Deze week begint goed. Ik heb besloten het huis op te gaan ruimen. We bewaren veel, of eigenlijk ik bewaar veel. En veel staat ook al een jaar of 5 a 6 onaangeraakt in de kast. Dat kan anders en dus mag het allemaal wel. Maar de week eindigt niet zo leuk. Dat komt zo niet uit nu. Komende week is namelijk druk met een meting in de sportschool, kinderfeestje, schoolreisje én verjaardag van Luca. Lees mee wat er gebeurd en wat er zo fout gaat.

Maandag laten we gaan opruimen

Mark slaapt voor zijn nachtdienst, de kinderen zijn naar school en ik ga opruimen. Het wordt tijd, want er is te veel zooi in huis en het overzicht is weg. Dat overzicht komt wel mooi terug. Ideaal, want dat is wat we willen. Meer spullen overzichtelijk in de kasten en minder op de kasten in het zicht. Ook wil ik graag mijn oliën netjes bij elkaar zetten zodat ik het makkelijker kan pakken. Dat lukt! Ik ben heel blij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Donderdag lamlendig, maar oké.

Ik ben bang dat het hier al begint. Ik voel me niet helemaal top, ben enorm druk met enorm veel dingen en wil eigenlijk ook nog sporten. De boodschappen moeten gedaan worden en ik zie dan even de bomen niet meer door het bos. Maar het komt goed. De kinderen worden door Mark naar school gebracht, ik ga sporten en doe direct alle boodschappen. Probeer een nieuw recept voor de lunch en ga even bloggen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Vrijdag; dit is niet goed!

Oh nee, ik wordt misselijk wakker en dat gaat niet meer over. Maakt niet uit wat ik eet of doe, de misselijkheid is er. Weet ook direct weer hoe ik me voelde in beide zwangerschappen. I am not amused. Dit komt zo niet goed uit nu. Ik hoop maar dat het snel over is. Ik laat alles even voor wat het is en doe alleen het hoognodige. Cadeautjes inpakken voor de verjaardag van Luca en de laatste cadeautjes bestellen is het voor vandaag.

Weekend; wanneer gaat het beter?

Het lijkt een milde vorm van buikgriep te zijn. Weer pijn in mijn buik wat ik een aantal maanden terug ook had. Daarvoor moest ik naar het ziekenhuis omdat ze dachten aan een blindedarmontsteking. Dat was niet het geval gelukkig, maar bleek toen wel een flink pijnlijk buikgriep te hebben. Gelukkig gaat het bij mij dan alleen gepaard met pijn en niet met overgeven. Ik ga er ook nog enorm bij hoesten, net als de rest van het gezin eigenlijk. Al is Luca er al weer een beetje door heen. Het moet echt over gaan want dit kunnen we er niet bij hebben.

 

Er is nog veel voor te bereiden voor de feestjes van Luca komende week. De temperatuur zal het er niet makkelijker op maken, al kan ik zelf goed tegen de warmte. We hopen er maar gewoon het beste van. Wat zijn jou plannen voor komende week met de warmte?

dagboek dat gaat fout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: