Volgens mij kwam ik achter deze ’trend’ nadat Nola geboren was. Iets nieuws op mama en kind gebied. De mijlpaalblokken. Of aftelblokken. Super leuke blokken met daarop cijfers die je combineert met een groter blok waarop jaar, maanden, dagen en weken staat. In verschillende hippe kleurtjes tegenwoordig. Alles is mogelijk.

Aftellen naar de eerste verjaardag van Nola.

Waar kun je ze voor gebruiken
Nou, waar voor eigenlijk niet? Je kunt aftellen naar je zwangerschap (of optellen in aantal weken). Je kunt aftellen naar een verjaardag of belangrijke gebeurtenis met kinderen. Je kunt je kindje op de foto zetten met de blokken in het aantal weken/maanden dat hij/zij is. Je kunt zelf de blokken gebruiken om af te tellen naar grote gebeurtenissen (trouwdag, verhuizing of nieuwe baan). Maar je kindje kan er ook gewoon mee spelen. De blokken zijn zo gemaakt dat het veilig is voor kindjes.

Onze blokken
Super leuk dat wij ook de blokken in huis hebben. De webshop Hip & Hout, waar ze vandaan komen, had een winactie op instagram (en facebook dacht ik, maar daar deed ik niet mee wel op instagram). Je mocht aangeven wat je favoriete product was en dat je dat wilde winnen. Ik koos voor de mijlpaalblokken xl met extra blok. Zo kunnen we tot 99 tellen en kun je echt alle combinaties maken. Wat gaaf dat ik de blokken ook won. 

Service
Na het doorgeven van mijn adresgegevens kwamen de blokken al snel binnen.

Super leuk. De service is echt top. Goed bereikbaar ook via instagram (ik stelde daar vroeg in de ochtend een vraag en had volgens mij binnen 2 uur al antwoord). De blokken kwamen goed verpakt binnen en konden zo ook niet beschadigen. En ze waren echt super leuk ingepakt. Ik heb ze nog een tijdje laten staan zo, omdat ik het zonde vond om uit te pakken. Maar toen wilde ik ze toch wel echt gebruiken dus heb ik ze wel uitgepakt. 

Ze hebben ook hele leuke blokken die een geboortetoren vormen. Die staat nog op mijn verlanglijstje voor de kinderen. Leuk om neer te zetten voor de sier, maar ook om mee te spelen.

Hebben jullie de blokken ook in huis? Wat vinden jullie van deze trend? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: