Nola kreeg voor haar verjaardag de nieuwe baby born soft touch. Op de tv zag ze al verschillende keren de reclame van de scooter van baby born en baby born sister voorbij komen. Dat leek haar wel een prachtig cadeau. Heel vaak zei ze dan ook ‘ikke heb niet!’ Nee die had ze nog niet. Je had haar gezichtje moeten zien toen ze hem binnen kreeg. Onbetaalbaar!

De nieuwe scooter van baby bornHet belangrijkste, is hij makkelijk te besturen

Ja leuk dacht ik, een bestuurbare scooter voor kinderen vanaf 3 jaar. Maar gaat Nola dat wel kunnen, die scooter besturen? Of ben ik steeds de sjaak en haar aan het helpen? Niet dat dat heel erg is, maar ik vind het fijn als ze ook even zelfstandig kan spelen. Ik heb me zorgen gemaakt om niets. Nee, echt heel goed kan ze het niet maar ze krijgt hem van zijn plaats. En best goed ook, al zeg ik het zelf. Zelfs ons nichtje van 2 vind het leuk om er mee te spelen. Veel botsen en een beetje voor- en achteruit. Maar ze heeft lol en daar gaat het om. Oh en de scooter kan er tegen! Ook als een kindje er op gaat zitten gaat hij niet stuk.

Baby born op de nieuwe scooter.

Lees ook mijn blog over de nieuwe baby born soft touch

Hoe bestuur je hem?

Je stopt in de afstandbediening en in de scooter batterijen (aa en aaa). Dan moet je de scooter en de afstandsbediening aan zetten om te kunnen gaan rijden. Op de linkerknop kun je voor en achteruit en op de rechter knop links of recht. Hij rijdt heel soepel en je kunt mooie bochtjes maken. Je zou er echt een heel parcours mee af kunnen leggen. Niet Nola, maar Luca lukt het al een stuk beter. Ook hij vind het geweldig speelgoed.

Baby born op de nieuwe scooter. Nola test uit

Wie mag er nu spelen?

En zo zitten we dan in de woonkamer. ‘Kom maar Nola, mama doet het wel even voor’. Ik geloof dat mama het net zo leuk vind als de kinderen zelf. Beetje scheuren met de scooter door de woonkamer. Zo leuk ook om te zien hoe de kinderen er mee spelen. Ieder op hun eigen manier maar beide heel geconcentreerd. Ja, het is echt een leuke uitbreiding op het assortiment poppenspeelgoed.

Baby born op de nieuwe scooter. Nola gaat spelen

Leuke extra’s bij de scooter

Wat ik ook erg leuk vind zijn de extra’s. Je kunt de scooter pimpen door de stickers erop te plakken die erbij zitten. De lampjes die het echt doen als je links- of rechtsaf gaat. Het rekje achterop waar je iets op kunt zetten (in de reclame is het een cadeautje). Lampenkap voor voorop. En zelfs de zitting kan omhoog. Oké, het is geen opbergruimte. Maar wel zoals het in het echt ook is. Je stopt er nu alleen de batterijen in.

Geen nadelen gevonden?

Nee, echte nadelen heb ik niet gevonden. Ik heb hem niet getest met baby born sister, maar baby born blijft best goed zitten. Als je wat hobbels tegen komt of botst wil ze er wel eens afvallen. Maar verder niet. De lampjes werken goed (voor links en rechts) en hij is na een aantal botsingen nog puntgaaf. Soms moet ik de scooter en afstandsbediening wat extra aan en uit zetten voor hij het doet. Maar ach, hoe erg is dat nou helemaal. Ik vind het niet heel erg persoonlijk. Maar wilde het wel even genoemd hebben. De scooter is echt gemaakt voor kinderen. Kan tegen een stootje en kan ook aardig wat gewicht hebben.

Zo, we gaan weer even verder scheuren. Vind jij het een leuke uitbreiding op het poppenassortiment of een beetje overdreven?

Baby born gaat op reis op haar scooter. Naast de nieuwe baby born soft touch is er nu ook een scooter waar zij op kan zitten. We maken de leukste avonturen mee en komen op alle plekken die we willen. Bots bestendig en een fantastische uitbreiding. Of toch niet? Baby born gaat op reis op haar scooter. Naast de nieuwe baby born soft touch is er nu ook een scooter waar zij op kan zitten. We maken de leukste avonturen mee en komen op alle plekken die we willen. Bots bestendig en een fantastische uitbreiding. Of toch niet?

Dit is een samenwerking. Deze blog bevat affiliate links.

8 thoughts on “Is de scooter van baby born echt zo leuk?

  1. Leuk om te lezen, dankjewel!
    Ik zit hier te twijfelen om hem te kopen als cadeau. Maar hij is vrij prijzig, dus ik wil wel weten of het de moeite waard is. Mijn dochter is in oktober 2 geworden.
    Ik vind hem in ieder geval zelf heel leuk haha

    1. Ja wij vinden hem als volwassene ook erg leuk. 2 is misschien iets jong. Maar aan de andere kant. Als ik zie hoe leuk ons nichtje van 2 hem vind. Hij trekt steeds haar aandacht. Alleen spelen ze dan nog niet ‘zoals het hoort’. Wel heb je er dan lang plezier van. Onze oudste van 5 vind het ook leuk.

  2. Hij lijkt mij ook erg leuk! Merel(5) is helemaal dol op baby born en krijgt voor haar verjaardag de nieuwe softtouch. Zou dit een leuke aanvulling op zijn, ze vraagt aan de visite namelijk intertoys bonnen zodat ze wat leuks kan uitzoeken ahha

    1. Onze oudste vind het ook leuk om er mee te rijden. Je kunt ook baby born sister erop zetten (dus ik denk dat hij wel een tijdje gebruikt kan worden). Maar ik merk wel dat de jongste het leuker vind dan de oudste. Dat kan komen omdat hij een jongen is en liever voetbalt dan met poppen speelt. Wat wel leuk is, je kunt een parcours uitzetten en deze dan rijden met baby born op de scooter. Dat kan Nola nog niet, maar Merel misschien wel omdat ze iets ouder is al.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: