Zo ik moet echt even aan het weer wennen hoor. Het is helemaal niet zo warm meer. Nu weet ik dat een aantal mensen dat fijn vindt, maar daar hoor ik niet bij. Wel ben ik weer lekker bezig met sporten geweest afgelopen week. Hadden we fruit uit de moestuin. En keerde de rust eindelijk weer een beetje terug in huis. Mark is aan het eind van de week weer aan het werk gegaan. Wat kun je merken dat hij een longontsteking heeft gehad. Maar buiten dat was het een rustige week.

Cadeautjes testen

We begonnen de week weer met school en cadeautjes testen. Want dat was natuurlijk wel heel leuk zo na je verjaardag. De zondag was ook wel druk en was Luca niet helemaal lekker met wat koorts. Hij heeft toen ook niet echt gespeeld met zijn speelgoed, maar vooral lekker rustig aan gedaan. Dat hebben we deze week even ingehaald. Wat is hij verwend met heel veel leuke cadeautjes!

Naar de dierentuin

Samen met Luca ging ik even naar de dierentuin. Hij wil dan altijd een kaart om de weg te kunnen bekijken en te kunnen wijzen. Zo leuk om te doen. Ik plaatste deze foto ook op instagram. Wat zou het toch fijn zijn als je de weg van je leven soms zou weten. Of zo van een kaart zou kunnen bekijken. Waarom sommige dingen gebeuren en waarom sommige mensen op je pad zijn gekomen. Maar helaas, zo werk het niet. God heeft een plan voor ons allemaal, maar alleen Hij weet dat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

°God show me the way° Ah jongens, soms begrijp ik er echt niets van. Meestal is het echt top hoor. Die weg. Maar soms. Wat doen sommige mensen op mijn pad? Kan ik ze niet gewoon uit de weg gaan? Nee, blijkbaar niet. Ze blijven terug komen en soms gaan ze ook gewoon niet voor een tijdje weg, maar blijven ze hangen. Als je mij kent dan weet je vast wel dat ik heel eigenwijs kan zijn. In je komt kruipen doe ik niet. This is me, take it of leave it. Maar echt, ik zou zo graag eens willen zien waar die weg met sommige mensen heen leidt. Dat ik weet dat het over een tijdje beter wordt of dat ze misschien alsnog vertrekken. Net als Luca. Heerlijk vindt hij het om de weg te weten en te vertellen. Hij legt wel even uit waar we heen moeten. Toch vertrouwt ook hij op God. Want Jezus woont in zijn hartje zegt hij zo mooi ❤️. Heb jij ook wel eens dat je wil weten waar jouw weg heen leidt? . . #geloven #geloofsopvoeding #wegenkaart #toekomstvisie #toekomst #leidtmijdeweg #samenopweg #plattegrond #dierentuin #leider #volgen #christen #christelijkemamablog #christelijkemama #vrienden #kennissen #familie

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Kleuren met Jill

Jill timmert goed aan de weg en heeft weer een tof nieuw kleurboek. Ik kreeg hem van de uitgeverij. Vroeger, op de middelbare school, had ik al een agenda van Jill. Zo grappig dat ze nu nog steeds boeken/kleurboeken maakt en we die nu voor de kinderen in huis hebben. Er zit ook een winactie aan vast op instagram. Plaats je mooiste tekening en win. Check de post even voor de details.

Aardbeien uit eigen tuin

Ik kon ook weer aardbeien uit eigen tuin plukken. Zo veel voldoening geven aardbeien. Nog nooit zo veel kunnen oogsten uit mijn moestuin. Ook nog nooit zo’n goede oogst gehad. De rest wil niet helemaal lukken. De peren en appels blijven weg bijvoorbeeld. Dus mocht je nog tips hebben. Verder gaat het wel prima. Maar mocht je willen beginnen, start dan met aardbeien.

Vandaag is het zondag. Samen met de kinderen ben ik bij mijn ouders geweest voor de verjaardag van mijn vader. We hebben uiteraard ook wat meegekregen van de wedstrijd van de oranjedames. Helaas niet gewonnen, maar super goed gedaan natuurlijk. Mogen ze trots op zijn. Verder hebben we fijne rustige dag gehad. Op naar een nieuwe week. Nog twee te gaan tot de zomervakantie. Hebben jullie al vakantie of mogen jullie ook nog even naar school/werk?

[mailerlite_form form_id=1]

Deze blogs verschenen online afgelopen week:

Dagboek

Get it coverd review

Onze ervaring met zwemles

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zwemles voor kleuters Luca heeft inmiddels zijn A en B diploma zoals jullie misschien weten. Maar hoe maakten wij de keus dat hij bij zwemzeker zou gaan zwemmen? Wat waren de belangrijkste punten waar we op hebben gelet? En hoe gingen de zwemlessen? Ik vertel het je allemaal in deze blog. Spoiler: voor Nola zou ik zo dezelfde keus maken. Alleen nog even wachten tot ze 5 is. Waarom? Ook dat lees je in de blog. Link staat in mijn profiel @mamaminke.nl. . . #zwemles #zwemmenvoorkleuters #zwemdiploma #waterkinderen #watervrij #zwemmen #zwembad #kleuters #peuters #mamavantwee #jongensmama #mamablogger #diplomagarantie #christelijkemamablog #mamaminke #lievelucajoshua #afzwemmen #diplomaA #diplomaB #spelendleren

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Groen op hakken

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: