Heb je dat ook wel eens, dat je een liedje hoort of in de kerk zingt en dat hij dan in je hoofd blijft hangen? Ik wel, best wel vaak eigenlijk. We zingen in onze kerk verschillende liederen; kinderlied, opwekking en ook psalmen en gezangen (uit verschillende liedboeken). Gister hadden we weer een mooi kinderlied, vind ik zelf. Deze wil ik dan ook graag met jullie delen.

Het liedje heet ‘Mijn God is zo groot, zo sterk en machtig’. Gezongen door Geloven is gaaf! Mooi hoe een kinderliedje iets duidelijk kan maken. Hoe vaak vergeten we niet dat God groot, machtig en sterk is? Ik wel eens, zeker nu in mijn zwangerschap. Ik maak me soms wel zorgen hoe het met ons kindje gaat, omdat ik hem weinig voel. Maar Hij zorgt al voor hem en zal bij hem zijn. Dat is toch een fijne gedachte.

Hopelijk mag dit zo? Ik heb het liedje dus niet zelf gezongen of gemaakt op youtube, maar wil het graag onder de aandacht brengen. Al de credits gaan naar de makers van dit kanaal ‘Christelijke Kinderliedjes’.

Hebben jullie ook een speciaal lied dat je aanspreekt? Waar hoorde je dat voor het eerst?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: