Shoeby vip

Al eerder schreef ik een bericht over Shoeby op mijn blog. Ik vind het een leuke winkel en bij de winkel in Ede Stadspoort werken ook leuke dames. Gezellig om even tussen de kleding te zoeken dus. Het leuke is ook, vind ik, dat je er een V.I.P. avond kunt krijgen. Al een hele tijd terug, het was nog winter en koud brrrr, had ik zo’n avond. Heel leuk georganiseerd en er kwam ook iemand voor de make-up langs. Super leuk natuurlijk.

Samen met mijn schoonzusje ben ik daar heen geweest en hebben we genoten van het rondneuzen, de hapjes en het kletsen. Ook hebben we advies gehad over make-up voor de bruiloft van onze zwanger en schoonzus. We willen er dan natuurlijk wel goed uitzien. Ze had zelfs nog wat tips voor mij zodat ik toch make-up kan dragen en er niet te lang mee bezig ben ivm Luca en straks ook ons meisje.

Vooral de bb cream vond ik erg mooi. Het is snel en geeft een mooi egaal resultaat. Ik vond mezelf er wakkerder uit zien en met een klein beetje oogschaduw en wat mascara zie je er ineens toch anders uit. Leuk! Ik ben die week dus even naar het centrum geweest om bbcream te halen. Nu moet ik zeggen dat het toch niet helemaal iets is voor mij, dat make-up. Echt ik vind het prachtig, zou er graag altijd zo mooi uit zien, maar ben er gewoon te lui voor denk ik. Ze had voor mijn schoonzusje ook nog wat tips wat bij haar mooi zou staan. Super handig.

Ookal is het lang geleden, ik wilde toch een impressie met jullie delen. Je kunt altijd even in de winkel langs lopen om te vragen naar de mogelijkheden. Je kunt er zelfs je feestje vieren en een mode show lopen. Hoe leuk is dat! Ik zeg altijd maar, vragen staat vrij. Dus loop eens binnen bij de Shoeby. Genoeg gepraat, nu de foto’s!

Shoeby vip

Shoeby vip

Shoeby vip

Shoeby vip


Zijn jullie wel eens bij zo’n V.I.P. avond geweest? Zou je dat leuk vinden of is het niets voor jou? Ik lees het graag!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: