Vorige week was de laatste week voor de vakantie. De week begon niet zo goed met een zieke Luca. Ik besloot dinsdag toch de huisarts even te bellen. Daar kregen we goed en slecht nieuws. Verder had Luca nog een kinderfeestje en Nola had het eindfeest op de peuterspeelzaal. We genoten nog van het heerlijke weer natuurlijk. Zo jammer dat de vooruitzichten minder goed zijn. Maar eerst naar de foto’s van afgelopen week.

We starten zoals gewoonlijk bij school maandag. Luca is al snel verdwenen in zijn klas en Nola gaat lekker spelen bij het keukentje. dagboek #21 Nola peuterspeelzaal

Helaas wordt ik al snel weer gebeld door de juf dat ik Luca kan ophalen. Hij gaat snel achteruit en ziet er ziek uit. Ik neem hem mee en precies bij de voordeur gooit hij alles eruit. Gelukkig buiken, arme jongen toch. dagboek #21 Luca ziek

Ik moet ’s middags nog wel even weg en Mark is werken. Gelukkig kan opa bij ons oppassen. Vinden de kinderen ook wel leuk, al slaapt Luca erg veel.dagboek #21 osteopaad

Dinsdag is Luca nog steeds niet beter. Als ik Nola naar school breng zeg ik direct even tegen de juf dat Luca niet komt. Ik krijg van haar deze tas cadeau (of eigenlijk van de school natuurlijk). Hij is echt super fijn en de binnenkant kun je goed afnemen. Handig met lekkende bekers en bakjes! Het is als bedankje voor alle hulp. Helemaal niet nodig, maar wel erg leuk en super lief.

dagboek #21 cadeautje

Het gaat zo slecht met Luca. Hij klaagt over hoofdpijn, misselijkheid en nu ook pijn in zijn nek. Ik had een afspraak gemaakt met de huisarts en vroeg jullie wat ik kon doen tegen de hoofdpijn. Zo sneu om je kind zo te zien. Gelukkig had hij geen hersenvliesontsteking, meer daarover kun je op de blog van Joyce lezen. Maar hij zat wel op het randje van uitdroging. Als hij niet snel ging drinken moesten we door naar het ziekenhuis.
dagboek #21 zo ziek

Dus we hebben alles op alles gezet om hem te laten drinken (en plassen, dat moest voor 16.00 uur). Met hulp van mama, opa, oma en papa is het gelukt om veel te drinken en precies om 15.58 te plassen. Daarna wilde hij brood eten en racen met de auto’s. Dit zijn de winnaars!dagboek #21 autoracen

Luca is woensdag aardig opgeknapt, maar wil niet eten. Ik besluit hem thuis te houden van school. Hij heeft die middag een feestje en wil er heel graag heen. Maar dan moeten we hem eerst aan het eten krijgen en genoeg drinken.

dagboek #21 samen knuffelen

Brood wilde hij niet dus ik maak een snackbordje als ontbijt. De borden komen bij de action vandaan. Is bamboo servies en mag in de vaatwasser. Ideaal. Maar ook dit gaat niet op. Dan maar naar de supermarkt. Een goede test ook om te kijken hoe het gaat. We halen wat hij wil eten en dat eet hij ook allemaal op. Dus in de middag gaat hij naar het feestje en dat gaat super goed.dagboek #21 snacken

Van de Lidl krijg ik dit leuke pakket. Er zitten ook nog luiers bij die we al volop aan het testen zijn. Later kunnen jullie hier meer over lezen. dagboek #21 cadeautje Lidl

Als de kinderen naar school zijn ga ik sporten en doe meteen een meting. Die had ik dinsdag gemist omdat ik bij Luca bleef. En de meting was zo goed dat ik een feestje mocht vieren, met appel!

dagboek #21 sporten en feestje

In de middag maak ik iemand blij met schoenen die Luca niet past. En daarvoor nam ze deze mooie bos rozen mee. Super lief!dagboek #21 rozen

Last minute besluit ik dat ik niet wil dat mijn kinderen als enige geen cadeautje meenemen voor de juf. Dus na het avondeten nog even wat halen bij de supermarkt. Dit is het geworden. Bleken er bij Nola 5 juffen ipv 4 dus 1 heeft niets gehad. Ik dacht dat een juf niet kwam (ze was er niet toen wij kwamen) en gaf hem aan een juf die Nola niet kent (ik zou er 1 over hebben dacht ik). Oeps, foutje!dagboek #21 juffencadeautje

De laatste schooldag! Wat is iedereen toe aan vakantie! Nog een ochtendje en dan is het feest!dagboek #21 laatste schooldag

Bij Nola op school is het ook feest. Het springkussen is wel favoriet bij Nola. dagboek #21 springkussen

Na het eten gaan we naar de dierentuin. Luca wilde al een tijdje weer gaan dus hup, de auto in. Deze Gorilla genoot wel van al het bekijks. Of hij had het te warm om in beweging te komen.dagboek #21 Gorilla in ouwehand

Zaterdag ochtend pak ik de cadeautjes in voor een verjaardag ’s middags. Het inpakpapier vind ik wel passen bij het enige boek in je koffer. Het komt van de action.

dagboek #21 cadeautje

Als we alle boodschappen die ochtend binnen hebben eten we lekker wat fruit. Jammie! dagboek #21 fruit

In de middag maak ik geen foto’s. We zijn op een verjaardag en kletsen daar gezellig bij met vrienden, halen een jurkje op voor Nola en dan komen de broers van Mark met aanhang bij ons eten. Druk, maar gezellig!

dagboek #21 creativiteit

Zondag staat in het teken van rust. Ik ga naar de dovenkerk met mijn schoonvader. Leuk om dat eens mee te maken. Verder ben ik bezig voor mijn blog en gaan we nog even naar mijn schoonvader om voetbal te kijken.

Dit was onze week. Ik ben benieuwd hoe de eerste vakantie week gaat bevallen. Hebben jullie ook al vakantie?

dagboek #21 Luca was erg zien en de laatste schoolweek is voorbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: