De derde week van september al weer. Wat gaat het snel en wat merk je goed dat we weer de koudere tijd op gaan. We hebben het bij vlagen nog heerlijk, maar als de zon weg is merk je pas echt dat het kouder wordt. Beetje jammer hoor, ik hou wel van die warme temperaturen. Ik kwam er achter dat ik vrij weinig foto’s maak. Sorry! Kijken jullie mee naar de foto’s die ik wel heb?

Maandag

dagboek maandag

Het is weer maandag. De kinderen gaan naar school en ik heb even tijd voor mezelf. Al gaat dat ook enorm snel voorbij. Er komt vandaag een leuk pakketje binnen. Kijk hoe leuk dat is ingepakt door boxers.nl. In de middag heeft Luca ook zwemles. Hij doet het zo goed en je ziet hem echt met sprongen vooruit gaan.

Dinsdag

party popteenies

Dinsdag is weer een sport en schooldag. In de avond maak ik met Luca foto’s van deze party popteenies. Iets met gender neutraal opvoeden en ook leuk voor jongens. Je leest het deze week op mijn blog.

Woensdag

dagboek woensdag

Luca gaat naar school en ik doe boodschappen in de ochtend met Nola. Als we gegeten hebben gaan we naar de dierentuin. De kinderen hebben het weer naar hun zin. De panda lag weer te slapen (lijkt me niet zo lekker liggen, zo half op de rand maar goed. En we kwamen deze stekelvis tegen.

Donderdag

dagboek donderdag

Donderdag ben ik druk bezig met foto’s maken en de kinderen zijn weer op school. Na school gaan we even naar de leen bakker om voor Luca naar een nieuw bed te kijken. We vinden deze halfhoogslaper en ik maak foto’s van de maten. Even kijken of alles past. De bijpassende kast is dan ook wel erg leuk. Behalve het prijskaartje, daar wordt ik minder blij van.

Vrijdag

dagboek vrijdag

Vrijdag sta ik al vroeg in de sportschool en Mark brengt Luca naar school. Daarna even langs de kapper bij opa en Nola mag helpen de haren van papa te doen. In de middag gaan we naar de oma van Mark. Nog even wat tijd over voordat we Luca moeten halen dus we gaan even naar de speeltuin waar Nola gaat springen.kleding opruimen

Ook ruim ik kleding van Nola op die te klein is. Deze slaapzakken zet ik te koop. Een 4 season the bag van puckababy en een kiek hip wear slaapzak voor als je kindje een spreidbroekje heeft. Mocht je interesse hebben laat maar weten.

zaterdagdagboek zaterdag

Zaterdag doen we het rustig aan. Even wat boodschapjes doen samen en dan komt opa langs om wat op te halen. Luca helpt hem met tillen en gaat direct met hem mee naar de hei. We zien hem op de verjaardag die middag pas terug.

Nola wil graag kleien dus dat gaan we dan maar doen. Ik vind dat zelf nooit zo’n leuke bezigheid, maar ze is heel geconcentreerd bezig en laat het liggen om aan papa te laten zien als hij thuis komt. Te schattig.

Zondag sluiten we af buiten. We waren nog even aan het spelen na het eten en Nola gaat naar binnen. Ze doet de deur direct op de knip en wij zitten vast in de tuin. Geen sleutel of telefoon mee. Dus Mark klimt op zijn sokken over de schutting en gaat naar zijn vader om de sleutel te halen. Achteraf best grappig. Op dat moment minder fijn haha.

Hoe was jullie week? Deze week staat er niet veel op het programma, maar ik probeer wel wat meer foto’s te maken. Hopelijk lukt het haha.

 

1 thought on “Dagboek #25: feestje en buiten spelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: