Toen ik zwanger was van Luca hebben wij niemand verteld dat we een jongen kregen. Zo kwam het dat wij een hele grote vuilniszak (of 3) aan meisjeskleren hadden liggen. Luca heeft ook lang in maatje 50 gezeten en we hadden voor hem ook wat unisex kleding. Daar hadden we dus ook nog het een en ander van liggen. Dat moest alleen nog even worden uitgezocht.

Zelf heb ik via facebook nog een pakket kunnen kopen met o.a. kleding en sokjes. Ook de opa’s, oma’s en overgrootoma’s vinden het leuk om wat te geven voor de kleine meid. Daar hebben we dan ook nog het een en ander van liggen. Dat resulteerde in een chaos. Niet in de eerste plaats omdat ik niet wist waar alle kleding lag en ik zo begon met de grote maatjes. Bij een pasgeborene heb je nog weinig aan maatje 68 en hoger.


Gelukkig heb ik alles, wat ik zo weet, kunnen vinden. Dat resulteerde in een hele hoop stapeltjes met kleren. Toch handig om te weten wat je in huis hebt. Zo hebben we echt in alle maten minstens 1 kledingstuk liggen tot en met maat 104. We kunnen nog even vooruit dus. Nu zal niet alles qua seizoen overeen komen. Soms hebben we ook echt maar 1 kledingstuk. We mogen dan ook nog lekker shoppen voor ons meisje (gelukkig zou ik bijna zeggen, al scheelt het zo wel een hoop geld).

Nadat ik alles had uitgezocht heb ik alle grote maatjes (vanaf 68) in dozen en tassen gestopt. De kleertjes van Luca die we niet meer gebruiken en alle kleine zomerkleertjes (want dat gaat hem niet worden in november) heb ik in een doos gestopt. Dat moet ik nog even netjes opvouwen en opbergen, maar het is tenminste van de kamer af. En alle kleertjes vanaf maat 50 hangen in de kast. Die mogen nog wel even een spoelbeurt krijgen in de wasmachine, maar daar hebben we nog tijd voor.


De chaos is inmiddels weer een beetje verdwenen. We hebben nog lang niet alles opgeruimd en lang niet alles staat op de plek waar we het willen of hoe we het willen neerleggen. Maar het staat. Afgelopen week nog wat laatste dingen met mijn moeder wezen halen. Het meeste is nu wel compleet wat we direct nodig hebben bij de geboorte. Enkel het eerste pakje moet ik nog halen, weer samen met mijn moeder. Ik wacht nog even tot de ‘echte’ winterkleren in de winkels liggen. Dan kunnen we mooi gaan uitzoeken. Ik denk iets met roze en lekker meisjesachtig.
 
Was het bij jullie ook zo’n chaos toen je de kleertjes ging opruimen? Hebben jullie speciaal een eerste pakje gekocht? Ik lees het graag in de reacties.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: