inspiratie peuterkamer

Nu er een kleine op komst is zullen we ook een nieuwe kinderkamer nodig hebben. We hebben besloten dat we voor Luca een kamer gaan maken en de kamer waar Luca nu slaapt voor de baby gaan gebruiken. Dit is namelijk de kleinste kamer in huis en is al helemaal afgesteld op baby. Voor Luca vinden we het leuk als hij iets meer richting een peuterkamer gaat. Daarbij hoort dan ook een nieuw bed en natuurlijk ook wat leuks op de muur. Ik heb via dat pinterest een bord gemaakt voor inspiratie. Kijken jullie mee?
 
We willen het graag een beetje neutraal houden. Al klinkt dat niet helemaal juist. Goed, laat ik gewoon vertellen wat we hebben bedacht. We willen alle muren graag witten, waarschijnlijk 9010, maar dat heeft niet echt een voorkeur qua witkleur. Dan wil ik er graag in verschillende kleuren blauw vakken op maken. Sommige overlappen, sommige niet. Dit wil ik op alle muren. In sommige vakken zullen we dan wat posters of schilderijen hangen. We hebben bijvoorbeeld bij de geboorte van Luca een super mooi schilderij gehad van de bellypaint. Deze willen we daar ook graag weer terug hangen. Op de vloer willen we dan zeil neer leggen, praktisch en makkelijk schoon te maken. 

Qua meubels willen we graag een bed (natuurlijk), maar later is het handig als dit een hoogslaper wordt. Het bed dat we hebben gekozen kun je zien op min bord bij pinterest. We willen ook graag een kledingkast, een tafeltje met stoeltje om aan te spelen en een speelkleed. Daarbij is het leuk om wat autotjes en blokken (we hebben een grote kist met megablocks boerderij staan) op zijn kamer te zetten. Dan kan hij daar mee spelen. Ook mogen wat boekjes niet ontbreken zodat we voor het slapen gaan nog even kunnen voorlezen. Natuurlijk ook wat praktische dingen zoals beddengoed & een slaapwekker/trainer (dat hij ‘weet’ dat het 7 uur is en hij naar onze kamer mag komen) e.d. Verder hebben we nog niet echt een idee, maar dat zal later vast een invulling krijgen. 

Wanneer hebben jullie een peuterkamer gemaakt voor jullie kindje? Hebben jullie nog leuke aanvullingen voor ons voor de kamer van Luca, laat het dan even weten in een reactie. We zijn erg benieuwd! 

Inspiratie peuterkamer 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: