De party popteenies veroveren Nederland! Deze leuke meisjes waarbij uitpakken direct een feestje is zijn er in verschillende soorten en vooral lekker roze en meisjesachtig. Het leek mij geweldig, maar meer iets voor Nola dan voor Luca. Luca zelf was overtuigd van het tegendeel en ik bedacht dat we dat dus best eens konden testen. Want we zijn toch zo van het gender neutraal opvoeden?

Zijn de party popteenies voor jongens én meisjes?

Dat is de vraag die ik voor jullie hoop te kunnen beantwoorden. Natuurlijk hangt het ook van je kind af, want het ene meisje zal het wel leuk vinden en het andere meisje niet. Ik noem hier even alleen meisjes, want in eerste instantie dacht ik dat dit echt iets voor meisjes zou zijn. Ze komen in roze kokers, het zijn meisjes en met poppen spelen wordt toch vooral aan meisjes toebedeeld. Maar Luca vond het te gek en bedacht dat het best voor jongens kon. We testen dat dus even voor jullie.

Party popteenies samen open maken Party popteenies dit zat er in de single

Een leuk cadeau tip voor peuters: tiptoi

Wat zijn de party popteenies?

Spinmaster speelt met de party popteenies in op de verzameltrend in speelgoedland. Draai, trek en pop je popteenie te voorschijn. De poppetjes, accesoires en confetti kun je sparen/verzamelen. En laten kinderen dat nou echt geweldig vinden. Want het is toch wel de kunst om alle verschillende poppetjes te vinden. Er zijn drie verschillende thema’s, Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit wat hij/zij leuk vind.

Party popteenies Luca maakt hem open Party popteenies cadeautjes!

Wat hebben wij gekregen?

Wij kregen een single popper en double popper om te testen. Bij elk item uit deze lijn zitten verschillende accesoires en verzamelbare confetti om het feest compleet te maken. Alles kun je gebruiken om de meest leuke plaatjes te krijgen die je kunt delen met al je vrienden en vriendinnen. Het speelgoed wordt aangeraden voor kinderen vanaf 4 jaar. Dat snap ik wel, want sommige onderdelen zijn wel klein. Kijk dus goed uit met kleinere broertjes/zusjes.

Party popteenies de single en dubble samen

Wat vind Luca ervan?

Laat ik maar gewoon quoten wat hij tegen mij zei over dit speelgoed: ‘Mama dat was echt leuk!’. Zegt genoeg toch? Het poppen en het verrassingseffect (want welk meisje zit er nu in?) vind hij echt geweldig. Ook het sparen om alles bij elkaar te krijgen vind hij erg leuk. Dat het allemaal meisjes zijn, de party popper roze is en het allemaal nogal liefelijk oogt deert hem niets. Die poppetjes kunnen gewoon meerijden in de raceauto hoor jongens! Dus wat nou meisjes speelgoed. Gewoon gender neutraal!

Om terug te komen op de vraag die ik aan het begin stelde, zijn de party popteenies voor jongens en meisjes, kan ik volmondig ja zeggen. Luca speelt er leuk mee en ze kunnen gewoon mee in de auto’s en op de tractor.

Deze blog bevat een product dat ik het ontvangen van een bedrijf. Dit beïnvloed onze mening niet. Lees meer over samenwerkingen op deze pagina.

De party popteenies veroveren Nederland. Deze vrolijke feestelijke meisjes strooien confetti in het rond. Maar is het ook leuk voor een jongen? Samen met Luca test ik het uit. De party popteenies veroveren Nederland. Deze vrolijke feestelijke meisjes strooien confetti in het rond. Maar is het ook leuk voor een jongen? Samen met Luca test ik het uit.

1 thought on “Gender neutraal opvoeden – party popteenies voor jongens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: