Vorige week kwam hij voor het eerst online. Een blog met al mijn blogs van afgelopen week. Om het jou makkelijk te maken het nog even te lezen als je het gemist hebt. En we hebben direct een mooi overzicht. Daarbij heb ik deze week nog een mededeling voor je en kijk ik weer naar de best gelezen artikelen volgens Google Analytics. 

Artikelen van afgelopen week

Laten we beginnen met de artikelen die afgelopen week online kwamen. Uiteraard zijn we maandag gestart met mijn dagboek. Als je op de foto’s klikt kom je direct bij het artikel uit.

dagboek appel etenDinsdag schreef ik een artikel over het lezen uit de bijbel. Soms wordt dat best als een ding beschouwd. Wanneer lees je nou? Is het erg als we een dag (of meer) niet lezen? In deze blog lees je mijn mening daarover.bijbel lezen God's verhaal Kinderen en privacy. Het deed een hoop stof opwaaien. Foto’s van andere kinderen herkenbaar plaats wordt vaak niet bewust gedaan. Er wordt gewoon niet over nagedacht. En zoals je in een reactie kunt lezen kan dat hele nare gevolgen hebben (in die situatie gaat het om een geheime plaatsing van een kindje). Denk dus alsjeblief na voordat je een foto de het internet op slingert.herkenbaar in beeld privacy kinderen Donderdag kon je lezen over een heerlijke nachtrust onder een schoon dekbed. Het is dat het zo’n werk is hoor. Anders had ik het om de dag gedaan. Maar dat gaat niet. Dus doe ik het eens in de zoveel tijd. Eigenlijk een beetje te weinig. Misschien eens wat ritme in opbouwen. dekbed-discounter uitgelichte afbeelding En vrijdag kon je een gastblog lezen van pappablogt. Hoe hij lekkere friet maakt naar een recept van zijn vader. Zelf maken is vaak beter natuurlijk. Dus zeker even lezen als je eens zelf friet wilt maken. patat; bakken

De best gelezen artikelen

Dan de top 5 van mijn best gelezen artikelen van deze week.

  1. De blog met review van Trendyspeelgoed.nl.
  2. Dagboek van afgelopen week.
  3. Bijbel lezen, wanneer kom jij daar aan toe?
  4. Hebben onze kinderen nog recht op privacy?
  5. Het roer moet om, waar is de knop?

Altijd goed voor mij ook om te kijken welke artikelen goed scoren. Al had ik van te voren sommige dingen wel gehoopt. En stiekem ook een beetje verwacht haha.

Mededeling

Dat klinkt wel heel formeel vind je niet? Een mededeling. Goed, ik weet niet hoe ik het anders moet noemen dus noem ik het gewoon een mededeling. Want dat is het ook. Ik zal niet langer blijven door schrijven. Jullie willen gewoon weten wat er is. Morgen om 9 uur komt er namelijk een blog online. Ik doe mee met een paashop. Er doen 26 bloggers mee en je kunt bij elke blog een leuke prijs winnen.

Komen jullie langs om te kijken?

liefs Minke

1 thought on “Deze week op mamaminke.nl en een mededeling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: