De paasdagen zijn weer voorbij. Het moment waar we met de kinderen naartoe hebben geleefd. Zo leuk om te zien hoe zij er mee bezig zijn. En vooral ook wat ze er van onthouden en hoe ze dat tot zich nemen. We hebben heerlijk genoten van een dagje extra vrij, Luca moest vrijdag gewoon naar school. En ik heb afgelopen week veel gebakken. Kijken jullie mee?

Maandag

dagboek Nola maakt een foto

Nu Nola geen middagslaapje meer doet is ze erg moe. Ze mag dan in de middag vaak even op mijn telefoon youtube kijken. Deze foto maakte ze toen. Altijd leuk om te zien.dagboek paw patrol

Luca en Nola moesten even een pilletje slikken. Dat vonden ze wel erg spannend en we beloofden iets leuks te gaan halen. Luca kreeg de nieuwe bus van paw patrol, de mission paw. Die hij wel moet delen met Nola ook. En voor Nola zochten we nog een mooie Skye uit van de jungle collectie. dagboek sky

Dinsdag

dagboek boodschappen

Ik begon de dag in de sportschool. Daarna ging ik snel de boodschappen halen voor de high tea voor de klas van Luca. Om de middag onze eigen boodschappen te halen. 

En we speelden samen met de paw patrol en de mission paw natuurlijk. Groot favoriet hier in huis.

Woensdag

dagboek bakken

Dit is wat ik vandaag doe. Bakken, nog meer bakken en nog wat koken haha. Maar het is allemaal goed gelukt wat ik vandaag kon maken. Om half 3 ben ik klaar, om 9 uur begonnen en even een uurtje pauze tussendoor.

Donderdag

dagboek even chillen voor we luca halen

Een drukke dag vandaag. Ik maak in de ochtend nog wat hapjes voor school. Ga na het wegbrengen van de kinderen sporten. Daarna nog wat boodschappen halen en in de middag de laatste dingen afmaken voor de high tea samen met een andere mama (de mama van een vriendinnetje van Luca en vriendje van Nola). Nola en haar vriendje spelen lief samen op school terwijl wij bezig zijn. Nog even rustig zitten voor we Luca weer kunnen halen. Wat een gevlieg was het vandaag.

Vrijdag

dagboek treinbaan spelen

Het vriendje van Nola kom gezellig spelen. Altijd leuk met andere kindjes, want zij pakken net wat anders dan Nola en Luca zelf doen. Dus toen wilde Nola ineens ook met de treinbaan spelen. dagboek keukentje spelen

Terwijl haar vriendje snel naar de keuken gaat om daar verder te spelen. dagboek stiekem ontbijtkoek gepakt

Als ik boven even de was ophang is het wel heel erg stil beneden. Ik besluit voordat ik klaar ben te gaan kijken. Ze zaten er wel heel schattig bij zo, maar ze hadden dus maar even de ontbijtkoek gepakt. Vast trek ofzo en dat na ons fruithapje.dagboek onderweg naar pasen

Samen met de kinderen maakten we gebruik van deze leuke slinger voor Pasen. Ik kocht hem bij de wonderwolk. dagboek lunch maken

Tussen de middag maakte ik wat lekkers voor mezelf. Jammie!

Zaterdag

dagboek ontbijt voor de kinderen gezichtje

Ik besluit in de ochtend een leuk ontbijt voor de kinderen te maken. Luca helpt me en is helemaal blij. dagboek omi toe

Daarna gaan we snel naar mijn ouders. Luca vraagt thuis of we ook naar omi kunnen gaan. Natuurlijk kan dat. Dus samen met mijn moeder, een donut en een bos tulpen gaan we naar omi. dagboek gezellig bij omi

Of eigenlijk bovenop omi. De kinderen voelen zich er helemaal thuis en rennen rondjes bij haar. Precies zoals ze altijd deden. Daar kan ik dan toch van genieten. En ik denk mijn oma ook. dagboek lunchen

Ik zou naar een workshop bible journaling gaan, maar deze werd donderdag afgezegd. Dus ik ga lunchen met mijn zusje. We aten hier, bij ’t raadhuis (als ik het goed onthouden heb). Ik ben dan wel een echte slechte blogger, want heb verder geen foto’s van het eten haha.

Zondag gaan we bij opa ontbijten met z’n allen. Dan door naar de kerk en terug naar opa. Mark moet werken dus ben ik met de kinderen daar. We gaan in de middag nog eieren zoeken en naar de verjaardag van mijn schoonzusje. We eten nog even bij opa en gaan dan naar huis. Lekker naar bed want ik ben kapot. Maandag nam ik een extra dagje rust. Of eigenlijk miste ik mijn blogdag dus gewoon even haha. In de middag gaan Luca weer naar opa en blijft daar slapen. Mijn ouders komen gezellig langs en we besluiten spontaan met z’n allen ergens een hapje te eten. Heerlijk en super gezellig.

Komende week staat er niet heel veel op het programma. Hopelijk nog ergens wat tijd om te bloggen. En er komt heerlijk weer aan in het weekend. Ik kan niet wachten!

Hoe hebben jullie de paasdagen doorgebracht?

liefs Minke

10 thoughts on “Dagboek #11: Pasen, bakken en spelen

    1. Bij PHC op de hoorn. Echt ideaal, kleinschalig en veel oog voor jou als sporter. Ze weten ook mijn naam (ook toen ik nog amper kwam). Vind ik wel heel prettig.

  1. Hier is pasen altijd rustig, eerste paasdag hebben we niets gedaan. Tweede paasdag een paasbrunch en eieren zoeken (en weer verstoppen en weer zoeken en zo nog 4 keer).
    Daarna lekker een filmpje kijken en dat was het weer 🙂 Lekker rustig dus.

    1. Op dinsdag volg ik mijn schema van de sportschool op de apparaten. Op donderdagochtend probeer ik een les zumba/bbb mee te pakken. Leuke afwisseling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: