Iedereen kent ze wel. De milestone mijlpaalkaarten. Leuk hoor, maar iets te duur voor mijn portemonnee. Dus die kwamen er hier niet in. Helaas waren de mooie kaarten van de zeeman er niet toen Nola geboren werd, maar voor alle mama’s to be. Ren naar de zeeman! De kaarten zijn mooi zwart/wit. Passen dus altijd en overal bij en zo kun je alle leuke eerste keren vastleggen. 


Zoals we van de zeeman gewend zijn, is de prijs ook fijn. De mijlpaalkaarten kosten 3,99 euro. Een echte must have voor nieuwe ouders. De kaarten zijn voorzien van mooie ontwerpen die ook gebruikt worden in de newborn collectie. Er zijn kaarten voor kruipen, eerste kerst en eerste hapje. Alle leuke eerste keren kun je vast leggen met de leuke kaarten. Wat ik ook erg leuk vind is dat de tekst in het Engels is. Dus ook leuk als cadeautje voor iemand die geen Nederlands kan.Wat vinden jullie van deze kaarten van de zeeman? 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: