Weer een week voorbij met heerlijk weer. Op mijn blog kwamen verschillende leuke artikelen online vond ik zelf. Ik deelde o.a. voor het eerst een outfit post van de kinderen. Ook kreeg de winnaar van de sweakers mail van mij en plaatste ik weer een video online. Ik ga het steeds leuker vinden om te maken. 

Wat kwam er deze week online?

dagboek 19 uitgelichte afbeelding

Op maandag konden jullie weer meekijken met onze week. Ik plaatste een dagboek met veel feest foto’s en ook veel zon. Heel veel zon! Daar houden we van.

Op dinsdag maakte ik bekend dat ik een zomerrooster ga hanteren en mee doe met de blog challenge. Beide vind ik super leuk. Ook erg leuk om al een verzoekje voor een video te krijgen. Even kijken of ik dat durf te maken hoor haha.

Op woensdag konden jullie de uitgezochte outfits van vingino bekijken. De kinderen vinden het erg leuke kleding en het zit zo mooi bij ze. I love it!flow vakantiebox uitgelichte afbeelding

Donderdag plaatste ik weer een video op mijn blog. De unboxing van de flow vakantiebox. Wat is het een leuke box zeg! Ik had hem nog niet eerder gekocht dus was blij verrast.powertalks voor mama's uitgelichte afbeelding

Vrijdag konden jullie mijn recensie over het boek powertalks lezen. Voor mij een fijne aanpassing in mijn stille tijd. Iets dat nu heel goed bij onze levensfase past en in de tijd die we hebben. Ideaal dus!

Vragen voor jullie

Naast dat ik het heel leuk vind om te bloggen, blog ik ook een beetje voor jullie. Zodat jullie iets kunnen lezen wat je aanspreekt of waar je wat aan hebt. Dus ik heb een paar vragen voor jullie. Zouden jullie die willen beantwoorden? Daar zou je me heel erg mee helpen.

  1. Wanneer lees jij mijn blog, in de ochtend of in de avond?
  2. Wat vind je leuk om een keer te lezen of te zien?
  3. Mis je wat op mijn blog?

Zo hoop ik mijn blog nog leuker en beter te kunnen maken. Dus laat het vooral weten via mail (infomamaminke@gmail.com) of hieronder in een reactie of via facebook/instagram/twitter.

Fijn weekend, geniet van de zon! Nog 1 weekje en dan hebben we lekker vakantie hier. Enjoy!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: