook erg leuk zijn de badeendjes (en andere figuren). Je kunt het super leuk mee spelen binnen, ze kunnen mee in bad of onder de douche en ze kunnen in de zomer mee in het zwembadje. Ideaal speelgoed vind ik. 

Boeken
Lezen vinden wij allemaal erg leuk. We hebben al een hele voorraad aan boeken staan, maar er zijn toch ook wel boeken die nog ontbreken. Zo hebben we niet het grote voorleesboek van jip en janneke. Die lijkt me echt super leuk. En ik zou stiekem ook wel het boek van rupsje nooit genoeg willen hebben. Lekker samen (voor)lezen op de bank. Wat ik ook hele leuke boekjes vind, zijn de boekjes een geschenk van God. Daar schreef ik nog een review over. 

Wat hebben jullie voor de eerste verjaardag van je kindje gegeven?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: