Als je mij volgt op instagram dan heb je al gemerkt dat ik de laatste tijd bezig ben met gezond eten en een betere leefstijl. Vooral voor mezelf (echt de beste drijfveer hoor!), maar ook voor de kinderen. Ik wil dat ze een fitte en gezonde mama hebben. Nu is dat niet altijd mogelijk door mijn cvs, maar alle beetje helpen. En hoe tof is dat om het even extra leuk te maken met wat gadgets van smartphonehoesjes? Ik test wat producten voor je uit die ik ontving (het meeste gebruik je in combinatie met je telefoon), maar ze hebben veel meer. O.a. ook super leuke telefoonhoesjes. Maar terug naar de goodiebag die ik uitpakte. Hieronder lees je hoe ik het gebruik én wat ik specifiek gebruik met afvallen.

Wat mocht ik reviewen uit de goodiebag?

Er zijn verschillende manier van actief bezig zijn. Ik ga het voornamelijk hebben over wandelen en de sportschool. Daarvoor heb ik de volgende spullen mogen testen. Oordopjes voor mijn telefoon, een fitnesstracker, outdoor running belt, extra sdkaart, handschoenen, selfie stick en een popsockets. We kregen ook nog een telefoonhouder voor in de auto en een autosigarettenaansteker met 3 usb ingangen en een Fabienne chapot tasje/portemonnee. Die laatste zijn te handig voor als je gaat stappen natuurlijk. Je telefoon wijst je de weg zonder dat je hem vast houdt, je bergt hem op in je portemonnee met je pasjes en geld en je kunt je telefoon ook weer in de auto opladen. Ik zeg onmisbaar tegenwoordig.

Gadgets voor je telefoon om afvallen leuk te maken.

Waar gebruik je wat voor?

Sommige dingen zijn vrij logisch waar je ze voor gebruikt. De handschoenen kon ik nog niet testen buiten, maar ze zitten bij mij goed en lekker warm. Niet onbelangrijk (nu zelfs vrij heet met deze temperaturen haha). Ook op het scherm werkt hij super goed. Ideaal, want in de winter geen koude vingers meer als je je telefoon wilt gebruiken. Wat popsockets was moest ik echt even op zoeken. Wordt ik oud?! Volgens Luca wel met mijn bijna 30 jaar, maar het is dus een gadget dat je achterop je telefoon plakt. Deze kun je uit trekken, waardoor je je telefoon makkelijker vast kunt houden. Top om foto’s te maken dus! En daarom dus even die extra sd-kaart. Voor al die te gekke foto’s!

Oordopjes

Waarom zou je oordopjes willen als je gaat wandelen? Nu kan het zijn dat je samen met iemand gaat wandelen of sporten, dan heb je die niet nodig. Ik ben vaak alleen. Dan zijn die dopjes ideaal om muziek te luisteren of een podcast. Zo zijn er ook christelijke podcasts om te luisteren. Ideaal. Oh en een podcasts is eigenlijk een gesproken blog. Lekker makkelijk. Op mijn telefoon heb ik de app podbean staan. Er zijn toffe christelijke podcasts te vinden. Kijk eens bij ‘eerst dit’ voor een korte overdenking voor elke doordeweekse dag. Heb je wat meer tijd, luister dan eens naar bidden onderweg. Een combinatie van muziek, bijbelteksten en vragen om de link naar vandaag te maken.  Zoek gewoon eens in podbean, bijvoorbeeld op eo. Dan vind je veel leuke podcasts. Je kunt ze ook offline luisteren door op de 3 stippen rechts bovenin te klikken en daarna op downloaden.

Dit is een close up van de spullen voor gebruik icm je telefoon

Selfiestick en heuptasje

Het is ook erg leuk om eens een stuk te filmen als je onderweg bent of wat selfies te maken. Daar is deze stick dus ideaal voor. Hij is alleen wat groot om zo mee te nemen. Geen probleem voor een dagje uit, maar tijdens een wandeling of sporten wil ik liever geen grote tas mee. Hij past ook niet in het tasje voor het hardlopen. Die is ideaal voor wanneer je onderweg bent en sleutels en telefoon mee wilt nemen. En kan ook nog een klein snoepje/koekje bij, maar dat willen we natuurlijk niet ivm die gezonde lifestyle. Het heuptasje gaat wel naar Mark, hij is actief met hardlopen en kan hem dan ook goed gebruiken. Maar hij zit ook comfortabel met mijn brede heupen.

De fitnesstracker, mijn favoriet!

Nu kan ik op mijn telefoon mijn stappen wel tellen, maar die heb ik niet altijd bij me én hij is niet zo accuraat. Dus een stappenteller is ideaal. Daarbij houdt hij je hartslag, slaap en als je wilt ook je sporten bij. Super handig natuurlijk. Ik was bang dat ik niet zou kunnen slapen met een band om mijn pols, maar daar heb ik geen last van. Het verschil in stappen met mijn telefoon is wel enorm. Fijn om het zo nu ook bij te kunnen houden. En ik merkte dat mijn slaap met gebruik van de oliën verbeterde, ondanks dat ik dat zelf niet direct zo zag. Een positief punt dus! Wel merk ik dat de tracker de slaap niet helemaal accuraat bijhoudt. Op momenten dat ik bij Nola naast haar bed zat lag ik te slapen volgens de tracker haha. En hij is erg gevoelig waardoor je ’s nachts redelijk vaak even fel licht hebt. Niet echt ideaal, zeker niet met een ziek kind in je bed erbij. Maar ik ben er heel blij mee, het ging mij vooral om de stappen die ik op een dag zet.

Deze fitnesstracker test ik voor je uit.

Ga jij de eerste stap zetten naar een actiever leven?

Mijn favoriete gatgets daarbij zijn de fitnesstracker, de oordopjes en handschoenen voor de winter. Wil jij dan nou ook? Doe dan mee met de winactie voor 10 euro shoptegoed bij deze leuke webshop. Je kunt naast deze gatgets natuurlijk ook gewoon een nieuw hoesje kiezen voor je telefoon. Wat dacht je van een tof Samsung Galaxy A10 hoesje of ga je liever zelf een Samsung Galaxy S6 hoesje ontwerpen?

Wat je moet doen om het shoptegoed te winnen? Alleen even hieronder reageren dat je mee doet en inschrijven voor mijn nieuwsbrief. Ik zou het heel tof vinden als je de blog wilt delen op facebook of instagram en als je mij op deze kanalen wilt volgen. Maar dat is allemaal niet verplicht.

De winnaar heeft persoonlijk bericht gehad.

Deze blog is een samenwerking. Dit beïnvloed mijn mening niet.

Zo wordt afvallen leuk, met gadgets van smartphonehoesjes voor je telefoon. Zo wordt afvallen leuk, met gadgets van smartphonehoesjes voor je telefoon. instagram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: