Hoi, misschien moet ik me inmiddels even opnieuw voorstellen? Het is de laatste tijd wat rustig en rommelig op mijn blog. Op de blog van Saskia en Shirley (en nog vele andere) komen wel eens bijkletsartikelen online en dat leek me in dit geval ook wel handig. Daarom nu even een artikel ’tussendoor’ om jullie even te vertellen hoe het hier gaat.

Zwangerschap
Daar kan ik best kort over gaan, het gaat eigenlijk best goed. Gelukkig niet meer misselijk, wat is dat fijn zeg. Gewoon weer bijna alles kunnen eten. Al heb ik tegenwoordig wel enorm zin in cola. Helaas is dat niet echt heel verstandig als je zwanger bent, helemaal de light variant niet. Dus ik heb pas de laatste fles in huis leeggedronken, 1 glas per dag gewoon hoor, en voorlopig halen we het maar niet meer. Dan heeft de man en visite maar even pech haha.

Vanaf 14 weken heb ik ook al last van harde buiken. Dat is wel jammer en soms erg onhandig. Op een goede dag kan ik wat meer, maar een slechte dag is eigenlijk een boodschap halen te veel. Ik voelde ons kindje ook al best snel in de zwangerschap wat ik erg leuk vond. Helaas hield dat ook weer op en voelde ik zo’n 2 weken helemaal niets. Uiteindelijk toch maar even de verloskundige gebeld. Ook bij een tweede zwangerschap/kindje kun je nog best onzeker zijn. Ik was erg bang dat het mis zou gaan. We mochten even op een extra controle komen en daar hoorde we het hartje weer heel goed kloppen. Het kindje ligt echt achter richting mijn rug, wat ook verklaard waarom ik het soms niet voel. Ook kan het zijn dat hij tegen de placenta schopt, wat je dus ook niet voelt.

Bloggen
Ik zou heel graag weer meer bloggen. Dat heb ik ook een week (dacht ik) volgehouden haha.  Het geeft me rust en ik vind het fijn dingen concreet te zien. Denk daarbij aan de wishlist voor onze beeb. Handig om zo zelf ook een overzichtje te hebben. Ook vind ik het leuk om te delen hoe het met de zwangerschap gaat. Ik ben nu al weer 18 weken zwanger, wat gaat dat snel zeg. Over 2 weken zitten we al weer op de helft van de zwangerschap (en is Luca gewoon al weer 2 jaar!!!). De tijd vliegt voorbij. Helaas ben ik druk met veel dingen, het huishouden bijvoorbeeld, en erg moe. Dus dat bloggen staat even op een laag pitje.

Huishouden
Maar ik ben natuurlijk in eerste instantie huismama. Of zoals ik het liever noem, thuisblijfmoeder. Dat betekend dat het huishouden en de zorg voor Luca overdag veel op mij neerkomt. Helemaal geen probleem, maar ik ben het overzicht een beetje kwijt. Ik loop achter de feiten aan en moet tig dingen tegelijk doen. We zijn ook bezig met het klaar maken voor de nieuwe kamer van Luca. Of eigenlijk ben ik al een maand bezig om de kamer leeg te halen. Dat schiet dus nog niet echt op. Ik wil nog graag zijn album met kaartjes afmaken (geboorte ja) en ook nog een fotoalbum van het eerste jaar (of eigenlijk de eerste 2 want voor ik het weet is hij al weer jarig geweest). Daarvoor moet ik eerst de foto’s uitzoeken, deze hebben helaas verkeerde datum dus ik moet alles uitzoeken.

Zoals je ziet komt ik nergens aan toe en loopt mijn hoofd over. Ik heb super veel ideeën liggen voor artikelen, maar er komt gewoon even niets uit helaas. Of niets, waar ik kan probeer ik wel te bloggen. Dat is helaas minder dat ik zou willen, maar ach. Op instagram (mamaminke1) kunnen jullie volgen hoe het met mij gaat. De blog komt wel weer goed, ik loop echt niet weg.

Nu weer genoeg over mij, hoe gaat het met jullie? En dan wel echt natuurlijk, want ook daar ben ik benieuwd naar. Hoe het gaat met jullie levens en met jullie zelf. Laat het weten in een reactie.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: