Hoi! Welkom bij een nieuw dagboek. Het was een drukke week zo met de avondvierdaagse. De school van Luca loopt deze mee in Bennekom in plaats van in Ede. Dus we mochten al lekker wandelen. Of eigenlijk, ik bleef thuis met Nola en Mark ging met Luca wandelen. Goed verdeeld toch? Verder had ik een super tof event; de blogboot. Daar heb je misschien al wat van gezien op instagram. En ik kreeg leuke pakketjes. Kijk je mee?

Maandag: op naar de blogboot

Maandag bracht ik de kinderen naar school en vertrok daarna richting de trein. Beste even een dingetje hoor. Normaal ben ik altijd thuis bij de kinderen en als ik er niet ben dan is Mark er wel. Maar nu waren we er beide niet. De blogboot leek me heel tof dus ik vond het heel leuk dat ik daar bij mocht zijn. Met super leuke dames hebben we een leuke tocht gemaakt op de Amstel en kregen we presentaties van super leuke producten en PR-bureau’s. Hieronder een selectie van de foto’s en de goodiebag die we kregen.

blackonblack editie thule terriercom pr

Terriercom PR bureau

Nieuwste blackonblack thule

familie Zwaan onderweg

speelkleed kidzimpulz

De goodiebags die we mee kregen!

Kidzimpulz

Goodiebag checkin PR

Checkinpr

goodiebag happy life pr

Happylife pr

inshapehair producten

Inshape hair

luieretui kidsimpulz

Luieretui kids Impulz

En een te toffe rugzag van Thule, maar die zal ik later nog een keer laten zien. Die gaan we natuurlijk meenemen met uitjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

▪varen met de #blogboot▪ Vandaag was ik even naar Amsterdam voor deze leuke rondvaart. Er waren heerlijke hapjes en leuke mensen. Echt heel gezellig. Wist je dat bloggers ook gewoon mensen zijn?! Lekker kletsen, wat drinken en eten. Ook leuke producten gezien én fijne nieuwe contacten gelegd. Het was top! . . Leuk dat ik er bij mocht zijn! @marstyle78 @passievrouwen @papabloggernl @maaikeschrijftop @lifebyxenia @website4mama @checkin_nl @mamasliefste @roryrj @terriercom_pr @inshapehair.nl @thule @kidzimpulz @happylife_pr @catrice.cosmetics @sander_smits_photography @tamaraschellekens . . #mamablogger #varen #boot #boottocht #prbureaus #christelijkemamablogger #mamaminke #uitgenodigd #kennismaken #nieuwecontacten #buitenmijncomfortzone #metdetrein #gezellig #lunch #familiebloggers #kinderen

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Woensdag: Prinsessenfeestje

Nola had woensdag een kinderfeestje en daar keek ze al de hele week naar uit. Ze heeft zelf een cadeautje uitgezocht in de winkel en de jurk die ze aan wilde. Ze mocht verkleed komen als prinses. Als verrassing kwam er zelfs een echte Belle langs. Nola vond het geweldig. Ze is dol op prinsessen en heeft de prinses wel 30 keer geknuffeld hoorde ik. Ook mocht ze op de foto, werd ze geschminkt én werd er gedanst. Toen ik haar om 5 uur weer op ging halen was ze helemaal onder de indruk. Ook wel even een dingetje hoor, zo’n eerste kinderfeestje waarbij ze ook echt wilde dat ik weg ging. Haar eerste feestje moest ik nog blijven van haar. En met 3 jaar vind ik dat helemaal prima. Dus ik was verbaasd dat ik mocht gaan, maar ze deed het geweldig :).

Nola prinses

Donderdag: pakketjes & avondvierdaagse

Nadat ik de kinderen naar school bracht ben ik snel gaan sporten. Ik wilde namelijk op tijd thuis zijn want er zou een pakketje komen. Ik ben begonnen met het gebruik van de oliën van YoungLiving. Ik weet dat het heel veel geld is (ik begrijp dat echt, want heb zelf ook echt even moeten sparen). Maar toen ik de olie ben gaan gebruiken bij Nola voor het slapen is haar slaap zo veel verbeterd. Ze slaapt nu eigenlijk de hele nacht door. Is ze toch eens wakker dan gaat ze direct weer slapen als ik geweest ben. Geen uren meer bezig om haar maar te laten slapen. Mocht je meer informatie willen, stuur dan even een mail/pb/reageer hieronder. Dan beantwoord ik al je vragen!

diffuser YoungLiving

pijnlijke spieren olie

avondvierdaagse Luca

Ik kreeg ook nog een pakketje met een activity tracker via Telefoonhoesjes. Later volgt daar een review over hoe je de spullen kunt gebruiken voor een fijne start in het afvallen. Maar ik kan je vast vertellen dat ik blij ben met de tracker. Hij werkt prettiger als de tracker die ik gebruikte (samsung op mijn telefoon). Gezond eten helpt ook heel goed, dit is mijn ontbijtje van deze dag. Kwark met aardbeien. Heerlijk!

ontbijt met aardbeien

Fitness tracker smartphonehoesjes

Vrijdag: vaderdagcadeau en action tip!

Houden jullie in de gaten dat het de 16e al weer vaderdag is? Ik heb het cadeau voor mijn vader al in huis. Een super leuke blouse van HemdvoorHem. Ze hebben nu een toffe actie, 5=4 op overhemden. Neem dus snel een kijkje. Ik koos voor een blauwe voor mijn vader. Hij draagt altijd overhemden naar zijn werk en als ouderling (of is hij nu weer diaken?). Binnenkort gaat mijn zusje trouwen en dan heeft hij natuurlijk ook een overhemd aan. Dus dat komt bij hem goed van pas. De hulp voor het kiezen van de maat is ook erg fijn, ik wist niet precies welke maat ik nodig had dus gaf wat andere maten door en zij hebben de bestelling zo gemaakt dat ik de juiste maat ontving (tenminste, dat hoop ik het is nog geen vaderdag dus hij heeft hem nog niet gekregen. Even wachten tot volgende week als ik hem zie).

vaderdagcadeau hemdvoorhem

Laatst was ik met Nola bij de action en zag ik dat ze nieuwe boekjes hadden. Nu vinden we (voor)lezen altijd leuk dus ik besloot ze mee te nemen. Het is een boekje om te leren tellen en een boekje om het alfabet te leren. Tellen voor Nola, dat vind ze nog lastig. Zo op een leuke manier leren is altijd fijn. Alfabet is voor Luca. Hij kent de letters al wel en kan ook al zelf wat lezen. Daarom lijkt het me ook leuk. Zelf woordjes lezen en leren.

Boeken action

Komende week heeft Luca vakantie en mag Nola gewoon naar de peuterspeelzaal. Mark mag gewoon werken dus ik heb wat meer tijd met Luca. Erg fijn ook een keertje, meestal ben ik met Nola samen. De planning is dat we in ieder geval een keertje gaan sporten samen. Hebben jullie ook nog een week extra vakantie met Pinksteren?

dagboek van afgelopen week pinterest

1 thought on “Dagboek 2.0: de allereerste blogboot & moe na de avondvierdaagse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: