Begin augustus is mijn oma jarig. Nu weet ik dat zij het leuk vind als onze kinderen mee komen naar haar verjaardag, maar die is altijd ’s avonds. Dat is met kinderen en bedtijd niet praktisch, zij liggen bijna al op bed voor dat de verjaardag is begonnen. Dit jaar kwam daar verandering in. Ze vind de kinderen zo leuk dat zij besloot haar verjaardag bij de happy farm te vieren. Een leuke plek met meer dan voldoende speelruimte voor Luca. Nola bleef met papa thuis, zij was echt nog te klein om ’s avonds mee te gaan naar de verjaardag.

Wat is de Happy Farm?
Eigenlijk is het niets anders dan een binnenspeeltuin of krijspaleis zoals het wel eens genoemd wordt onder ouders. Het is op een boerderij (vandaar ook de Farm) en de ruimte is erg groot. Voor de allerkleinste is er een softplay stukje die je af kunt sluiten met een hek zodat ze niet weg kunnen kruipen. Met de verjaardag van mijn moeder heeft Luca daar heerlijk kunnen spelen (hij was toen 1,5 jaar). Ook is er een leuk en groot klimtoestel met 2 glijbanen, zijn er grote legoblokken om te bouwen, neppaarden om op te rijden (ook een echt paard voor een kennismaking maar niet tijdens de verjaardag) loopauto’s en tractor en een leuk springkussen.

Ook kun je buiten leuk spelen, vermelden zij op hun website. Dat hebben wij niet gedaan gisteravond. Maar uit de website blijkt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van peuterochtenden (buiten de vakantieperiode’s) tot schoolreisjes en kinderfeestjes. En dus ook leuk je eigen verjaardag als er kinderen aanwezig zijn. Luca heeft zich heerlijk vermaakt en nam ik een klein beetje moe weer mee naar huis. Het doet wat kleinschaliger aan als de grote ketens van de binnenspeeltuinen. De mensen uit de bediening zijn super aardig (wellicht iets bevooroordeeld omdat ik de eigenaresse ken via mijn ouders), maar niets wat te gek. Mijn neef vroeg of het springkussen aan mocht en ja hoor. Hij en Luca hebben zich daar prima op vermaakt en ook ik heb nog staan springen met Luca. 


Overzichtelijk
Omdat het iets kleinschaliger is dan ik wel eens heb gezien bij grote ketens is er ook een mooi overzicht. Handig want zo kun je zelf blijven zitten en kan je kind lekker zelf spelen en ontdekken zonder dat je hem kwijt raakt. Bij speelgelegenheden hou ik hem toch wat extra in de gaten. Je weet nooit wat er gebeurd, zeker op onbekend terrein. Ook achterin de hal is een zitplek, zodat je daar ook bij je kind kunt zitten als hij in het springkussen aan het spelen is. Ga er vooral ook zelf eens bij liggen en kijk naar de vele lichtjes en kleurtjes. Super leuk om samen even tot rust te komen. Ik vond het een leuke plek voor de verjaardag van mijn oma, omdat Luca nu gezellig mee kon en het voor hem niet saai was. Hij mocht rennen, vliegen en gillen. Niemand keek er raar van op en hij vermaakte zich uitstekend.

Informatie
Openingstijden: iedere woensdag en vrijdag van 12:00 tot 18:00 en zaterdag van 11:00 tot 18:00
Schoolvakantie Midden Nederland: dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00
Peuterochtend: iedere woensdag van 10:00 tot 12:00 (buiten de vakantie)

Adres: Dronkelaarseweg 28

            3784 WB Terschuur
Toegangsprijzen: 
0-2 jaar: Gratis
3-12 jaar: 5,50 euro
13 jaar en ouder: 2,50

Gratis parkeren en gratis wifi. Geen eigen eten en drinken meenemen. 

Kenden jullie de Happy Farm al?

    Laat een reactie achter

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
    %d bloggers liken dit: