Welkom bij weer een nieuw dagboek. Ondanks dat we allemaal niet helemaal lekker zijn en Mark zelfs een longontsteking heeft gaat alles gewoon door. Iets met de lamme helpt de blinde. Maar we komen er wel, samen sterk. Dus kon Luca gewoon zijn kinderfeestje vieren afgelopen woensdag, ging ik vrijdag mee op schoolreisje en vierden we zaterdag de verjaardag van Luca. Gister ging een te tof project online van die ik samen met Machteld en Joke. Onze Op een Paarse Wolk markt is live! Klik ook zeker even door op hun link. Machteld maakt toffe bellypaints en cadeau’s voor bij de geboorte/herinnering en Joke is fotograaf en maakt hele mooie foto’s. Nu de rest van de week.

Maandag en dinsdag

Eerlijk, ik heb eigenlijk niet echt een idee wat ik doe. Ik ben echt niet lekker, Mark is ziek (veel last van zijn astma en later blijkt er ook een longontsteking te zitten) én Nola is ook helemaal niet lekker. Met dit weer ook echt niet handig, want ze eet en drinkt eigenlijk niet. Gelukkig geen uitdroging, maar ik ben vaak bij de huisarts te vinden. Luca kan gelukkig bij opa slapen dinsdag en heeft zo even wat aandacht. Wij zijn bezig met ziek zijn en een ziek meisje verzorgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Woensdag

Tijd voor het kinderfeestje van Luca. Mark en Nola zijn nog niet herstelt dus zij zijn in het huis van mijn schoonvader. Hij komt mij helpen met het feestje en het is een succes! We hebben een dierenfeestje mogen testen van Thuisfuif. Met een dierenvriend in huis echt super leuk. We hebben wel de spelletjes wat aangepast want het zou heel warm worden. Dat bleek gelukkig wat mee te vallen. Maar dierenhappen (ipv snoepjeshappen) tijgertjeprik, dierenbikken (uit ijs slaan) en een zwembad hadden ze een top middag. Later volgt er nog een blog over, maar echt zo handig die draaiboeken.

Vrijdag

Schoolreisje! Ik mag mee om een aantal kinderen naar het maisdoolhof te brengen. Het is niet heel ver hier vandaan, maar super leuk. De kinderen vermaken zich de hele dag met buitenspelen. We hebben lunch mee en ik klets gezellig met de andere moeders en vader. Zo wil ik wel vaker mee. Geen attracties waar je ingetrokken wordt, geen wachtrijen voor attracties, gewoon heerlijk chill. Ik schrijf er nog een uitgebreide blog over, maar we zijn enthousiast.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Zaterdag

Happy birthday to my boy! Luca is vandaag jarig en is 6 jaar geworden. Alle clichés zijn waar natuurlijk. De tijd gaat zo snel. Niet alleen bij Luca, bij Nola ook natuurlijk. Maar jeetje, 6 jaar geleden werd ik gewoon voor het eerst moeder. Een moment in mijn leven die ik helaas niet echt met iemand kon delen. Geen zus of vriendin die ook zwanger was of aan kinderen toe was. En dat geeft niet, al blijft het soms toch jammer. Maar wat hebben we een toffe kinderen. Handen vol, maar enorm veel om van te houden. Op naar nog meer van die pracht jaren, al mag de tijd wel iets je langzamer gaan. Maar wat staat die tijd je goed Lieve Luca.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Zondag

Allemaal niet fit dus we doen het rustig aan. Ik ben nog even naar mijn ouders geweest voor een bbq en na Nola met me mee. Voor de rest weinig gedaan. Om 19.00 is onze site live gegaan en kon iedereen zich aanmelden voor de facebookpagina van op een paarse wolk. Het wordt een markt tijdens de heideweek in Ede. De markt is voor ouders (to be) van jonge kinderen. Er komen super leuke kraampjes van ondernemers uit Ede en omgeving. En er is een kortingsbonnenboekje! Ik heb er nu al zin in. Super tof natuurlijk dat we dit mogen doen. Ben jij er ook nieuwsgierig naar? Kijk voor meer informatie op Op een paarse wolk of op Facebook.

Op een paarse wolk markt dagboek

Tot volgende week!

Dagboek heel veel feestjes

2 thoughts on “Dagboek: Heel veel feestjes afgelopen week

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: