afbeelding bikiniboost

Hebben jullie ook zo van het mooie weer genoten de afgelopen dagen? Wij wel, heerlijk als gezinnetje samen. Gister een verjaardag van mijn nicht waar Luca zich super heeft vermaakt. Altijd leuk om te zien hoe je kindje van dit weer kan genieten. Wij vrouwen vinden, meestal, dat we ook wel wat kilo’s kwijt kunnen raken. Voor dat de echte zomer begint heb ik daarom een tip voor je. 


Al eerder schreef ik een review over het laatste boek van Bodieboost, namelijk bikiniboost. Dit is een 4 weeks programma met een weekmenu en sportschema’s voor je klaar. Je hoeft praktisch niets zelf te bedenken, zelfs de tussendoortjes staan in het menu. Achterin het boek vind je ook wat meer uitleg over de manier waarop bodieboost werkt. Dit kun je nog beter vinden in het eerste boek, maar het is altijd handig om te hebben. 

afbeelding bikiniboost

Mochten er ingredienten zijn die je niet lust kun je deze ook vervangen door een ander ingredient uit dezelfde groep (bodieboost werkt namelijk met productgroepen die je ook in dit boek kunt vinden). Best handig dus voor als je bijvoorbeeld niet van vis houd of geen varkensvlees mag eten. Ik heb het boek al bij verschillende mensen aangeraden om eens te bekijken. Het is echt een verandering van levensstijl en niet zo zeer een dieet. Dat spreekt mij ook erg aan. 

Ik heb een aantal recepten geprobeerd. Hoewel je het prima als gezin kan eten wordt het voor ons toch iets te prijzig. ons gezin bestaat uit meer mensen dan waarvoor de recepten zijn, waardoor je veel meer nodig hebt. Luca zou het naar mijn mening ook best mee kunnen eten, omdat het geen dieet is. Toch volgen wij het niet, zeker nu niet in de zwangerschap. 

afbeelding bikiniboost

Ik raad het boek dan ook aan voor 2 persoonshuishoudens of als je alleen woont. Dan is het naar mijn mening prima te doen. Mocht je meer inkomen hebben als dat wij hebben dan is het vast ook prima te doen met een gezin. Dat is een afweging die je zelf kunt maken. Het is altijd handig om te kijken naar de productfamilies en daarop je eigen menu samen te stellen. De sportschema’s uit dit boek kun je wel degelijk gebruiken naar eigen inzicht. Erg handig voor als je thuis wat aan sport wilt doen. En in 4 weken ben je zit je, volgens het boek, wat strakker in je vel. Heel handig met de zomer voor de deur.

Maken jullie gebruik van de bodieboost methode? Vinden jullie dit handig?


Kijk ook eens bij het ontbijt uit dit boek.

Kijk ook eens bij het lunch gerecht uit dit boek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: