Deze maand al weer de tweede love it, give it. Ik vind het lastig soms. Niet het weggeven, dat vind ik juist heel leuk. Maar het er in werken. Een bijbel is zo persoonlijk. En ik wil dat jij het als jouw bijbel gaat zien. Maar dat je er ook in durft te werken, dat het gaat leven voor je. Het is deze keer een bijbel geworden met een aantal tabjes. Een paar voor mij en een paar voor jou. Omdat er veel mensen mee wilden doen via facebook en geen instagram hebben geef ik deze bijbel nu via facebook weg. Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

Een bijbel voor jou

Nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, het weggeven van een bijbel. Het is zo’n mooi en waardevol boek. Er is overal wel iets over te vinden, op facebook of instagram. Eigenlijk zou iedereen die dat wil een bijbel in huis moeten kunnen hebben. Via deze weg hoop ik dit jaar een aantal mensen blij te kunnen maken. Het is dan wel niet een echte schrijfbijbel (dat gaat helaas iets boven mijn budget), maar je kunt er altijd in werken. Een tip-in is zo gemaakt natuurlijk. Dus ik kocht 5 bijbels en ga ze weggeven. En deze is misschien wel voor jou.

love it, give it instagram

Wat voor tabjes zitter er in?

Dit keer besloot ik mijn nieuwe tabpunch te testen. Ideaal hoor, echt een aanrader. Nog even goed papier zoeken maar het werkt fijn. Ik heb een aantal tabjes vast ingeplakt in de Bijbel. Deze staan bij specifieke teksten, namelijk over vertrouwen, jaloerzie, eenzaam en boos. 4 emoties waar je zelf vast ook wel eens mee te maken hebt. In de Bijbel hebben mensen daar ook mee te maken. Het is niets nieuws. Maar er staat zoveel waardevols in. Allereerst om te weten dat je niet alleen bent met deze gevoelens. En de rest? Lees zelf maar!

Opzoek naar een christelijk uitje voor je gezin? Ga eens langs de verhalenark!

Extra tabjes voor jouw eigen keus

Er zitten ook een aantal extra tabjes bij. Deze kunnen je in de Bijbel plakken of lijmen. Net wat je wilt. Je hoeft ook geen groot budget te hebben. Ik gebruik ook veel creatieve spullen van de action. Dat werkt net zo goed. Ik geef via instagram ook vaak tips daarover. Er zijn nu bijvoorbeeld aquamarkers. Die zijn op waterbasis en drukken veel minder door. Per set betaal je 3,99 euro. Maar deze tabjes kun je dus oppakken bij jouw favoriete teksten. Of teksten waar je door bemoedigd wordt. Net wat jou aanspreekt, daar kun jij voor kiezen. Alles is in dezelfde stijl dus het past mooi bij elkaar.

Wat kun je doen om te winnen?

Denk je nu, ik wil ook die Bijbel? Of weet je iemand die heel graag zo’n Bijbel zou willen ontvangen? Laat het dan even weten. Laat onder de post van dit bericht op facebook in een reactie weten dat je hem wilt winnen én volg mij ook. Leuk als je erbij zet waarom en voor wie. Maar dat is niet verplicht. Ik zou het leuk vinden als je iemand tagt die daar ook belangstelling voor heeft of als je het bericht wilt delen. Spread the love! That’s it! Meer vraag ik niet. Als je gewonnen hebt neem ik via facebook contact met je op. Delen wordt echt gewaardeerd, love to share.

Hier lees je meer over de eerste love it, give it winactie. 

In het kort:

Wat mag je doen: Reageer op het bericht van deze blog op facebook dat je mee doet en volg mamaminke op facebook.
Je mag vertellen waarom en voor wie, maar dit is niet verplicht. Je mag ook iemand taggen en/of het bericht delen met je vrienden. Ook dit is niet verplicht. Het wordt wel gewaardeerd.

Looptijd: De winactie loopt van dinsdag 11 juni 2019 t/m dinsdag 25 juni 2019. Na 25 juni wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Disclaimer: Wanneer je mee doet met deze winactie ga je akkoord met het verkrijgen van persoonsgegevens en alles genoemd in de disclaimer en in de privacyverklaring.

Love it, give it nummer 2. Een Bijbel voor iedereen. Je kunt dit tweede kwartaal een Bijbel winnen via mijn Facebookpagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: