Drukwerknodig.nl stuurde mij een mail of ik het leuk vond om samen te werken. Dat was voor mij een teken. Het was nu of nooit. De christelijke mijlpaalkaarten lagen al een tijdje klaar. Of lagen, die stonden nog steeds op mijn laptop. Dus de tijd was nu aangebroken. Samen hebben we ze laten drukken. In deze blog vertel ik je over het proces, de weg naar het drukken en mijn ervaringen. Want voor mij staat service toch altijd wel voorop. Ik kan je nu vast vertellen. Bij drukwerknodig.nl is de service echt top! Lees je mee?

Waarom christelijke mijlpaalkaarten?

De vraag krijg ik wel vaker, waarom ik christelijke mijlpaalkaarten wilden maken. Omdat ik die zelf gemist heb met mijn kinderen. Ze waren er wel, maar eigenlijk nog te algemeen. Daarom besloot ik een aanvul setje te maken voor bij andere mijlpaalkaarten. Want het wiel hoef ik niet meer uit te vinden toch? Ik wilde alleen graag voor alle belangrijke feestdagen, het dopen en naar de kerk gaan bijvoorbeeld een mooi kaartje. Dus die heb ik gemaakt. De kaartjes voor 1 maand, 2 maand, eerste hapje etc. vind je in alle andere setjes ook wel. Die vond ik dus niet zo nodig meer. Alleen die van 1 jaar heb ik wel gedaan. Alle kaarten, op 1 na, hebben ook een bijbeltekst meegekregen.

Christelijke mijlpaalkaarten alle kaarten

Kans bij drukwerknodig

Maar dan komt het laten drukken van de kaartjes natuurlijk. Ga ik dat laten doen? Waar ga ik dat dan laten doen? Hoe gaat dat in zijn werk? Toen ik een mail kreeg van drukwerknodig leek me dat een teken dat het nu tijd was. Tijd om de kaartjes te gaan drukken. Om ze de wereld in te sturen (er zijn nog een paar setjes over als je interesse hebt!). Bij drukwerk nodig kun je dus kaartjes laten drukken (ideaal voor uitnodigingen ook) maar ook banners, mokken en heel veel andere producten. Ook je kerstkaarten kun je daar laten drukken. Top voor de kerst periode die er aan komt. Of laat je huisstijl ontwerpen, neemt jou veel werk uit handen natuurlijk. Neem zeker eens een kijkje als je wat zou willen laten drukken of ontwerpen. Er is zo veel moois te vinden op de site.

Christelijke mijlpaalkaarten kerstfeest

Ervaring van christelijk mijlpaalkaarten drukken bij drukwerknodig

Ervaring vind ik zelf altijd belangrijk. Het contact was goed en snel. De kaartjes werden precies op de vooraf aangegeven dag bezorgd bij ons. Goed verpakt (doos met noppenfolie en nog een extra zakje er omheen). Daarbij waren alle verschillende kaarten in setjes bij elkaar gebonden. Dus alle 1 jaar kaarten bij elkaar en alle eerste kerst kaarten bij elkaar. Zo kan ik makkelijk setjes maken. Vind dat zelf wel heel erg fijn. Ook het aantal wat ik besteld had klopte, dus geen missende onderdelen of iets dergelijks. Toch fijn als je een uitnodiging wilt versturen en je hebt genoeg kaarten voor het feestje. Je kunt zelf kijken hoe de kaart eruit ziet als hij gedrukt is (een stippellijn geeft aan wat buiten de kaart valt). Voor mij hebben ze zelf een aangepaste kaart gemaakt zonder een bedrukte achterkant. Zo tof! Mocht je dus speciale wensen hebben laat het ze dan even weten. Ze helpen je graag! En weet je, het versturen van kaarten is zo leukversturen van kaarten is zo leuk. Het komt weer helemaal terug.

Christelijke mijlpaalkaarten pasen

Hoe nu verder met de christelijke mijlpaalkaarten?

Ja dat is even een uitzoek moment voor mij. Ik ben zelf heel blij met de kaartjes. Mooie matte kaartjes en ik ben heel blij met het setje dat het nu is. Alleen mis ik nog een aantal kaartjes. Ik vind bijvoorbeeld dat er nog een kaartje bij kan voor opdragen (zit nu alleen een kaartje voor dopen bij) en een kaartje over muziek vind ik ook wel belangrijk. Muziek speelt hier namelijk wel een grote rol, van kleins af aan al. Dus daar zou ik ook graag iets mee willen doen. Dan ga ik weer kijken bij drukwerknodig of ik daar de kaartjes weer kan laten drukken zoals ze nu zijn. Ze zijn namelijk prachtig geworden en de service is top.

Waarom kies jij voor een site om kaartjes te drukken? Vind je kwaliteit en service net zo belangrijk als ik of ga je echt voor goedkoop bijvoorbeeld? Klets mee onder deze blog of op social media.

 

Christelijke mijlpaalkaarten pinterest

Het drukwerk is gesponsord. Lees meer over samenwerkingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: