Fijne Pasen iedereen! Voor mij als christelijke blogster een bijzonder feest. We vieren dat Jezus is opgestaan uit de dood, gestorven voor onze zonden. Maar dat is wellicht stof voor een andere blog. Vandaag heb ik namelijk iets leuks voor jullie. We hebben met een aantal bloggers een bloghop georganiseerd. Bedankt voor het initiatief Maddy! Wat een paashop is en wat je bij mij kunt winnen lees je nu.

Wat is een paashop?

Een paashop is een soort ketting waarmee je allemaal blogs kunt leren kennen. Wie weet kom je super leuke nieuwe blogs tegen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf en wat je hier kunt winnen. Want het leuke aan een paashop is, dat er voor jullie leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van deze blog vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende blog waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je helemaal rond geweest. Dit keer doen er 26 bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die je super leuk vind. Heel veel succes als je mee doet met de winacties.

Wie ben ik?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 28 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit hopelijk iets tussen wat je wel aanspreekt.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Ben je niet bij mij begonnen dan kom je als het goed is bij Femke vandaan.  Kenden jullie haar blog al? Ik nog niet, maar ik heb al wat leuks gelezen. En ze is ook net bevallen van een prachtige zoon Jonas. Nog gefeliciteerd en heel veel geluk samen! Als je zo hebt mee gedaan met de winactie mag je door naar de blog van Marieke. Ze blogt over allemaal leuke dingen om te doen met je kinderen en ik zag ook wat leuke blogs over eten voorbij komen. Zij heeft een risotto met de kruiden van spicem gemaakt. Een aanrader!

paashop win een powerbank

Win een super gave en fijne powerbank!

Al een tijdje wilde ik een powerbank kopen. Toen ik een mail kreeg van powerbankcenter wilde ik er ook graag een testen. Het is eigenlijk gewoon een externe oplader. Zonder dat je en stopcontact nodig hebt. Ideaal als je onderweg bent natuurlijk. Of als je op de boot zit naar NewCastle en je de wereldstekker niet mee hebt. Ik koos voor een 20000 mah powerbank. Ik heb er vrij weinig verstand van maar dit moest een goede zijn.

paashop win een powerbank

Een fijne powerbank?

Jullie kunnen dezelfde powerbank winnen. Maar dan is het natuurlijk wel fijn om te weten of hij het goed doet. Ik vind hem super fijn. Hij doet precies wat ik dacht dat hij zou doen. Snel opladen, in 2 uur tijd is mijn telefoon weer vol. Handig om mee te nemen en strak design. Let wel even op dat hij wat warm kan worden als je hem gebruikt. Dus verstopt in je tas is dan niet een heel goed plan. Ik ben zeer tevreden en gebruik hem vrij vaak. Eigenlijk gewoon als vervanging van het opladen aan een stopcontact.

Wat moet je doen om te winnen – Winactie is gesloten!

Er zijn niet veel eisen om te winnen.

 • Laat een reactie achter met een geldig mailadres.
 • Like de facebookpagina van powerbankcenter

Ik zou het super leuk vinden als je mij volgt op instagram of facebook. Delen van de winactie wordt ook gewaardeerd. Maar dit is allemaal niet verplicht.

De winactie loopt van 1 april 2017 9.00 uur tot en met 8 april 2017 23.59 uur. Over de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd. Lees ook mijn disclaimer voor meer informatie.

Heel veel plezier met deze paashop!

liefs Minke

Dit product is beschikbaar gesteld door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

paashop win een powerbank

48 thoughts on “Paashop met 26 bloggers

 1. Goedemorgen!

  Wat superleuk dat er een paasbloghop is! Afgelopen kerst heb ik op die manier verschillende nieuwe blogs leren kennen, ik hoop dat ik vandaag weer een paar nieuwe ontdek! 🙂 Bij jou ben ik geloof ik nog niet eerder geweest, heb net even rondgekeken en je hebt een leuke blog! Aangenaam kennismaken en ik kom vast binnenkort weer langs om eens even bij te lezen! 🙂

  Ik doe graag mee aan deze winactie! Laatst was ik met een vriendin op stap en zij hielp mij aan een eerste kennismaking met een powerbank, ik wist niet dat ik er één nodig had, maar nu weet ik dat dus wel… Superhandig!!! Ik ga dus maar hard duimen voor een beetje geluk! 😀

  Fijne pasen, geniet ervan!

 2. Leuke winactie, ik volg je al een tijdje evenals powerbankcenter en doe graag mee voor een van mijn kinderen die altijd onderweg zijn en een powerbank goed kunnen gebruiken

 3. Fijne Paasdagen! Ik heb nog geen powerbank maar het lijkt me erg handig dus ik maak graag kans. Ik heb deze Paashop een enkele nieuwe blog ontdekt maar die van jou kende ik al.

 4. Wat een leuke bloghop! Zo heb ik toch weer een paar leuke nieuwe blogs leren kennen! Ik doe heel graag mee voor de powerbank. Ik sta zo vaak met een lege accu tegenwoordig. Zou super goed uitkomen. Ik ben je gaan volgen op facebok

 5. Joeeeeee wat leuk deze paashop! En wat een goeie prijs, ideaal deze powerbank. Dus ik waag graag een hopje… uhhhh gokje! Dus ik hop.. uhhhh hoop dat ik win! ?

 6. Wat een fijne prijs! Ik loop zo vaak met een halve batterij van huis. Blijf langer dan gedacht weg of door het maken van foto’s en of filmpjes valt mijn telefoon uit. Zo iiritant! Zo had je nog 23% over en opeens niets… Fijn om een oplader in m’n tas te hebben zodat dit voorkomen kan worden.

 7. Dit is een handige oplader , vooral als ik op vakantie ga en er is geen stopcontact in de buurt.
  Graag doe ik mee.
  Ik heb geen Facebook en Instagram , maar ik volg wel op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hoop mee te mogen doen. en hop nu weer door naar Marieke.

 8. Super leuk zo’n bloghop, ik ontdek altijd weer nieuwe blogs! Ik ben nu net bij jou begonnen en like je al op facebook, ik heb de pagina van powerbankcenter nu ook geliket! Super handig zo’n powerbank, zelf heb ik er al eentje maar mijn moeder leent hem steeds, dus als ik zou winnen zou deze voor haar zijn, heb ik die van mij weer terug 🙂

  Ik hop nog even verder! Fijne 2e paasdag nog!

 9. Dat kan ik goed gebruiken. Mijn batterij gaat niet meer een hele dag mee. Handig voor dagjes weg om mijn mobiel op te kunnen laden.

 10. Leuk Minke, ik kende jouw blog ook nog niet voor deze bloghop en moest dus naar jou doorlinken! 🙂 Bedankt voor de felicitaties, we zijn heel blij met onze Jonas! Mooie prijs geef je weg!

 11. Ik doe mee!!!
  Ik laad mijn telefoon tegenwoordig niet meer ’s nachts op (naast mn bed) vanwege de enge verhalen van brand enzo… gevolg: ik kom overdag nog wel eens ‘droog te staan’ 😉

 12. Ideaal. Hoe vaak mijn telefoon (‘pas’ 2 jaar oud) halverwege de dag richting leeg begint te lopen…. Vooral vervelend als ik voor de kinderen bereikbaar wil blijven. Doe dus graag mee

 13. Dat is ideaal. Scheelt een hoop stress onderweg als mijn telefoon weer bijna uit dreigt te vallen.

 14. Ik doe ontzettend graag mee! Een powerbank is niet nieuw voor mij, sterker nog, op een gemiddelde dag sleep ik er minstens 2 overal mee naar toe. Ik moet en zal altijd stroom hebben onderweg. Maar zo’n mooie krachtige als deze met 20.000 mAh heb ik helaas nog niet. Mijn beste moet het nog altijd met minder dan de helft daarvan doen.
  Daarom grijp ik bij deze gráág mijn kans, zodat ik het voortaan misschien met één enkele powerbank aan kan!

  Heb alles geliked en de actie op Facebook gedeeld, nu maar afwachten of deze powerrrrrbank mijn nieuwe beste maatje wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: