Welkom bij weer een nieuw dagboek. De dagen gaan nu snel. Nog 1 week school, met voor beide kinderen kerst, en het is al weer vakantie. En daarmee ook echt kerst. Wat een heerlijk vooruitzicht. Al vinden de kinderen dat vast niet. Na een dagje ziek wilde Nola toch in het weekend graag naar school. Toch maar even wachten tot maandag.

Maandag

dagboek allemaal ziek nieuwe lamp

Ik heb Nola naar school gebracht en Luca ligt nog ziek op de bank. Ik pak de nieuwe lampen uit. Ze zijn van directlampen en ik laat jullie er later meer over weten. dagboek allemaal ziek treinbaan

Zaterdag nam ik deze nieuwe treinbaan mee. Nu voelt Luca zich eindelijk weer goed genoeg om er even mee te spelen. Ik zet hem in elkaar voor hem. dagboek allemaal ziek koekje

In de middag mag Nola een koekje kiezen om te eten. Deze wordt het. Kind van haar moeder. Ik ben dol op deze koekjes.

Dinsdag

dagboek allemaal ziek beide weer aan het eten

Hoewel het in de ochtend nog niet echt wil met eten bij Luca gaat hij tussen de middag weer eten. Fijn! dagboek allemaal ziek autobaan erbij

Gister zag Luca dat er ook een autobaan was bij de treinbaan. Die wilde hij ook wel graag. Wij testen of het echt zo leuk is. Oma vond hem nog in de winkel en kwam hem even brengen in de middag.

Woensdag

dagboek allemaal ziek in loop op school

Luca gaat weer naar school. Het is inloop dus ik mag gezellig even mee naar binnen. dagboek allemaal ziek cadeautje kerst

Daar regel ik direct een aantal moeders die samen met mij dit leuke pakketje geven aan een andere moeder. Met de kerstdagen geef ik wel vaker iemand een klein kerstpakketje (ook wel eens een set om een taart te bakken gedaan bij een buurvrouw bijvoorbeeld) en nu dus een groter pakker samen met een aantal moeders van school. Super leuk om te doen.dagboek allemaal ziek intratuin duiven

In de middag gaan we even naar de intratuin in Duiven. Die kerstshow schijnt geweldig te zijn en ik was er nog nooit geweest. Hij is inderdaad erg mooi. De kinderen genieten enorm. Maar wat is het druk! dagboek allemaal ziek intratuin duiven

Kijk nou, allemaal rendiertjes. Die wilden de kinderen wel mee nemen natuurlijk haha.

Donderdag

dagboek allemaal ziek Nola ziek

En ineens werd Nola gisteravond ziek. Arm meisje! Gelukkig niet spugen, maar ze kan ook niet naar school.dagboek allemaal ziek kerst met de zandtovenaar

Dit boekje valt op de mat. Je kunt het gratis aanvragen. Dat kan hier, mocht je hem ook graag willen hebben. Wij hebben geen kerstboeken (zoals met sinterklaas) en dat vind ik best jammer. Ik wil dan graag toch boeken met een christelijke inslag en niet over de kerstman. Dat blijkt nog wat lastig, maar ik ga even verder zoeken.dagboek allemaal ziek Luca halen

Snel eten maken, boodschappen doen (zodat ik morgen met Nola niet de kou in hoef 3 keer in plaats van 2) en dan Luca ophalen bij een vriendje.

Vrijdag

dagboek allemaal ziek lamp hangt

Yes de lamp hangt bij de eettafel. Ik vind hem echt heel mooi en hij geeft goed fel licht. Dus ook als je de krant wil lezen aan de tafel of wilt knutselen heb je genoeg licht. dagboek allemaal ziek thee drinken

In de winter drink ik vaak thee. Dit keer winterglow met deze vraag. Eigenlijk heb ik geen idee wat mensen denken als ze mij voor het eerst ontmoeten. Vast dat ik weinig zeg, want in het begin hou ik vaak mijn mond dicht. Iets met kat uit de boom kijken enzo.

Van het weekend heb ik geen foto’s. Zaterdag doe ik wat laatste boodschappen bij de action (ik ging bedden verschonen en kwam een hoeslaken te kort), Luca gaat met opa mee en blijft daar slapen. En samen met Nola rommel ik wat aan in huis. Nola is nog niet helemaal opgeknapt dus we gaan vroeg het bed in. Zondag in de sneeuw op de fiets naar de kerk. Wat heb ik daar een hekel aan. We blijven lang om te oefenen voor het kinderkerstfeest en gaan dan snel naar huis. Mijn neef komt nog een kop thee drinken en dan ga ik snel omkleden. Weer terug naar de kerk voor de kerstpassion. Eerst helpen en dan kijken. Het is weer mooi. Mooie afsluiting van het weekend.

Hoe was jullie week zo met de kou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: