De feestdagen zijn nog niet voorbij. Hoewel wij zelf geen cadeautjes geven met kerst is er altijd wel een gelegenheid dat je voor een man een cadeau nodig hebt. Of misschien doen jullie wel cadeautjes met kerst en ben je nog op zoek naar iets leuks. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar ik vind het dus best lastig om voor een man een cadeau te verzinnen. Daarom heb ik een aantal tips voor grote en kleine mannen. Want ook die kleine man maakt het mij soms lastig.

Disclaimer: dit zijn cadeautjes die mijn mannen (lees Mark en Luca) leuk zouden vinden. Dit bied helaas geen garantie of jou man (voor wie je een cadeau zoekt) dit leuk gaat vinden. Sorry!

Cadeau set van hemd voor hem

Je hebt wel even een maat nodig qua sokken of boxer (of geef een cadeau set met sjaal of muts, geen maat nodig!) maar dan heb je wel een leuke cadeau set. De set wordt verzonden in zo’n prachtige hemd voor hem doos dus kan zo onder de kerstboom of gegeven worden. De sokken zitten erg fijn volgens Mark (hij kreeg een doos met sokken en bier). En ik heb me laten vertellen dat de biertjes echt top zijn. Ook weer geleerd dat bier niet altijd gewoon bier is. Er zit dus echt verschil in. Sorry guys ik drink geen alcohol dus echt geen verstand van. Maar zo leer ik toch wat bij.

Cadeau tips voor de grote én kleine man. Hemd voor hem set

Een trein en (of) houten autobaan

Luca vind het erg leuk om met papa te spelen. Het liefst iets met voetbal, maar voor een treinbaan kan hij een uitzondering maken. Bij de aldi spotte ik deze geweldig treinbaan. We hadden al een treinbaan en kunnen nu dus echt een grote baan maken. Er is ook een autobaan die erbij ‘hoort’. Die hebben we ook en samen is het echt super leuk. (genderneutraal ook hoor, want Nola vind het ook geweldig!). Samen met papa bouwen en spelen. En mama blij van zij vind houten speelgoed mooi. Win – win situatie dus. De sets kosten bij de aldi 20 euro per stuk.

Cadeautips voor de grote én kleine man. Treinbaan aldi

Lees deze blog voor meer cadeau inspiratie voor papa

Kaartje voor een voetbalwedstrijd

Is de grote man waar het om gaat fan van een voetbalclub? Geef dan eens een kaartje voor een voetbalwedstrijd cadeau. Het nederlandselftal is ook leuk natuurlijk. Of kijk of je kaartjes voor een wedstrijd in de champions league kunt krijgen. Die sfeer en het spel is dan echt anders en zo leuk om eens mee te maken.  En vind de zoon of dochter van de man het ook leuk, laat ze samen gaan. Mark en Luca vinden het zo leuk om dat samen te beleven. Wel een gewone wedstrijd, low profile zonder grote kans op rellen.

Londen in 1 dag wembley stadion

Een persoonlijk cadeau doet het altijd goed

Gaat het om je eigen man die je graag iets wil geven? Kijk dan eens naar iets persoonlijks. Ik heb Mark met zijn verjaardag een houten beeld gegeven met een man, vrouw en 2 kinderen. Deze staan voor ons als gezin. Eigenlijk zijn dat ook gewoon echt top cadeau’s. Misschien niet direct iets wat je man zou vragen, maar Mark is er echt blij mee. En Luca heeft al een paar keer gevraagd of hij het ook mag hebben omdat hij het zo mooi vind.

Heb jij nog leuke cadeautips voor een man? Laat het dan weten in een reactie hieronder!

Cadeau voor de grote én kleine man. Het lijkt soms lastig. In deze blog 4 tips voor jou om te geven. Cadeau voor de grote én kleine man. Het lijkt soms lastig. In deze blog 4 tips voor jou om te geven.

Uitgelichte afbeelding van shutterstock door Dmitry Lobanov

De cadeau set van hemd voor hem hebben wij gekregen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: