Afgelopen week was het weer heerlijk weer. We waren veel buiten en Mark was een aantal dagen vrij. Aan de hand van de foto’s vertel ik je meer over onze week. We aten veel buiten de deur onverwachts en we hadden nog een verjaardag van mijn vader. We hebben nog 1 weekje school en dan vakantie. Wat een heerlijk vooruitzicht zeg. Maar goed, eerst even kijken naar afgelopen week. 

Dagboek #20 school

Maandag breng ik de kinderen weer naar school. Mark slaapt vanwege zijn nachtdienst dus ik heb alle rust in huis. flow vakantiebox inhoudt

Snel aan de slag voor mijn blog. Ik maak foto’s, een video en schrijf een aantal blogs.Dagboek #20 lego junior

In de middag komen mijn ouders een broodje eten en nemen Nola mee. Ze wilde zo graag naar opa en oma. Als Luca uit school komt heb ik alle tijd voor hem. Hij wil zijn nieuwe lego junior in elkaar zetten dus dat doen we.Dagboek #20 auto's kijken

Na het eten gaan we nog even auto’s kijken. Dat vind hij altijd zo leuk op de brug. Dagboek #20 wachten op opa en oma

En wachten op opa en oma. Het duurt zo lang. Uiteindelijk lopen we maar terug naar huis om daar te wachten.

Dagboek #20 sportschool

Nola en Luca weer naar school, papa slapen voor nachtdienst en mama naar de sportschool. We doen het rustig aan en in de middag gaan we gezellig naar opa toe te eten en papa op te halen.

Dagboek #20 ontbijtje

Woensdag start ik de dag met dit ontbijt. Griekse yoghurt en verse jus. Lekker!Dagboek #20 spelen met nola

Luca is naar school en we hoeven hem ook niet op te halen. Hij gaat gezellig bij een vriendje spelen dus we hebben alle tijd voor Nola. Na de boodschappen wil ze met de treinbaan spelen. Leuk!
Dagboek #20 pasta op mijn witte broek

’s middags eet Nola een broodje pasta. Meestal heeft ze dan een vieze mond en dit keer besloot ze haar mond aan mijn broek af te vegen. Beetje jammer.
Dagboek #20 file parkeren

Mark is met zijn vader en Nola naar de dierentuin. Ik haal Luca op bij zijn vriendje en besluit gewoon tussen 2 auto’s in te parkeren. File parkeren ja. Geen auto of stoeprand geraakt. Ik ben trots op mezelf!Dagboek #20 wokken

Dan rij ik door met Luca naar de dierentuin. We besluiten spontaan bij de wok te gaan eten. De kinderen zijn helemaal happy en vinden het heerlijk. Mama ook!

Dagboek #20 Luca helpt met groente snijden

Donderdag ben ik weer sporten en maak ik weinig foto’s. Luca helpt mij ’s avonds met het snijden van de paprika. Wat ging dat goed! Super trots op hem. Dagboek #20 verbrand na een dagje tuin

Mark moet ik wel even insmeren. Na een dagje in de tuin werken is hij erg verbrand. Gelukkig hebben we de after sun van eucerin nog die ik kreeg.

Dagboek #20 juffendag

Vrijdag heeft Luca juffendag op school en ik mag mee. We gaan naar de kinderboerderij met de groepen 1 t/m 4. Ze kunnen daar de dieren eten geven, aaien en in de speeltuin spelen. Er is lekker fruit, drinken en een traktatie mee. Want het is natuurlijk het feestje van de juffen.

In de middag ga ik met Nola even een rondje fietsen en verder doen we vrij weinig. Lekker rustig.

Dagboek #20 spelen op zolder

Zaterdag begint papa weer met werken. Wij maken een plannetje wat we allemaal gaan doen vandaag. We starten met de was en de kinderen spelen op zolder terwijl ik bezig ben. Dagboek #20 cadeautje maken voor opa

Daarna gaan ze een cadeautje maken voor opa die jarig is vandaag. Als papa terug is van zijn werk gaan we daar heen om te bbqen.

Daarna gaat het helemaal fout en zijn de kinderen erg dwars. Hoort erbij natuurlijk, maar leuk is anders. Ik maak dan ook geen foto’s meer en ben vooral met hen bezig. We gaan nog even op bed liggen voordat we naar mijn vader vertrekken. Daar krijg ik wel een super lief complimentje over de kinderen. Maakt het allemaal toch een stuk beter. Zo leuk om te horen.

Dagboek #20 connect kerk

Zondag begint weer net zo als zaterdag eindigde eigenlijk. Maar we besluiten er wat leuks van te maken en gaan naar connect kerk. Dat vinden de kinderen altijd leuk. Luca houdt van de muziek en Nola kan er fijn spelen. Dagboek #20 lunch

Als we thuis zijn maak ik deze lunch voor de kinderen. Een monkeyplatter met lekker dingen.Dagboek #20 glas wegbrengen

Daarna even de deur uit om glas weg te brengen. Ze willen beide een knuffel mee. Vooruit dan maar.Dagboek #20 spelen op het schoolplein

Daarna even naar het schoolplein om te spelen. Kunnen ze mooi wat energie kwijt.Dagboek #20 naar het uilenbos

Als papa thuis komt gaan we naar het uilenbos. We hebben met vrienden en hun dochtertje afgesproken. Ze is net zo oud als Nola dus kunnen heerlijk samen spelen. Wat was het leuk! En we hebben ook heerlijk gegeten daar.

Dit was het weer voor deze week. Komende week heb ik nog even de tijd thuis om dingen te doen, maar daarna genieten van een verdiende vakantie. Moeten jullie ook nog naar school?

1 thought on “Dagboek #20 buiten, eten en familytime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: