In de vakantie was het weer zo ver. Mark was jarig en ik mocht weer verzinnen wat ik nu toch eens zou gaan geven met de kinderen. Het eerste cadeau was zo gevonden. Op internet kwam ik iets geweldigs tegen en dat wilde ik hem graag geven. Niet een standaard cadeau, maar ik dacht dat hij het wel kon waarderen. Toen kreeg ik een tof mailtje van Hemd voor Hem (van die leuke cadeauverpakkingen!!) dat mijn man bijna jarig was en of hij het leuk zou vinden een cadeautje te krijgen. Top, daarbij had ik direct een tweede cadeau. En vandaag laat ik jullie zien wat het was en of Mark het ook echt leuk vond.

Een houten beeld van ons gezin

Niet echt een beeld van ons gezin, want we zijn er niet direct in te herkennen. Maar wel een man, vrouw en twee kinderen waarvan 1 jongen en 1 meisje en het ene kind iets groter dan het andere kind. Daarbij nog een hart in het midden bij de vrouw op de arm. Vaak wordt het hart gebruikt voor een verloren kindje. Ik vind het zelf mooi symbolisch voor de liefde voor mijn kinderen én dat we in ons hart ruimte hebben voor nog een kindje maar dit kindje door omstandigheden niet bewust zal komen. Ik kocht dit beeld bij Goed hout.

Beeld van hout om ons gezin uit te beelden. Gemaakt door Goed hout.

Wandelsokken voor iemand die niet wandelt

Van Hemd voor Hem ontvingen we wandelsokken voor Mark. Nee, hij is geen wandelaar (wel hardloper trouwens) maar moet op zijn werk wel veel lopen. Op het blogger by nature event had ik het er al even met ze over gehad. Dat vele lopen maakt, zeker in de zomer, dat je toch wel erg warme voeten hebt. Deze sokken schijnen echt heerlijk te lopen en goed te ademen waardoor warmte weg kan. In de kisten waarop Mark loopt zou dat dus ideaal zijn. Had ik zelf bedacht dan, maar of dat zo was moest hij toch even zelf testen.

close up van de gekregen sokken van hemd voor hem sokken voor trekking van hemd voor hem gekregen

Een man die blij is met zijn cadeautjes

Gelukkig is Mark blij met zijn cadeautjes. Het houten beeld dat ik zelf bij goed hout kocht staat bij ons op de slaapkamer. De sokken liggen meer in de was dan in de la. Ze lopen heerlijk en hij is er super blij mee. Zo blij dat ik er nog wel een paar mocht bestellen. Je merkt gewoon echt dat dit kwalitatief goede sokken zijn. Wel wat duurder dan je ze haalt bij de action, maar hij pakt deze dus liever dan die andere. Dat zegt ook wel iets. Dus we gaan er nog maar een aantal bestellen. Met de hete zomer had hij met de sokken ook minder last van de warmte. Extra pluspunt!

Als extra cadeautje waren we nog een midweekje weg toen Mark jarig was. Een extra cadeautjes voor hem dit jaar.

Wat geven jullie graag als cadeautje aan een man?

De sokken kregen we van HemdvoorHem. Dit beïnvloed onze mening over de sokken niet. Lees meer over samenwerkingen op deze pagina.

Het is weer zo ver. Je man (vader/opa/broer) is jarig en je mag weer verzinnen wat je gaat geven. Ik vind dat toch elk jaar weer lastig. Dit jaar kreeg Mark van ons trekking sokken van hemd voor hem die we kregen en een beeld van hout dat ons gezin uit beeld die ik kocht bij goed hout. Wat hij er van vond lees je in deze blog. Het is weer zo ver. Je man (vader/opa/broer) is jarig en je mag weer verzinnen wat je gaat geven. Ik vind dat toch elk jaar weer lastig. Dit jaar kreeg Mark van ons trekking sokken van hemd voor hem die we kregen en een beeld van hout dat ons gezin uit beeld die ik kocht bij goed hout. Wat hij er van vond lees je in deze blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: