afbeelding zwangerschapskaarten

De meeste weten wel dat er na de geboorte van een kindje verschillende leuke kaartjes te krijgen zijn. Denk bijvoorbeeld aan hema, greetz of hallmark, waar je leuke kaartjes kunt kopen. Toen ik zwanger was van Luca kregen wij ook kaartjes nadat we de zwangerschap bekend hadden gemaakt. Ik wist toen zelf helemaal niet dat het bestond. Wij hadden dan ook niet een kaartje gestuurd als we hoorden dat mensen een kindje kregen, maar wachten tot het kindje was geboren.

Dat hoeft dus helemaal niet. Je kunt iemand ook al feliciteren tijdens de zwangerschap. Er zijn echt ook speciale kaartjes daarvoor. Zelfs de aanstaande opa/oma kunnen worden gefeliciteerd met zo’n bijzonder kaartje. Overigens zijn ook na de geboorte van het kindje speciale kaarten voor opa/oma te krijgen. Super leuk dus. Wij kregen ook deze zwangerschap weer een paar kaartjes. Daar zijn we erg blij mee. Het leek me leuk om deze kaartjes met jullie te delen. Kijken jullie mee?

afbeelding zwangerschapskaarten

afbeelding zwangerschapskaarten

afbeelding zwangerschapskaarten


Kennen jullie deze kaartjes? Sturen jullie ze ook vaak of is het niet zo bekend?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: