Toen het bijna moederdag was schreef ik eens een blog met cadeautjes die je moeder zeker wil hebben. Er stonden prachtige christelijke boeken en Bijbels tussen. Voor vrouwen is er gewoon veel moois te vinden. Voor mannen vind ik dat toch wat lastiger. Dus last minute nog wat tips voor jou, wanneer je dat ook lastig vindt. Het zijn verschillende tips, maar voor ieder wat wilt denk ik. Zo wordt vaderdag dit jaar echt top!

De mannenbijbel

Dat er een vrouwenbijbel bestaat wist je misschien wel, maar wist je ook dat er een mannenbijbel bestaat? Net als bij de vrouwenbijbel staan er extra stukjes ter verdieping in deze bijbel. Dit is gericht op mannen, o.a. man en geloof, man en gezin. Op internet kun je ook een aantal recensie lezen over deze Bijbel, bij bol.com bijvoorbeeld. De Bijbel kost 49,95 en valt daarmee wel in een hogere prijsklasse. Maar zeker zijn geld waard!

Overhemd voor papa

Dat Mark niet vaak een overhemd draagt zegt natuurlijk niets over jouw vader. Zoals je in ons dagboek kon zien krijgt mijn vader een prachtig overhemd van hemdvoorhem. Er zijn verschillende soorten, maten én kleuren verkrijgbaar. Dus als jouw vader een overhemd draagt is er vast wat tofs voor hem te vinden. Wil je liever iets anders, zoals een parfum, ondergoed of een stropdas? Ook dat hebben ze bij deze webshop. Levering is altijd snel (bij ons altijd de dag na bestelling) en je kunt makkelijk iets retour sturen wanneer het niet de juiste maat blijkt te zijn.

vaderdagcadeau hemdvoorhem

Lees hier onze ervaring met een poloshirt van hemd voor hem. 

Tijdschriften over sport

Voor de sportliefhebbers komen er weer leuke tijden aan. De eredivisie is dan wel afgelopen, maar de tour de France begint juist weer. Daar is een heel leuk pakket van te koop bij de boekhandel of bol.com. In de winkel kost hij nog geen 14 euro, bij de laatste is hij over de 20 euro. Ik raad dus aan om naar de winkel te gaan. Er staat hier wel een affiliate link in, dus als je er op wilt klikken en toch iets via bol.com koopt krijg ik daar geld voor. Daar merk jij niets van, maar je helpt mij wel enorm ermee. Heel erg bedankt alvast!

Neem hem mee uit eten of kook voor hem

Weet je nou echt niet wat je je vader kunt geven of wil hij zelf gewoon niets hebben dan is er altijd nog dit. Neem je vader mee naar zijn lievelingsrestaurant. Is dat nou boven je budget? Je vader is ook heel blij als jij zijn lievelingsmaaltje zelf kookt en samen met hem gaat eten. Want daar gaat het toch uiteindelijk om?! Samen zijn, laten weten dat je van iemand houdt en je best hebt gedaan er iets leuks van te maken.

Alvast een hele fijne vaderdag lieve volgers én laat je even weten wat je je vader (of de vader van je kinderen) hebt gegeven?

In deze blog krijg je cadeautips voor je vader. instagram In deze blog krijg je cadeautips voor je vader. facebook

Het overhemd van hemdvoorhem heb ik gekregen. Dit beïnvloed mijn mening verder niet en ik zal altijd eerlijk zeggen als wij iets niet prettig vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: