Papa is bijna jarig en dan worden de cadeautjes in huis gehaald. Ik vind het toch altijd lastig weer te bedenken wat we hem nou weer moeten geven. Hij heeft het meeste al of het is heel erg duur. Van mijn ouders krijgt hij altijd een abonnement voor de dierentuin cadeau (en ook 1 voor mij gelukkig), maar van de rest staat het nog niet vast. Ik laat je zien wat we dit jaar aan M. cadeau gaven. 

M. kreeg dit jaar niet 1 cadeau (naast het abonnement van de dierentuin) maar wel 3 cadeautjes. Wat een verwennerij toch weer. Hij heeft ze inmiddels ook gehad, geen reden meer om te wachten dit artikel te maken. Laat ik voorop stellen dat cadeautjes niet duur hoeven te zijn. Het meest simpele gebaar, een tekening van de kinderen, is eigenlijk al genoeg. Maar om toch ook iets anders te geven (en van te voren weet ik nooit of ik er aan toe kom om een tekening te maken) besloot ik het volgende te geven.

1.Fotolijstje van de action.
Dit is denk ik het goedkoopste cadeautje van allemaal. Ik kwam het lijstje bij de action tegen. Er waren nog meer varianten, maar deze vond ik erg leuk. En nu we een dakkapel hebben met een vensterbank konden we deze daar mooi neerzetten. Het maakt het net wat meer af, het middelste raam kan niet open dus het kan mooi blijven staan. De tekst klopt ook echt. Ik ben heel erg blij met M. naast mijn zijde. Hij kost als het goed is 2,79 euro.2. Een herinneringen kalender
Eigenlijk is dit een verjaardagskalender van fotofabriek.nl. Ik heb er een iets andere draai aan gegeven. Belangrijke data willen wij nog wel eens vergeten. Zo ook verjaardagen, maar ook de dag dat wij verkering kregen (wat klinkt dat lief) of de dag dat wij geregistreerd partnerschap kregen. Dus leek het mij een goed idee eens een mooie kalender te maken met de belangrijke data erop. Deze is op A3 formaat, mooi groot. Hij hangt, zoals met veel verjaardagskalenders het geval is in mijn ervaring, op de wc. Het fijne van dit grote formaat is dat de foto’s echt prachtig uitkomen. Waar ik iets beter op had moeten letten is de geschreven tekst. Ik gebruikte een sjabloon dat zij er voor mij in hebben gezet, heel handig want ik hoefde enkel de tekst en de foto’s toe te voegen. Alleen nu valt een gedeelte van de letters (bij de j en g) weg. Ik had dit niet gezien, maar echt storend is het niet. Al zou ik daar een volgende keer op letten. Fijn dat je de data al kunt invullen, Ik bestelde hem 9 augustus en 13 augustus had ik hem in huis. Het systeem waarmee je de kalender maakt is makkelijk te begrijpen en werkt goed. Hij liep niet vast en was ook niet traag. Ik ben heel blij met het resultaat en ook M. vind hem super mooi geworden. Als het goed is kunnen we nu geen belangrijke data meer vergeten. Deze kalender kost 19,95 euro.

3. Een nieuwe tomtom.
Dit is eigenlijk meer een praktisch cadeau. Samen met mijn schoonfamilie hebben wij een tomtom aan M. gegeven. We hadden er al een, maar deze was inmiddels erg verouderd en heel traag. Het duurde altijd 10 minuten voordat hij gps had gevonden. Een beetje jammer. Dit was dus een zeer welkom cadeau. We hebben gekozen (of eigenlijk koos hij hem zelf uit) voor een tomtom die ook files herkend en je dan een alternatieve route geeft. Met kaarten van centraal Europa zodat we in de toekomst misschien eens op vakantie kunnen richting Frankrijk of Italië. Ik hoop toch dat deze tomtom nog een aantal jaar mee gaat, want wat zijn die dingen duur zeg. Maar goed, echt zonder kan ik ook niet. Dan moet ik ineens weer kaart gaan lezen, dat wordt hem niet. De tomtom kost tussen de 100 en 200 euro, afhankelijk van welke opties je op je tomtom wilt.

  Hier hebben wij M. blij mee kunnen maken op zijn verjaardag. Hij houdt niet zo van de aandacht en viert het dan ook zeer klein. Hopelijk hebben jullie wat aan deze ideeën. Wat geven jullie aan papa op zijn verjaardag? 

   

  1 thought on “Cadeau inspiratie voor papa

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
  %d bloggers liken dit: